RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Чому хорошим хлопцям не щастить в коханні


Хороші хлопці завжди готові прийти на допомогу, втішити або дати пораду. Вони пам'ятають дату вашого народження та як звати вашу маму. Вони найдобріші чоловіки, яких ви знаєте, але чомусь ви не поспішайте заводити з ними стосунки.

У чому ж справа, пише psychologies.ru, передає molbuk.ua.



Хороші хлопці обманюють себе

В хороших хлопців є шанс добитися взаємності, якщо вони готові чекати. Багато дівчат настільки звикають до турботи, що не можуть без неї обходитися.

В хороших хлопців є шанс добитися взаємності, якщо вони готові чекати. Багато дівчат настільки звикають до турботи, що не можуть без неї обходитися.

Ці хлопці надмірно турботливі, галантні і намагаються вгадати кожне бажання дівчини. Чому їм не відповідають взаємністю?

Психотерапевт Роберт Гловер вважає, що хороші хлопці не такі прості і безкорисливі, як здається. Вони укладають з дівчатами таємний контракт: піклуються про них, навіть якщо їх про це не просять, а дівчата проявляють увагу і турботу у відповідь. І починають з ними зустрічатися. З боку це виглядає дивно і смішно. Дівчата вважають таких хлопців трохи нав'язливими, але при цьому жаліють їх і дозволяють бути поруч.

"Зазвичай дівчата не усвідомлюють, що хороші хлопці придумали собі цей контракт, - каже Роберт Гловер. - І щиро дивуються, коли їх турботливі друзі раптом починають обурюватися через те, що їм не відповідають взаємністю. Хлопцям здається, що дівчата їх обманюють, тому що не виконують свою частину контракту".

"Чоловіки, які довго дружать з жінками, зазвичай не надто привабливі з фізичної або соціальної точки зору, - упевнений психолог Джессі Маржік. - Вони намагаються компенсувати свої недоліки і комплекси, приділяючи дівчатам більше уваги, ніж більш успішні і брутальні чоловіки. Іншими словами, їх доброта - лише маскування недоліків".

Як відрізнити "хорошого хлопця" від чоловіка, який готовий бути вашим другом?

Ось кілька особливостей:

- Усі вчинки, які він робить, спрямовані на те, щоб спокусити жінку.

- Він любить розмірковувати про те, що жінки віддають перевагу "поганим хлопцям".

- Він впевнений, що хороші манери і ввічливість роблять його чарівним.

- Він скаржиться на те, що жінки самі не знають, чого хочуть.

Чи можуть вони розраховувати на взаємність?

Психолог Адам Грант вважає, що є шанс добитися взаємності, якщо вони готові чекати. Багато дівчат настільки звикають до турботи, що не можуть без неї обходитися.
Джессі Маржік впевнений, що такі хлопці можуть розраховувати тільки на дружбу. Якщо їх не влаштовує роль друга, вони повинні змінитися і забути про образ "хорошого".

Для початку спробуйте стати більш привабливим для дівчини, яка вам подобається. Почніть ходити в спортзал і стежити за своєю зовнішністю, знайдіть хорошу роботу і задумайтеся про підвищення свого соціального статусу. Робіть те, що ваша кохана вважає привабливим.

Такі зміни вимагають часу і енергії і не дають гарантії того, що кохана відповість взаємністю. "З самого початку розкажіть дівчині про свої наміри - Джессі Маржік пропонує альтернативний варіант. - Якщо ваші почуття без взаємності, припиняйте стосунки". Хороших хлопців сприймають як друзів ще й тому, що вони не говорять про свої справжні бажання, в той час як інші хлопці відразу зізнаються у своїх почуттях і проявляють наполегливість.

Дружба з дівчиною, яка вам подобається, - шлях в нікуди. Стосунки, в яких одна зі сторін хоче більшого, ніж інша може дати, приречені. Ви неминуче відчуєте розчарування.

У той же час кожен з нас чув про романтичні стосунки, які виникали між старими друзями. Іноді потрібен час або трохи алкоголю, щоб побачити друга в новому світі.
19-02-2019, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 2 278

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Син Володимир Вілков організував виставку картин батька


Маленьких Парижів не існує. Блог Юлії Пацаранюк
Минулого місяця довелося провести кілька незабутніх днів у прекрасному Парижі.
Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
ВІДЕО Переглянути все відео

Перевірку влаштували закладам громадського харчування та комунальним установам

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Про роботу цієї молодої, активної і прогресивної команди фахівців, яка орієнтується лише на успішний результат для вас і вашого бізнесу, розповідають засновники мережі компаній Бюро перекладів і локалізації Lingvo Team Євгеній і Аліса ЄРЬОМІНИ.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.