RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Що чекає на кожен знак Зодіаку в березні 2019 - прогноз астрологів

Астрологи зазначають, що у березні планети будуть дуже активними. Це призведе до різких змін на всіх життєвих фронтах.

Більшості знаків Зодіаку не потрібно буде хвилюватися через проблеми, тому що вони вирішаться швидко або навчать вас чогось корисного, йдеться в прогнозі астрологів на березень, який передає УНІАН з посиланням на SlovoFraza.



Овен

Овнам березень принесе багато позитивних емоцій. Це буде прекрасний час для будь-яких справ. Варто звернути увагу на три важливі періоди: з 13 по 16 число, з 21 по 31 березня. З 13 по 16 число планети та зірки будуть найбільш творчими. У ці чотири дні можна сміливо братися за важливі справи, знайомитися з людьми, починати чи закінчувати стосунки, змінювати роботу чи вирушати в далекі подорожі. Кінець місяця, починаючи з 21 числа, буде вкрай насиченим і в емоційному плані. Втома не позначиться на загальному настрої. Астрологи радять Овнам шукати своє справжнє призначення в житті. Дуже важливий день — 31 березня. В останній день місяця може статися щось дуже цікаве та приємне, тож не варто упускати нічого.

Тілець

Тільцям астрологи рекомендують зберігати почуття гумору та позитивне ставлення до всього, що відбувається. Розпочнеться місяць з невеликих запинок та дрібних проблем, але потім аж до 16 числа енергетика планет і зірок буде максимально творчою та гармонійною. Потім настане період стабільності, сприятливий для покупок, роботи, романтики та спокійного дозвілля. Підвищити активність астрологи радять з 26 березня. Тільці, які підуть вперед, домагаючись свого, отримають справжнє задоволення від життя.

Близнюки


Близнюкам астрологи радять очистити енергетику від негативу. Це допоможе позбутися проблем і невдач, адже березень для Близнюків стане вкрай непередбачуваним місяцем. У цілому зірки і планети будуть слабкими та байдужими, але в деякі дні їхня енергетика буде злітати до небес, а потім знову знижуватися до мінімуму. У таких умовах буде складно зосередитися на роботі або на амурній сфері життя. Доведеться постійно боротися зі страхами й комплексами. З 12 по 19 число варто побоюватися негативних емоцій, конфліктів, сварок та порожніх обіцянок. Можливо, активізуються вороги Близнюків, які захочуть позбавити представників цього Знаку успіху, забравши всі лаври собі. Доведеться поборотися за місце під сонцем.

Рак

У цілому планети та зірки будуть позитивно впливати на життя Раків і на їхній настрій. До 16 числа необхідно розібратися з усіма актуальними й складними проблемами. У другій половині місяця представникам цього Знаку астрологи радять знизити активність та уникати авантюр і ризиків. Ракам знадобиться здоровий глузд й обережність. Початок весни для представників цього Знаку буде джерелом нових можливостей, нових емоцій. У кінці березня, навпаки, можливий наплив негативу та втрата віри в себе. Знадобиться допомога близьких, друзів і другої половинки. Більше часу потрібно буде проводити в оточенні приємних людей. Бажано частіше займатися справами, які надихають.



Лев

Перший весняний місяць підходить для пошуків натхнення для нових знайомств, важливих покупок. Енергетика Левів потребує захисту не тільки з 24 березня, коли планети різко змінять свій настрій. Захист знадобиться і у вкрай сприятливий час до 24 числа, тому що успіх завжди активізує недоброзичливців. Левам пощастить у коханні та справах. Інтелектуальні здібності Левів різко зростуть, кмітливість буде на висоті, так само як і почуття гумору, інтуїція. Все це допоможе Левам стати особливо привабливими для протилежної статі. Усі, хто вже перебуває у стосунках, можуть зіткнутися з ревнощами другої половинки.

Діва


Дівам варто потурбуватися про свій авторитет. В очах друзів, близьких та колег потрібно мати якомога кращий вигляд, щоб у них не було приводу для критики. По-справжньому вдалими днями місяця можна назвати лише період з 28 по 31 число. У цей час може статися багато сприятливих подій у кохання, у сфері фінансів і на роботі. На самому початку весни доведеться боротися з втомою, постійними перепадами настрою і бажання кинути все й сховатися від неприємностей у повній самоті.

Терези


Останні два дні березня — найнебезпечніші для представників цього знака Зодіаку. А ось початок весни стане для Терезів дуже символічним часом, в який може відбуватися багато цікавих подій. Терезам потрібно буде навчитися довіряти внутрішньому голосу, який не раз врятує їх від фіаско в коханні, у фінансових справах і на роботі. Це дуже продуктивний час для пошуку другої половинки. У березні астрологи відзначають тенденцію до позбавлення стереотипного мислення, ревнощів, жадібності. Терези зможуть стати кращими й помітять це самі.

Скорпіон

У Скорпіонів все хороше очікується ближче до 31 березня — в цей день відбудеться енергетичний сплеск. У цілому місяць буде непростим, але це не означає, що досягнення успіху стане неможливим. Це свідчить лише про те, що доведеться зіткнутися з труднощами, які легко перемогти за допомогою віри в себе. Оточення теж відіграє важливу роль, тому необхідно поменше спілкуватися з негативними людьми.



Стрілець

У березні у Стрільців можуть з'явитися нові захоплення та інтереси. Астрологи радять спостерігати заоточенням і не боятися робити висновки. Стрільці відчують спокій і стабільність, але чекати від людей якоїсь допомоги не варто. Кожен захоче отримати своє в березні, тому Стрільці можуть у комусь розчаруватися. Не варто передчасно робити висновки й переривати стосунки дружнього або любовного характеру за найменшої образи.

Козеріг

Підозри та докори можуть привести до серйозних проблем у коханні або на роботі. На ґрунті ревнощів і злості Козероги можуть дратуватися, налаштовувати проти себе цілі групи людей. Якщо уникнути цього не вдасться, то потрібно буде хоча б не показувати цих почуттів. У такому випадку життя Козерогів піде цілком сприятливим шляхом. Багато позитивних змін будуть відбуватися непомітно.

Водолій


Водоліям варто сфокусувати свою увагу на домашній обстановці. На самому початку місяця їм варто викинути зайвий непотріб з дому. Необхідно переглянути і своє коло спілкування. Вдома буде простіше приймати важливі рішення, працювати, відпочивати. Спокій і домашня обстановка, що знадобиться Водоліям найбільше. Активний відпочинок також може бути корисний.

Риби

Рибам пощастить у першій половині місяця, на самому початку весни. У цей час зросте енергетичний потенціал, а також їхня психологічна і фізична витривалість. Їм буде простіше починати важливі справи, а також робити впевнені кроки в коханні. Планети на їхньому боці, тому можна ризикувати та змінювати обстановку довкола. Ближче до середини місяця потрібно поставити перед собою нові посильні завдання. Це відкриє фінансові потоки й допоможе Рибам продовжити низку фінансових перемог. Успіх на роботі та в бізнесі забезпечений всім, хто визначився зі своїми цілями.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
1-03-2019, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 3 515

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.