RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

8 березня: найкращі привітання у віршах і прозі

Привітання до 8 березня – чудовий спосіб потішити своїх рідних чи знайомих жінок у їхній день.

Привітайте маму, бабусю, сестру, колегу, подругу та, звісно, кохану дівчину чи дружину зі святом весни красивими словами і вони віддячать вам щирою усмішкою.



Привітання з 8 березня у віршах


***

Дорогі жінки, дівчата!
Наші рідні і красиві!
Кращого немає свята,
Аніж те, що прийшло нині!
Це для вас сніги розтали,
Це для вас прийшла весна.
Ви собою полонили
Наші душі і серця.
Тож лишайтесь завжди милі,
Ніжні, щирі, чарівні,
І розумні, і вродливі,
І веселі, і прості!

***

Усміхніться! Тане сніг,
Щастя падає до ніг,
Нині ваш весняний день
Квітів, сонця і пісень!
Хай теплом зігріє він
Дружби радісні хвилини,
Принесе як дар любов,
Усміхайтесь знов і знов!

***

Хай навкруги цвіте бузок,
Та небо буде ясним;
І щоб життя було в жінок
Щасливим і прекрасним.
Аби завжди в душі у вас
Горів вогонь кохання;
І хай у цей весняний час
Здійсняться всі бажання.

ВІРШІ-ПРИВІТАННЯ ДЛЯ МАМИ НА 8 БЕРЕЗНЯ

***

Мила мамочко моя!
Привітаю тебе я!
І тобі в жіноче свято
Побажаю так багато:
Будь здорова та щаслива,
Будь весела та красива,
Будь як квітка весняна –
Ти така у нас одна!

***

Спасибі, мамо, за те, що ти живеш,
Нас любиш, жалієш і бережеш.
Ти – наша єдина у світі розрада,
Ти – наша любов, наше щастя й порада.
Хай береже тебе доля від тяжкої недуги,
Від злої обмови, від нещирого друга.
Хай дарує Господь, як святеє причастя –
Здоров'я і силу, довголіття і щастя.
Щоб змогло все задумане в тебе звершитись...
Заради цього варто було народитись!
З 8 березня, кохана!

ВІТАННЯ НА 8 БЕРЕЗНЯ ДЛЯ БАБУСІ


***

Люба бабусю, тебе я вітаю,
Радості, щастя, здоров'я бажаю!
Хай тобі сонечко світить яскраво,
Квіти буяють і стеляться трави.
Бажаю тобі я сто років прожити,
Нехай тебе люблять онуки і діти.
Нехай тебе старість не квапить, минає
І серце твоє хай нещастя не крає.
Живи ти ще довго на світі оцім –
На радість онукам і дітям своїм.

***

Наша бабусю, найкраща у світі,
Бажаємо щастя, даруємо квіти.
Щоб сонце і зорі плекали тепло
І щоб завжди здоров'я у тебе було.
Щоб смутку не знала, ми просимо долі,
Добра тобі й радості, рідна, доволі...

КРАСИВІ ВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ КОХАНІЙ ДІВЧИНІ/ДРУЖИНІ

***

Забудь сьогодні про справи,
Я подбаю про все.
Нехай буде, як у твоїх мріях –
Я тут, з квітами і тортом!
Та що там торт, адже в цей день
Про стільки я хочу сказати,
Адже для коханої мені не лінь
І зірочку з небес дістати!

***

У тебе очі – сині волошки,
Маки червоні – у тебе уста,
І очі твої – усміхнені трошки,
В зіницях життя, мов весна розквіта.
Сміється кохана, то сонце радіє,
Що землю весняну теплом зігріва,
Моя ти єдина і жадана мріє,
У світі і в серці у мене одна!

ОРИГІНАЛЬНИЙ ВІРШ ДОЧЦІ

***

З восьмим березня вітання,
Люба донечко приймай,
Хай буде щаслива доля,
Негараздів уникай!
Щастя, радості, здоров'я,
Довгих літ, на все життя,
Посміхнеться тобі доля,
Будуть світлі почуття!
Хай твої завітні мрії,
Господь виконає враз,
Хай лунає сміх щасливий,
І буде прекрасним час!

НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРИВІТАТИ СЕСТРУ З 8 БЕРЕЗНЯ


***

Вітаю, сестричко, зі святом!
Нехай життя буде багатим:
На здоров'я і на силу,
І на доленьку щасливу!
На яскраві довгі роки
Без турбот і без мороки.
На прибутки і достаток –
На фінансовий порядок!
На шикарний стиль та моду,
Елегантність і на вроду!
На круїзи при погоді,
Відпочинки на природі.
На розумне, добре, вічне,
На строкате й різнобічне,
Словом – на усе прекрасне,
На постійне й своєчасне!


Поздоровлення у прозі

***

Бажаю чарівного настрою, ніжних чоловічих обіймів, запаморочливих успіхів у кар’єрі, захоплень до душі, сімейної стабільності, яскравих емоцій і вражень, фінансової незалежності, щасливих усмішок і безліч таких чарівних днів, як сьогоднішнє весняне жіноче свято – 8 березня!

***

Нехай у цей березневий день посміхаються всі навколо, нехай всі дивляться на вас із захопленням і, яка не була б за вікном погода, хай у вашому серці буде світло та ясно від уваги й любові друзів, рідних й коханих. Відчуйте у свято 8 березня себе королевою, і залишайтесь нею назавжди!

***

У найніжніше і весняне свято 8 березня бажаю тобі 8 жіночих та дуже необхідних речей: миру в сім’ї, здоров’я в тілі, радості в очах, спокою в душі, любові в серці, легкості в ногах, приємних слів у вухах і красивих букетів у руках ! І нехай вісімка буде незмінною життєвою супутницею!

***

8 березня – це свято всіх справжніх жінок! А справжня жінка – це та, яка щодня піклується про своїх близьких, даруючи їм тепло свого серця і безмежну ніжність. Тому я вітаю тебе сьогодні з цим святом тебе, найдорожча в світі матусю!

***

Щастя – це дуже просто! Коли на світі є мама, рідна і турботлива, з якою кожна хвилинка – дорожча за золото! Сьогодні, на 8 березня, я вітаю тебе, найкраща жінко на планеті, і від усього серця бажаю тобі довгих років, любові і посмішок! Я завжди поряд, рідна!

***

Мила бабусю! Ти – моя наймудріша подруга. Я вдячна тобі за поради, любов і ласку. Нехай моє привітання з 8 березня потішить тебе, додасть тобі енергії і молодості. Не старій, моя дорога! Нехай в твоїй душі панує вічна весна!

***

Дорога моя бабусю. Я пам'ятаю всі ті дні і ночі, що ти проводила зі мною, коли мої батьки були зайняті. Дякую тобі за твої знання, за твою любов, за все, що ти мені дала. Я тебе дуже люблю і поважаю. З 8 березня тебе, люба!

***

Кохана, зі святом! До тебе я був холостяком, похмурим псом, який довгими ночами вив на місяць від туги! Але ти легко перетворила мене на захоплене, щасливе цуценя – і тепер я готовий вічність стояти на варті твого спокою та щастя. Зі святом весни, моя дорога!

***

Привіт. Не знаю, чи варто саме в цей день говорити тобі про це ... я зустрів одну дівчину. І відразу ж у неї закохався! Вона така чарівна, розумна, позитивна, з відмінним почуттям гумору, і саме ця дівчина зараз читає моє смс :) Зі святом, з 8 березня тебе, красуня, нехай все у тебе буде добре!

***

У цьому SMS 1 000 000 поцілунків,
по 209 поцілунків на хвилину.
Рівно через 8 годин поцілунки закінчаться.
Для поповнення поцілунків телефонуй на мій номер.

***

Дорога моя дружино! Присягаюся, що сьогодні не буде ні футболу, ні пива, ні друзів – тільки ти! Один день потерпіти можна! Вітаю з 8 березня ;)

***

Коли ти народилася, ти вже була красунею і нам з мамою всі заздрили. Я дуже пишаюся тобою – ти виросла і, до всього, стала ще й розумницею. Сьогодні ми вітаємо тебе, донечко, з 8 березня.

***

Кохана моя донечко. Найчарівніше, найдобріше і наймиліше створіння у всесвіті! Вітаю тебе з 8 березня – прекрасним жіночим святом! Бажаю тобі шикарних букетів, променистих усмішок, солодких цукерок і щирих зізнань!

***

Мила моя сестричко, з 8 березня тебе! Нехай тебе поцілує з теплом кожен сонячний промінчик, нехай тебе з ніжністю обійме свіжий вітерець, а всі квіти сьогодні стануть розкішним килимом. Нехай всі успіхи дістануться тобі, даруючи насолоду перемог і добрих відкриттів!

***

У це весняне свято я хочу тобі сказати, що для мене ти не тільки сестра, яку я дуже люблю ... але і подруга, про яку можна тільки мріяти! З 8 березня!

***

Люба моя подруго. У 8 березня я бажаю тобі простого жіночого щастя! Нехай у житті буде взаємна любов, маленькі радості у вигляді тортиків, багато здійснених бажань і теплий затишний будинок, де тебе завжди буде чекати коханий.

***

Вітаю тебе з 8 березня! Бажаю в цей день виглядати не просто чарівно, а на всі сто! Так, щоб усі чоловіки були біля твоїх ніг. Принца на білому коні бажати не буду – не модно, а от на білій дорогій іномарці – інша справа! Бажаю :)

ПОЗДОРОВЛЕННЯ ПРОЗОЮ ДЛЯ СВЕКРУХИ І ТЕЩІ
***

Дорога моя тещо! Не знаю, хто придумав всі ці анекдоти про зятя та тещу, але якби цей бідолаха знав, як мені з вами пощастило, він плакав би від заздрощів! Ви – чудова теща! З 8 березня!

***

Ви для мене – друга мама. І в цей сонячний весняний день прийміть мої найщиріші та найтепліші вітання. Нехай 8 березня принесе вам багато енергії, бадьорості, гарного настрою. Будьте оточені любов'ю і теплотою всіх ваших рідних!

***

Такий день буває лише раз у році. У цей день усім жінкам дозволяється забути про домашній клопіт і нескінченні дієти. Вони можуть весь день нічого не робити і їсти свої улюблені солодощі. Бажаю тобі, люба тітко, провести цей день саме так: щасливо і безтурботно! З 8 березня!

***

Дорога кума! Прийми щирі вітання на честь 8 березня! Хай в цей день здійсняться всі твої найзаповітніші бажання і життя одразу стане кращим. Успіху в роботі, удачі на особистому фронті і міцного здоров'ячка. Зі святом!

***

Дорога колега! Прийміть від нашого чоловічого колективу в цей чудовий день наші найтепліші весняні побажання любові і щастя! Ми любимо це свято вже за те, що воно наповнене жіночою чарівністю, яка зводить з розуму всіх співробітників нашої фірми! Вітаємо!

***

Дорогі колеги! У прекрасний день 8 березня ми поспішаємо привітати вас і побажати залишатися такими ж чудовими, неповторними, жіночними і чудовими, як зараз! Нехай чоловіки обертаються вслід, бачачи таку неземну красу! І нехай всі іаші бажання виконуються, як за помахом чарівної палички =)

***

Ви – та людина, яка не просто вчить нас усіх премудростей шкільної програми, ви – справжня Жінка з великої літери цього слова. У цей світлий і ласкавий святковий день від усієї душі бажаємо вам спокою, радості, добра і простого людського щастя. Будьте здорові, будьте щасливі, будьте коханими!

***

Дорога наша вчителько! Ви зустрічаєте нас усмішкою – й день відразу стає тепліше. Ви вчите нас розуму і доброту – і життя стає прекраснішим. У цей весняний день від усього серця хочемо привітати вас з 8 березня. І нехай навіть за вікном сьогодні ще холод – своїми гарячими серцями ми обіцяємо подарувати вам весну!

***

Дівчата-однокласниці! Вітаємо вас з жіночим днем 8 березня! Бажаємо не втрачати бадьорості духу, залишатися веселими та прикольними і в школі, і за її межами. Ми любимо вас, хоч і смикаємо за коси, ховаємо ваші ручки і зачіпаємо на перервах. Дівчата з нашого класу – найкрасивіші в школі! Зі святом!

Джерело: сайт Радіо "Максимум"

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
7-03-2019, 12:27
Коментарів 0 Переглядів 12 765

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.