RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як зрозуміти, що чоловік дійсно вас любить: 11 способів


Жінки бурхливо висловлюють свої почуття і не приховують емоції, чого не скажеш про чоловіків.

Щоб зрозуміти, наскільки сильні почуття, краще фокусуватися на зовнішніх проявах. Те, як людина надходить, в більшості випадків більш серйозний доказ того, що відбувається у нього в душі, ніж слова, які він вимовляє, пише psychologies.ru.



1. Він хоче проводити час з вами

Бажання присвячувати весь вільний час стосункам - ознака сильних почуттів і бажання близькості. І хоча обидва партнери можуть бути завантажені роботою, сімейними турботами та іншими справами, той, хто дійсно любить, буде використовувати будь-яку вільну хвилину, щоб побути разом.

2. Він запитує, як минув ваш день

Запитує він вас щовечора про те, як минув день, що поганого і хорошого трапилося? Любов будується не на піднесених матеріях, а на взаємній підтримці в скрутні хвилини і бажанні спілкуватися один з одним.

3. Він довіряє вам

Психологами доведено, що люди в тривалих романтичних стосунках постійно хочуть знати, де в цей час знаходиться їх партнер. Однак вони відчувають це бажання не тому, що постійно підозрюють свого партнера в зрадах. Чоловік, який не влаштовує допиту, якщо ви прийшли додому пізно, і не зламує смартфон, щоб почитати переписку, любить і піклується про вас.

4. Він допомагає вам

З огляду на кількість справ, які доводиться робити щодня, думка про те, що треба узяти на себе ще кілька справ і обов'язків, вселяє жах. Однак це і сигналізує про сильні почуття. Наприклад, якщо ви не розбираєтеся в техніці, а партнер прекрасно технічно підкований, він допоможе налаштувати інтернет і розібратися з новим смартфоном або збігає в аптеку, якщо ви захворіли.

5. Він поважає ваші погляди

Навіть якщо у вас діаметрально протилежні політичні погляди, ви все одно можете прожити все життя в мирі та злагоді.

Секрет щасливого спільного життя - вміння бути відкритим і спокійно сприймати точку зору партнера. Наприклад, якщо ви активна феміністка, а він дотримується досить консервативних поглядів на роль жінки в суспільстві, він зрозуміє, чому ви переймаєтеся через кар'єру.

6. Прислуховується до вашої думки

Попри те, що пари зазвичай вирішують всі питання разом - від дрібних побутових до кредитів та іпотеки, - пріоритет надається тому, хто краще розбирається в питанні. Якщо ви нічого не розумієте в інвестиціях, дуже важливо, щоб партнер вислухав і дав вам зрозуміти, що ви теж брали участь в ухваленні рішення.

7. Він хоче близькості

Для досягнення емоційної близькості не обов'язково займатися сексом. Однак якщо він весь час хоче бути фізично ближче до вас, наприклад, кладе руку на плече, значить партнер відчуває сильний зв'язок з вами.

8. Він дивиться на вас

Невербальні сигнали, які ви посилаєте один одному, відкривають таємні почуття. Якщо ви періодично ловите його погляд, значить, йому добре поруч з вами. Не обов'язково сидіти і годинами дивитися один на одного, швидкого погляду достатньо, щоб показати, що любите.

9. Він любить говорити про минуле

Психологи стверджують, що у пар, які часто згадують приємні події, зазвичай міцні стосунки.

10. Він заступається за вас

Коли хтось критикує вас, він не приєднується до оратора, а захищає вас? Пари, які заступаються і підтримують один одного, тим самим зміцнюють свої стосунки.

11. З ним ви почуваєтесь добре

Партнер, який любить і піклується, підвищує вашу самооцінку. Ми хочемо бути тільки з тими, хто змушує нас почуватися добре. Це не означає, що у вас не може бути сварок і розбіжностей. Але якщо відчуваєте впевненість в собі поряд з цією людиною, ваші стосунки будуть міцніти з часом.
21-02-2019, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 3 240

Теги -

Рух легкового транспорту спрямовують в об'їзд через вулицю Зелену

Шахраї продавали аграріям підроблені документи вартістю від 3 до 7 тисяч гривень за комплект
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Рух легкового транспорту спрямовують в об'їзд через вулицю Зелену


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.