Чізкейк з шоколадним кремом і коньяком виходить дуже ніжним і ароматним, а приготувати його не складе труднощів.
Важливо добре охолодити десерт перед подаванням, щоб начинка застигла, передає Сегодня.
Шоколадний чізкейк без випічкиІнгредієнти:
Для основи:
100 г цукрового печива
50 г розтопленого вершкового масла
Для начинки:
250 г маскарпоне
150 мл збитих вершків
25 г цукрової пудри
2 ст. л. коньяку
100 г шоколаду
2 ст. л. какао
Рецепт приготування:
Печиво поламати, скласти в поліетиленовий пакет і розкачати качалкою, щоб вийшли дрібні крихти. Перемішати з розтопленим маслом.
Покрити харчовою плівкою роз'ємну круглу форму діаметром 20-23 см. Утрамбувати тісто по дну форми і поставити в холодильник, поки готується начинка.
Перемішати віночком маскарпоне, збиті вершки і цукрову пудру. Додати коньяк, столову ложку какао і розтоплений на водяній бані шоколад, добре перемішати.
Помістити начинку на основу, розрівняти зверху і накрити плівкою. Поставити чізкейк до холодильника на ніч, перед подаванням посипати какао.
24-02-2019, 00:30
0
1 124