RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Зернова дієта: як схуднути на злаках

Зернова дієта: як схуднути на злаках


Зернові продукти, особливо з цільного зерна, є важливою частиною здорової дієти.

Усі види зернових і зернобобових є гарним джерелом складних вуглеводів і необхідних вітамінів та мінералів. Натуральні зернові продукти відрізняються низьким вмістом жиру, що робить їх малокалорійними.



Зернова дієта відновлює нормальну роботу шлунково-кишкового тракту, надає різноманітність повсякденному раціону, постачає організм біологічно активними речовинами, вітамінами, мінералами та особливо клітковиною. Всі сім днів дієти заборонені сіль, цукор, алкоголь. За тиждень вам вдасться позбавитись майже чотирьох кілограмів.

День 1-й

Пшеничний день

Рецепт каші: 180 г зерен пшениці засипати в 3/4 л води і варити 20 хвилин на слабкому вогні.

Сніданок: каша, склянки молока;
Обід: овочевий бульйон, каша;
Вечеря: каша, йогурт (125 г).

День 2-й

Пшоняний день

Рецепт каші: 180 г пшона в 3/4 л води закип'ятити і залишити на слабкому вогні на 30 хвилин.

Сніданок: каша, склянки молока;
Обід: овочевий бульйон, каша
Вечеря: яблуко

День 3-й

Вівсяний день

Рецепт каші: 180 г вівса в 3/4 л води закип'ятити, варити 10 хвилин на слабкому вогні.

Сніданок: каша, склянки молока;
Обід: овочевий бульйон, каша;
Вечеря: 80 г сиру, каша.

День 4-й

Рисовий день

Рецепт каші: 140 г рису варити майже 35 хвилин. 1/2 кг очищених яблук нарізати і потушкувати в невеликій кількості води. Змішати яблука, рис, лимонний сік, сахарин, корицю.

Сніданок: каша, склянки молока;
Обід: овочевий бульйон, каша;
Вечеря: будь-які фрукти.

День 5-й

Ячмінний день

Рецепт каші: 180 г ячменю в 3/4 літра води довести до кипіння і варити 10 хвилин на слабкому вогні.

Сніданок: каша, склянки молока;
Обід: овочевий бульйон, каша;
Вечеря: каша, стакан апельсинового соку, 2 столові ложки згущеного молока.

День 6-й

Гречаний день

Рецепт каші: 180 г гречки в 3/4 літра води довести до кипіння і варити 20 хвилин на слабкому вогні.

Сніданок: каша, склянка молока;
Обід: овочевий бульйон, каша;
Вечеря: 1 стакан кефіру, каша

День 7-й

Змішаний день

По 60 г пшениці, гречки, вівса всипати в 3/4 літра води і довести до кипіння, варити 20 хвилин на слабкому вогні.

Сніданок: 1/2 склянки теплого молока + каша + сахарин.
Обід: каша + 3 столові ложки томатної пасти + 1 стакан овочевого бульйону (все це зігріти) + часник, приправи.
Вечеря: каша + терте яблуко + сахарин + лимонний сік + кориця.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав про особливості дієти
17-02-2019, 00:40
Коментарів 0 Переглядів 1 056

Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти

На мітинг-реквієм прийшло чимало містян
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

На мітинг-реквієм прийшло чимало містян


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.