RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Що подарувати жінці на 14 лютого: підказки за знаком Зодіаку

Астрологи вирішили допомогти у пошуку потрібного та корисного подарунка жінці на 14 лютого.

Вони розповіли SlovoFraza, які подарунки варто подарувати на День святого Валентина жінкам різних знаків Зодіаку, передає УНІАН.


Овен

У день свята жінкам цього знаку краще дарувати щось чуттєве, яке зможе надовго засісти в пам'яті. Ліжко в червоних тонах розбудить у ній пристрасть і врівноважить гармонію її чуттєвості. Також ароматичний набір для ванни із запахом вербени пригальмує її зайву метушливість та захистить від помилкових дій.

Тілець

Вважається, що жінці важко догодити з косметикою, але якщо обрати фруктовий аромат, то можна не прогадати. І причому, вибір повинен бути зроблений на користь дорогих примірників. Постільна білизна пастельних тонів позбавить жінок зайвої нервозності та виведе стосунки на новий рівень. До подарунка варто докласти невеликий букетик вербени.

Близнюки


Для милих дам абсолютно неважливо, скільки буде подарунків — один великий або багато маленьких. Біжутерія, книги, рамки для фотографій, скатертини на стіл, чайний сервіз — зможуть потішити ваших коханих. А ще вони полюбляють ті подарунки, які несуть важливу інформацію — диски та електронні книги. Предмети для відпочинку тільки зміцнять стосунки між партнерами.

Рак

Ці жінки справжні цінительки всього раритетного і старовинного. Тому для них припаде до смаку все, що стосується краси — від прикраси до дрібничок. Із задоволення оцінять книги з кулінарної майстерності, а з часом для свого чоловіка приготують найкращу страву. Але у подарунку головне, дотримуватися консервативного стилю. Старовинні годинники, свічники, посуд і теплі пледи задовольнять смак чуттєвої жіночої натури.

Лев

Для величних левиць важливо не те, що подарує їхній кавалер, а як це він зробить. І дамам потрібні такі подарунки, якими вони будуть вихвалятися та гордо їх демонструвати. Жінкам сподобаються парфуми зі стійким витонченим ароматом, ексклюзивна біжутерія й спідня білизна за останньою модою. А ще вони оцінять увагу чоловіка, тому на знак подяки за подарунок вони подарують вам незабутню ніч кохання.

Діва

Жінкам потрібні подарунки, які підкреслять їхній істинний статус. І що їм може принести задоволення, так це настільна книга їхнього улюбленого автора або техніка перевіреної марки. А ось подарунок з гірського кришталю допоможе загострити їхню інтуїцію і зібратися з важливими думками. І не забувайте, що в цей день для посилення чуттєвості в кімнаті повинен витати приємний цитрусовий аромат.

Терези

Ці жінки романтичної натури, тому їм все сподобається, що буде пов'язано з романтикою і почуттями. Вони оцінять ніжний аромат з цитрусовими нотками, красивий комплект спідньої білизни, теплий плед, любовну книгу і приємні елементи декору. І ще, їх найбільше вразить, якщо подарунок буде виконаний в ніжно-блакитному кольорі. Як варіант можна подарувати постільну білизну з кольором морської хвилі. Вона точно розбудить у них чуттєвість.

Скорпіон

Ці таємничі жінки радіють тільки тому подарунку, який будуть розгортати у повній самоті. Для них важлива сама атмосфера урочистості, а не те, що хтось дивиться на їхній подарунок. Все, що має значущість та оповите таємницею, обов'язково сподобається. А це означає, що статуетки, корали та екзотична продукція задовольнить смак. Але все це повинно бути приправлено ароматом м'яти, яка врегулює їхню запальність і захистить від прояву агресивних реакцій.

Стрілець


Для жінок цього знаку притаманний романтичний і екзотичний відтінок, тому подарунки повинні бути витримані в цьому стилі. Що їх вразить, так це картини з морським пейзажем, туристична путівка, книги з філософії та дорогий фотоапарат. Також вони приймуть як подарунок східні солодощі, прянощі та набори сушених фруктів. Але всі ці наїдки будуть лише підтвердженням їхньої любові до далеких подорожей.

Козеріг

Жінки оцінять тільки те, що відповідає їхній особистості. А якщо вони цінують тільки дорогі подарунки, то значить, що їм потрібно все гарне й суворе. Вони ніколи не приймуть подарунок, якщо він не буде практичним. Годинник, письмовий прилад або медальйон з дарчим написом може потішити їхню сутність. Але якщо чоловік буде обирати духи, то слід відштовхуватися від класичного аромату. Відновити внутрішню гармонію допоможе сувенір із гірського хризопразу.

Водолій

Щиро дам зможе здивувати тільки подарунок з новим авангардним стилем. І все, що є новим і щойно створеним, затримає на собі інтерес — нова техніка або мобільний телефон. Але жінки оцінять й сувенірну продукцію, якщо вона буде виготовлена з благородного каменю. Камінь обсидіан допоможе стримати самозакоханість вашої супутниці та позбавить деяких ноток іронізму в її характері.

Риби

Для жінок підійдуть всі подарунки, які вони собі фантазували задовго до самого свята. І потішити їхню уяву зможуть лише справжні та натуральні предмети. Містичний літературний жанр подарує їм духовний зв'язок зі світом ілюзій, а записи класичної музики перенесуть їх у небуття. І все це можна приправити сувенірами магії — кришталевою кулею, картами та талісманами у вигляді риб.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
9-02-2019, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 2 416

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.