RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Шукаєте омріяне житло в Чернівцях для своєї сім’ї? Ще не вирішили, що для вас краще: квартира чи будинок?

Тоді вас може зацікавити сучасний двоповерховий таунхаус у Чернівцях Family Yard. Його збудували нещодавно на 2-му провулку Ходорівському, 28, і він є чудовою альтернативою громіздкому особняку та квартирі в багатоповерхівці і за ціною, і за умовами проживання.

Таунхаус Family Yard: затишок та комфорт приватного будинку за ціною квартири (на правах реклами)


Таунхаус – це двоповерховий котеджний комплекс із 2, 3, 4 і до 8-ми комфортабельних будинків, які суміщені між собою бічними стінами. Кожен з таких будинків має свій вхід, гараж і дворик для барбекю-зони.

На думку ріелторів попит на будівництво таунхаусів останнім часом почав зростати завдяки низці переваг, які вони мають.

Отож якщо ви у пошуках ідеального нового дому, у якому б поєднувалися загальний комфорт, естетика, затишок та доступність, екологічні матеріали та ефективна система енергозбереження, вам неодмінно припаде до душі будинок у котеджному комплексі Family Yard.

Таунхаус Family Yard: затишок та комфорт приватного будинку за ціною квартири (на правах реклами)


Благоустрій, безпека, сусіди

Таунхаус Family Yard – це комплекс із 8-ми будинків заміського типу, розташований неподалік від центру міста, в екологічно чистому, зручному районі.
Піклуючись про затишок і спокій майбутніх мешканців, забудовники створили тут всі умови для комфортного і щасливого проживання всією родиною. Крім того, придбавши житло у Family Yard, ви отримуєте унікальну нагоду – стати власником заміського будинку за ціною квартири. При цьому ви самі з першого знайомства зможете належно оцінити переваги вашого будинку.

Ніхто зі сторонніх не потрапить на вашу територію, оскільки двір комплексу закритий, обладнаний камерами відеонагляду та домофоном, обгороджений парканом із в’їзними воротами на пульті. У мешканців будинків є власна територія, яку вони можуть облаштувати за власним смаком.

У дворі – дитячий майданчик, власне та гостьові місця для паркування. У радіусі 500 м знаходяться школа, дитячий садок, зупинка автотранспорту, магазин, парк, зелена зона.

Купуючи таунхаус, ви отримуєте автономне житло з сусідами лише з боків і невелику присадибну ділянку. Тому можете не боятися, що хтось поверхом вище затопить вас чи тупотом заважатиме відпочивати недільного ранку.

Таунхаус Family Yard: затишок та комфорт приватного будинку за ціною квартири (на правах реклами)


Кожен квадратний метр – для вашого комфорту!

Одна з основних переваг комплексу Family Yard – будинки тут побудовані за принципом Smart-технології. Вона передбачає продумане планування оселі, де кожен квадратний метр ретельно спланований для комфортного та зручного користування. Пріоритетом цієї технології є функціональне використання простору, комфорт та сучасні архітектурні тенденції, застосування у будівництві передових технічних рішень, які заощаджують кошти на комунальних платежах.

На першому поверсі кожного будинку розміщуються велика кухня-студія, санвузол, гараж та топкова кімната, де ви при бажанні можете встановити електро- або твердопаливний котел. Також тут передбачено місце для паркування автомобілів і задній дворик, який чудово підійде для відпочинку всією родиною чи пікніка з друзями.

На другому поверсі знаходяться одна спальня з окремим санвузлом, гардеробом та виходом на балкон та друга велика спальня з панорамними вікнами і виходом на балкон, дитяча кімната, санвузол, хол. Крім того, на горищі є можливість облаштувати ігрову, гардероб тощо.

Таунхаус Family Yard: затишок та комфорт приватного будинку за ціною квартири (на правах реклами)


Таунхаус заощадить витрати на комуналку


– Для тих, хто піклується про енергоефективність і енергозбереження у своїй оселі, важливо знати, що ми потурбувалися про заощадження ваших витрат за комунальні послуги, – розповідає власник котеджного комплексу Family Yard Василь. – Наш таунхаус збудований з екологічно чистих матеріалів, якісно утеплений – товщина стін з утеплювачем 50 см.

У всіх будинках комплексу ми встановили енергозберігаючі вікна преміум-класу: 5 камер Veka, 2-камерний склопакет, з яких 2 скла – енергозберігаючі, із протизламною фурнітурою Winkhaus останньої моделі.

Також ми подбали про належне проведення газу та електрики. Завдяки індивідуальним лічильникам ви платите лише за те, скільки реально використовуєте.

Такі лічильники забезпечують більш високий клас точності при незначних навантаженнях, а також при стрибкоподібних змінах навантаження.

Двоконтурні котли Vailant Group допомагають заощаджувати на опаленні. За бажанням можна встановити конденсаційні котли, які зекономлять до 40%, або твердопаливні чи електрокотли.

Таунхаус Family Yard: затишок та комфорт приватного будинку за ціною квартири (на правах реклами)


Централізована система міської води та каналізації окремо для комплексу вирішує екологічну проблему жителів будинків заміського типу.



Таунхаус вважається одним із найкомфортніших видів нерухомості, де варто оселитися і створити ідеальний куточок для життя вашої сім’ї.
Бо що може бути краще за відчуття, коли ти повертаєшся після важкого робочого дня додому, виходиш на терасу, вдихнаєш свіжого повітря на повні груди та відпочиваєш на лоні природи.

Таунхаус Family Yard: затишок та комфорт приватного будинку за ціною квартири (на правах реклами)


Враховуючи принцип енергозберігаючої оселі, таунхаус Family Yard – це реальна перспектива за доступну ціну придбати будинок за ціною квартири, який з першого ж дня економить ваші кошти!

Двоповерховий таунхаус Family Yard чекає на свого щасливого господаря!

Встигніть придбати будинок вашої мрії!


Таунхаус Family Yard: затишок та комфорт приватного будинку за ціною квартири (на правах реклами)


За додатковою інформацією звертайтеся за тел. (067) 005 00 20

Ми знаходимось за адресою: м. Чернівці, пров. Ходорівський, 28

Instagram: @familyyard

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю від 28.07.2017р. за №ЧВ 061172091933
Редактор: Марія Фернюк
5-04-2019, 19:35
Коментарів 0 Переглядів 7 755

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги