Ні для кого не секрет. що саме їжа, а точніше властивості продуктів (овочів чи фруктів) мають вплив на наше самопочуття та красу. Та перед тим, як наділяти ті чи ті продукти магічними властивостями, краще спочатку впевнитися у їх корисності.
Сніданок з 1+1 з’ясував, чи справді деякі продукти мають диво-користь, пише molbuk.ua.
МюсліМагазинні мюслі містять понад 500 кілокалорій та багато цукру, а крупи під час обробки втрачають корисні властивості. Значно краще приготувати на сніданок звичайну вівсянку та додати до неї сухофрукти й горіхи.
Коричневий цукорЧому б не продати коричневий цукор як здоровий замінник звичайного? Насправді їхні характеристики ідентичні. Просто коричневий цукор виготовлений із тростини, а не цукрового буряка.
Знежирений йогуртКоли жирність продукту значно знижують, втрачаються смакові якості. Щоб це компенсувати виробники додають цукор.
Зелена каваКажуть, у ній менше кофеїну, вона не впливає на тиск та навіть сприяє схудненню. Але по факту ця кава відрізняється від звичайної лише тим, що вона не обсмажена. Це не зменшує кількість кофеїну.
Ягоди годжіЇм приписують цілющі властивості. Однак наші ягоди – смородина або чорниця – мають також корисні властивості, багаті вітаміном С і коштують дешевше.
7-02-2019, 00:50
0
1 296