RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Назвали найнебезпечніші продукти, які викликають рак

Ніхто, мабуть, не замислювався, що їжа, яку ми їмо щодня, може викликати рак. Однак експерти з'ясували, що навіть деякі так звані здорові продукти насправді є прихованими канцерогенами.

Так, видання ManukaFeed, опублікувало топ-5 продуктів харчування, які підвищують ризик розвитку раку, передає OBOZREVATEL.



Консервовані помідори

За словами інсайдерів, свіжі помідори допомагають організму протистояти інфекціям і фактично боротися з раком. Однак консервовані помідори є канцерогенною їжею. Адже в оболонці харчових консервів міститься бісфенол (ВРА), який канадське суспільство по боротьбі з раком вважає шкідливою речовиною.

Тому дослідники радять вживати помідори у свіжому і органічно вирощеному вигляді.

Рафінований цукор

Високо-глікемічні продукти в цілому швидко підвищують вміст цукру в організмі, що безпосередньо годує ракові клітини, сприяє їх зростанню і поширенню.

Попкорн

Попкорн є не тільки одним з найбільш популярних продуктів на планеті, але і дуже шкідливим. Особливо це відноситься до того попкорну, який приготований в мікрохвильових печах. Такий попкорн містить перфтороктанову кислоту, яка також застосовується в тефлоні.

Дослідження показують, що це хімічна речовина викликає безпліддя у жінок. Також дослідники стверджують, що перфтороктанова кислота різко підвищує ймовірність виникнення раку внутрішніх органів: печінки, нирок, сечового міхура, підшлункової залози і тестикул

Алкоголь

Вживання алкоголю є другою провідною причиною розвитку раку, після куріння. Алкоголізм провокує рак гортані, прямої кишки, печінки, молочної залози

Білосніжне борошно


Білосніжне борошно виготовляється шляхом хімічного відбілювання з використанням газоподібного хлору і вуглеводнів, які вбивають майже всі цінні речовини в цьому продукті. Крім того, хлор неймовірно шкідливий для організму. Постійне вживання продуктів з білого борошна сприяє збільшенню цукру в крові і створює сприятливе середовище для розвитку раку, оскільки рак "харчується" цукром.

Так, за словами дослідників, краще використовувати борошно грубого помелу.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
25-02-2019, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 2 719

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.