Ідеальний сніданок – той, який вимагає мінімум часу і сил. Якщо ви не хочете стояти біля плити вранці, зробіть порційні заготовки за нашим рецептом. Вам потрібно буде лише зварити вівсяну кашу та заморозити її.
Цього рецепту досить для семи сніданків, якщо ви будете використовувати по три вівсяних "мафіни" на порцію, передає ukr.segodnya.ua.
Як заморозити вівсянку
Складові:
8 склянок води
1/4 чайної ложки морської солі
2 склянки вівсяних пластівців
7 столових ложок кленового сиропу (за бажанням)
2 1/2 чайної ложки кориці
Рецепт приготування:
Закип'ятіть воду з сіллю. Додайте пластівці, перемішайте і зменшіть вогонь. Варіть вівсянку до готовності.
Вимкніть вогонь і додайте кленовий сироп і корицю. Дати постояти протягом 10 хвилин.
Злегка змастіть маслом 21 формочку для маффінів і додайте кашу. Трохи охолодіть і поставте в морозилку мінімум на п'ять годин.
Дістаньте форми з морозильної камери і дайте відтанути протягом декількох хвилин. Використовуючи ніж для масла, акуратно дістаньте вівсяні "кекси" з каструлі, складіть в пакет із застібкою і зберігайте в замороженому вигляді.
Коли ви будете готові снідати, помістіть два-три "кекси" в миску і відправте в мікрохвильовку на 2-3 хвилини. Додайте ваші улюблені топінги і насолоджуйтеся.
На замітку: в двох "кексах" 150 ккал, а в трьох – 225 ккал.
27-02-2019, 00:20
0
2 378