RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як чоловіки перевіряють почуття коханої


Чоловік рідко наважується на серйозні стосунки, керуючись одними почуттями. Недовірливі від природи, представники сильної статі хочуть бути впевненими в майбутній супутниці життя.

Процес перевірки починається неусвідомлено: під час спілкування чоловік звертає увагу на вміння тримати себе в суспільстві, поведінку в непередбаченій ситуації, реакцію на жарти, спілкування з його друзями. З таких неусвідомлених перевірок формується попередній образ обраниці, пише allwomens.ru.



Інша справа навмисні перевірки - зіткнувшись один раз з обманом, чоловік буде продумувати для нової знайомої складну систему тестів,

Вірність - болюче питання

Найпоширенішою перевіркою з боку чоловіків є випробування на вірність. Саме вірність є для чоловіка головною якістю жінки, яка переважить красу, розум, хороші манери.

Найпростіший варіант перевірки: смс з невідомого номера з пропозицією познайомитися. Видозмінений спосіб - спілкування в соціальних мережах з чужого або фейкового профілю, спроба завести флірт, запросити на побачення. Жінка може розглядати це як безневинний жарт, нічого не значуще спілкування, а чоловік вже робить висновки.

Ще один улюблений чоловічий прийом - спізнитися на побачення. А в цей час до дівчини підійде його приятель, спробує її зачарувати, отримати номер телефону.

Підступний любитель перевірок може надіслати з кур'єром анонімний букет квітів, милу дрібничку, і чекати реакції: якщо дівчина подякує йому за подарунок, значить у неї на прикметі більше нікого немає.

Перевірка на меркантильність

Багато чоловіків, особливо заможні, бояться шлюбу за розрахунком, хочуть бачити поруч дівчину, не зациклену на грошах. Тому влаштовують обраниці перевірку на меркантильність. Чоловік приховує своє фінансове становище: може приїхати на побачення на велосипеді, простенько одягтися, привести дівчину у "вбиту" квартиру. При цьому він уважно спостерігає за жіночою реакцією.

У разі якщо ви запідозрили навмисне підкреслення чоловіком його фінансової неспроможності, не проявляйте явного інтересу до матеріального становища. Більше цікавтеся його особистістю, розпитуйте про захоплення, мрії, плани. Уважно спостерігайте за його поведінкою, і фальш відразу стане помітною, оскільки більшість чоловіків аж ніяк не геніальні актори.

Випробування на взаємність почуттів

На початку відносин, коли чоловік ще не повністю впевнений в почуттях жінки, він може влаштувати перевірку на взаємність, щоб зрозуміти наскільки його цінують. Він може навмисно зникнути на деякий час, не дзвонити, і чекати ваших дій. Таким чином, він сподівається отримати відповідь: турбуєтеся ви про нього, чи готові зробити перший крок.

Ще одна перевірка: він може на ваших очах завести легку інтрижку з іншою дівчиною. Наприклад, на вечірці буде приділяти їй підвищену увагу, під час танцю щось їй нашіптувати, обіймати. Але при цьому буде непомітно спостерігати за вашою реакцією: злість, ревнощі переконають його в щирому почутті. Також чоловік високо оцінить вашу здатність стримати емоції, не влаштувати гучний скандал при сторонніх.

Перевірка допустимих меж


На початку знайомства чоловік намагається перевірити, що він може дозволити собі у відносинах з жінкою. Наприклад, підвищити голос під час суперечки, забути про побачення, або не попередити, що затримується. Таким чином, чоловік намічає кордони майбутньої поведінки, перевіряє можливість маніпулювання жінкою.

У цих випадках важлива ваша реакція: стерпіли, залишили без уваги, значить, такі ситуації будуть проявлятися і в подальшому. Пам'ятайте, що чоловік ставиться до жінки тільки так, як вона це дозволяє.

Іспит на хазяйновитість

Якщо чоловік бачить в вас майбутню дружину, він включає в собі режим "Ревізор" і влаштовує перевірку на хазяйновитість.

Перший варіант: коли він прийшов до вас в гостях, неодмінно зверне увагу на порядок, чистоту, затишок у вашому домі. Запропонувавши допомогу на кухні, перевірить, чи добре вимитий посуд.

Другий варіант: запросивши дівчину до себе додому, навмисно влаштує невеликий безлад, поскаржиться, що втомився від напівфабрикатів, а так хочеться домашньої їжі. У такій ситуації доречно запропонувати об'єднаними зусиллями навести порядок, і разом щось приготувати. Таким чином, і у вас буде можливість оцінити його господарські навички.

Різновидом такого тесту може бути пропозиція зробити спільні покупки. При цьому чоловік спостерігає, наскільки раціонально дівчина використовує виділену суму. Постарайтеся в цьому випадку знати міру: особливо не економити, вибирати якісні товари.

Якщо ви розумієте, що чоловік вас перевіряє, не показуйте, що розгадали його хитрощі. Занадто явні випробування краще перевести в жарт. Найкраща реакція з вашого боку - повний самоконтроль. Але в разі, коли перевірки постійно повторюються, потрібно задуматися: чому він це робить, які у нього були передумови перевіряти ваші почуття? Відповідь на ці питання допоможе зрозуміти, чи потрібен вам настільки недовірливий, підозрілий обранець, і в якому напрямку розвивати ваші відносини.
3-03-2019, 00:10
Коментарів 0 Переглядів 5 949


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!