RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Які знаки Зодіаку є найбільш сумісними для сексу

Знак Зодіаку, до якого належить чоловік або жінка, може впливати на моделювання їх вчинків в тій чи іншій сфері життя, в тому числі це стосується і сексуальної.

Гороскоп-сексуальна сумісність для всіх знаків Зодіаку, який допоможе відшукати для себе ідеального партнера



Овен

Представники цього знака Зодіаку - пристрасні, місцями різкі, і дуже нетерплячі. Сексуальне життя грає для них важливу роль, тому, вони ведуть себе в ліжку квапливо і, бажаючи швидше приступити до справи, часто забувають про прелюдію. Отже, їм підійдуть тільки ті знаки, які не потребують тривалих ласк.

Найбільш сумісні знаки в сексі для Овнів: Лев, Стрілець, Близнюки і Водолії.

Телець

Тельці, як правило, хочуть, щоб їх довго завойовували і поступово, дуже обережно спокушали. Представники цього знака Зодіаку - ніжні і чуттєві коханці, які найчастіше обмірковують кожен свій крок, особливо в ліжку. Але є й відмінна риса - якщо вони вирішили, що ви - єдино вірний партнер для них - вони побажають бути з вами завжди і скрізь. Секс з ними довгий, з тривалою прелюдією, наповнений пристрастю і спокоєм. Отже, їм підійдуть ті знаки, які також не люблять поспішати під час інтиму.

Сумісні знаки в сексі: Діва, Козеріг, Рак, Скорпіон, Риби

Близнюки

Близнюки - дуже неквапливі коханці, і для того, щоб затягнути їх в ліжко, необхідно спочатку завести представників знака на ментальному рівні і лише потім вдаватися до фізичних пестощів. Після того як ви порушили Близнюка, терміново тягніть в спальню, поки він не звернув увагу щось інше. Тоді секс буде гарячим, пристрасним, можливо навіть жорстким.

Сумісні знаки в сексі: Терези, Водолій, Овен, Лев, Стрілець.

Рак

Раків досить не просто схилити до швидкого або легковажному сексу. Вони - вкрай емоційний знак, отже хоче відносин, і, як тільки він буде впевнений у щирості відносин, то не захоче відпускати партнера.

Найбільш сумісні знаки в сексі: Телець, Діва, Козеріг, Скорпіон, Риби.

Лев

Сексуальний гороскоп для Левів - дуже різносторонній, так як в інтимному житті представники цього знака Зодіаку дуже непередбачувані. Лев з одного боку хоче бути зіркою і поводиться дуже драматично в ліжку, як і в повсякденному житті. З іншого боку, представники цього знаку - горді і часто не люблять показувати щирий потяг до партнера, в зв'язку з чим поводяться скуто і скромно. У будь-якому випадку, їм потрібні визнання і овації, зокрема, в цій делікатній сфері, і, якщо ви захоплюєтеся ним, він задовольнить вас в такий спосіб, що ви навіть і не мріяли.

Сумісні знаки в сексі: Овен, Стрілець, Близнюки, Терези, Водолій.

Діва

Всі думають, що Діви - непорочні і затиснуті, але це не зовсім відповідає дійсності. Насправді, вони просто вибагливі. Діви обожнюють насолоджуватися сексом в чистому і прекрасному оточенні, з елементами романтичної обстановки. Саме так вони відчувають себе максимально комфортно і спокійно відносинах. Варто пам'ятати, що іноді вони вважають за краще бути агресивним партнером, а іноді люблять, щоб над ними домінували, тому їм для інтиму підійдуть знаки, що люблять різноманітність.

Сумісні знаки Зодіаку в сексі:
Телець, Козеріг, Рак, Скорпіон, Риби.

Терези

Терези мають складний характер, а також є інтелектуалами і перфекціоністами. Це стосується й втіх в ліжку. Високоморальні представники цього знака Зодіаку надають перевагу сексу, нерозривно пов'язаному з емоційною складовою, вони часто заінтриговані еротикою і новими концептуальними підходами до отримання задоволення.

Сумісні знаки в сексі:
Близнюки, Водолій, Овен, Лев, Стрілець.

Скорпіон

Всім відомо, що Скорпіони - найбільш непередбачувані, пристрасні і нестандартні знаки Зодіаку, в тому числі вони люблять дивувати і в сексі. Цікаво, що не всі розуміють, в чому саме полягає їх дивина, тому відносини з Скорпіонами - це завжди захоплююче. Таємничі представники знака є справжніми секс-гігантами, але при цьому можуть бути досить боязкими, щоб ще більше вразити свою "жертву". Вони зацікавлені в різноманітних заняттях любов'ю.

Сумісні знаки в сексі: Козеріг, Рак, Риби, Близнюки, Терези, Водолій.

Стрілець

Стрілець - однолюб. Він не здатний дивувати в ліжку, але зате може змусити партеру відчути себе єдиною людиною на Землі. Сексуальний гороскоп для них не буде різноманітним, але зате інтимні стосунки - завжди стабільні.

Сумісні знаки в сексі: Овен, Лев, Близнюки, Терези, Водолій.

Козеріг

Вони можуть здатися затиснутими трудоголіками, які не особливо вмілі в ліжку, але це абсолютно невірно. Як тільки ви заманите їх в спальню - вони покажуть вам, на що здатні. Швидше за все, таких відчуттів вам не доставить більше жоден знак Зодіаку. Козероги - один з найпалкіших знаків, та мало хто знає про це.

Сумісні знаки в сексі: Телець, Діва, Рак, Скорпіон, Риби.

Водолій


Вони - закінчені ексцентрики і моралісти, які люблять експериментувати, але бажають, щоб про це не знали все навколо. Водолії готові спробувати щось новеньке, тільки якщо це звучить цікаво і заманливо. Ну і, звичайно, якщо впевнені у своєму партнері.

Сумісні знаки в сексі:
Близнюки, Овен, Лев, Стрілець.

Риби

Цей коханець-хамелеон, здатний підлаштуватися до будь-яких потреб і бажань, навіть самих нетривіальних. Риби - емоційні, і часто можуть забувати про все навколо, перебуваючи в збудженому стані. Їм безумовно не вистачає практичності, що, в поєднанні з люблячою натурою і ентузіазмом до всіх плотських речей, робить їх приголомшливими в задоволенні інших.

Сумісні знаки в сексі: Скорпіон, Рак, Телець, Діва, Козеріг.

Джерело: OBOZREVATEL

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
25-02-2019, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 50 718

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.