RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

ТОП-10 фільмів про любов до Дня Святого Валентина


День Святого Валентина – це не лише квіти та подарунки. Це час для теплого затишного вечору в компанії зворушливих кінострічок.

24tv.ua зібрав декілька фільмів, які точно не залишать вас самотніми та створять хороший настрій.



1. ''Коханий з майбутнього'' (''About Time'' 2013) – романтична комедія, сюжет якої обертається навколо молодого Тіма Лейка та дівчини Мері. У віці 21 року, батько Тіма розповідає сину, що чоловіки в їхній родині вже багато поколінь мають здатність подорожувати в часі.

Закоханий юнак, який зазнає постійних невдач з Мері, вирішує знову і знову повертатися в часовому просторі і змінювати деталі першого побачення, які на його думку були неідеальними. Проте одного разу все йде не так, і Тім вирішує своїми силами все змінити на краще.

2. ''P.S. Я кохаю тебе'' (''P.S. I Love You'' 2007) – історія про двох закоханих – Голлі та Джеррі, які прожили в шлюбі 9 років. Проте їхнє щастя тривало недовго, – чоловік помер від пухлини. Життя Голлі зруйнувалось в один момент, через що вона впадає у важку депресію.

Але згодом, дівчині невідомо звідки починають приходити листи від її чоловіка: Джеррі перед своєю смертю написав їй декілька порад, щоб вона почувала себе краще. Крок за кроком, Голлі прислухається до слів її покійного коханого та виходить з депресії.

3. ''Вічне сяйво чистого розуму''
(''Eternal Sunshine of the Spotless Mind'' 2004) – романтична напівфантастична драма розповідає про зустріч Джоела та Климентину в День Святого Валентина. Закохана пара після довгих і тривалих стосунків розуміє, що через їхню деяку несхожість характерами та вподобаннями, ситуація далі продовжуватись не може.

Завдяки можливості стирати зі своєї пам’яті будь-які спогади, Климентина вирішує стерти та забути все, що пов’язувало її з Джоелом. Чоловік вирішує зробити те ж саме, проте деякі спогади для нього особливо цінні, і в процесі стирання пам’яті він вирішує все залишити і завоювати серце Климентини знову.

4. ''Гордість і упередження'' (''Pride and Prejudice'' 2005) – чудова британсько-французька екранізація роману англійської письменниці Джейн Остін. Події в фільмі відбуваються в Англії у 18 столітті. Родина містера Беннета та його жінки виховує 5 прекрасних дочок. В розквіт їхньої юності батьки намагаються забезпечити щасливе життя своїм дітям, проте неодружених чоловіків все ж ніяк їм не вдається знайти.

Але одного разу по сусідству з сімейством Беннетів з’являється багатий холостяк містер Бінглі, в колі друзів якого з’являєтсься і містер Дарсі. Серед дівчат назріває неприязнь одне до одного, тому що кожна старається закохати в себе чоловіків. Проте лише одна дочка Елізабет завойовує серце неприступного Дарсі.

5. ''Скотт Пілігрим проти всіх'' (''Scott Pilgrim vs. The World'' 2010) – фільм, знятий за мотивами серії коміксів, що розповідає про історію одного 20-річного хлопця Скотта Пілігрима. Рок-музикант, незважаючи на популярність серед дівчат, має стосунки з однією старшокласницею Найвс. Однак згодом Скотт випадково зустрічає дівчину своєї мрії – Рамону. Але не все так просто. Дівчина, яка має яскраву зовнішність, не підпускає до себе хлопця. Забувши про Найвс, Скотт ставить перед собою інше завдання – завоювати серце Рамони.

6. ''Любий Джон'' (''Dear John'' 2010) – фільм розповідає про стосунки двох закоханих людей – Джона і Саванну, які протягом двох тижнів знайомства починають свою історію кохання. Хлопець служить в армії збройних сил США і під час відпустки обіцяє своїй дівчині, що через рік служби він повернеться. В час розлуки вони надсилають одне одному листи, проте в один момент відгуки стають все сумніші – їхнє майбутнє перериває терористична атака на дві вежі-близнюків.

7. ''Щоденник пам'яті'' (''The Notebook'' 2004) – прекрасна історія кохання простого сільського хлопця Ноя та багатої панянки Еллі, які всупереч погроз батьків розвивають свої стосунки. Проте з часом Еллі прислухається до старших і покидає хлопця. Ной тим часом був на Другій світовій війні. Коли після війська він повертається додому – Еллі вже знаходить собі багатого нареченого Лона. Проте після довгої розлуки Еллі зустрічає Ноя і розуміє, що почуття ще досі не згасли.

8. ''Віднесені вітром'' (''Gone with the Wind'' 1939) – класика кіно, яку хочеться переглядати знову і знову. Юна Скарлет О'Гара має у житті все, що забажає. На тлі вічних розмов про неминучу війну, дівчина мріє про заміжжя на Ешлі Уілксі, – багатому та красивому власнику сусідньої плантації. Проте згодом, Скарлет дізнається, що омріяний чоловік вибрав іншу супутницю життя, а громадянська війна в США, за словами невипадкового у її житті чоловіка Ретта Батлера, вже от-от розпочнеться.

9. ''Відпустка за обміном''
(''Holiday'' 2006) – хто ще досі відчуває дух різдвяних свят, пропонуємо переглянути веселу романтичну комедію, в центрі якої опинились дві не зовсім щасливі жінки. Айріс Самкінс – авторка весільної колонки одного з популярних видань разом з чоловіком живе у затишній англійській провінції. Жінка закохана в свого чоловіка, проте вона знає, що він має іншу пасію. В іншому куточку світу, Аманда Вудс, власниця каліфорнійського рекламного агентства, теж дізнається, що коханий їй зраджує.

Доля двох жінок пересікається зовсім випадково, коли вони знаходять один одного на сайті обміну житлом на час відпустки. Експеримент, на який вони пішли, змінив їхнє життя назавжди.

10. ''Світло між двох океанів'' ( ''The Light Between Oceans'' 2016) – неймовірна історія кохання Тома та Ізабель, які всупереч викликам долі намагаються знайти своє щастя. Родинне гніздо забуло, що таке радість. Парі закоханих після багатьох спроб не вдається завести дітей. Життя молодих змінюється, коли на берег моря прибуває човен з мертвим чоловіком та немовлям. Пара сприймає це як знак і впродовж декількох років виховує дитину, проте вони не здогадуються, який важливий вибір постане перед ними зовсім скоро.
14-02-2019, 00:20
Коментарів 0 Переглядів 2 318


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!