Назвали найнебезпечніші продукти, які викликають рак

новини / Життя
2 770
0
Назвали найнебезпечніші продукти, які викликають рак

Ніхто, мабуть, не замислювався, що їжа, яку ми їмо щодня, може викликати рак. Однак експерти з'ясували, що навіть деякі так звані здорові продукти насправді є прихованими канцерогенами.

Так, видання ManukaFeed, опублікувало топ-5 продуктів харчування, які підвищують ризик розвитку раку, передає OBOZREVATEL.



Консервовані помідори

За словами інсайдерів, свіжі помідори допомагають організму протистояти інфекціям і фактично боротися з раком. Однак консервовані помідори є канцерогенною їжею. Адже в оболонці харчових консервів міститься бісфенол (ВРА), який канадське суспільство по боротьбі з раком вважає шкідливою речовиною.

Тому дослідники радять вживати помідори у свіжому і органічно вирощеному вигляді.

Рафінований цукор

Високо-глікемічні продукти в цілому швидко підвищують вміст цукру в організмі, що безпосередньо годує ракові клітини, сприяє їх зростанню і поширенню.

Попкорн

Попкорн є не тільки одним з найбільш популярних продуктів на планеті, але і дуже шкідливим. Особливо це відноситься до того попкорну, який приготований в мікрохвильових печах. Такий попкорн містить перфтороктанову кислоту, яка також застосовується в тефлоні.

Дослідження показують, що це хімічна речовина викликає безпліддя у жінок. Також дослідники стверджують, що перфтороктанова кислота різко підвищує ймовірність виникнення раку внутрішніх органів: печінки, нирок, сечового міхура, підшлункової залози і тестикул

Алкоголь

Вживання алкоголю є другою провідною причиною розвитку раку, після куріння. Алкоголізм провокує рак гортані, прямої кишки, печінки, молочної залози

Білосніжне борошно


Білосніжне борошно виготовляється шляхом хімічного відбілювання з використанням газоподібного хлору і вуглеводнів, які вбивають майже всі цінні речовини в цьому продукті. Крім того, хлор неймовірно шкідливий для організму. Постійне вживання продуктів з білого борошна сприяє збільшенню цукру в крові і створює сприятливе середовище для розвитку раку, оскільки рак "харчується" цукром.

Так, за словами дослідників, краще використовувати борошно грубого помелу.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Читайте також

Росія активізує штурмові дії на Запорізькому напрямку, ситуація загострюється, - ЗСУ
На Буковині мотоцикліст не впорався з керуванням і збив 73-річного пішохода
Ввозили авто як гуманітарку: двоє буковинців відшкодували до держбюджету понад півмільйона гривень
Встановила рекорд: Україна стала світовим лідером з експорту однієї з заморожених ягід
Окупанти атакували Одещину: вирували пожежі, є руйнування, постраждала людина
Десантники 82-ї Буковинської бригади отримали високі нагороди від Головнокомандувача ЗСУ - відео
РФ завдала масованого удару по Полтаві: останні дані про наслідки
«Від його обіймів досі мурашки по шкірі»: спогади внучатої племінниці Гнатюка

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм