RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як "розкусити" чоловіка за 10 хвилин


Коли ми знайомимося з чоловіком, ми не відразу можемо визначити, що за людина перед нами. Поганий він чи хороший, жадібний або щедрий, і чи можна розглядати його як потенційного партнера.

Однак, деякі особливості в поведінці чоловіка можуть розповісти багато про його особистість і характер одразу ж після знайомства, пише infonic.ru



Ось на що треба звернути увагу, щоб зрозуміти, хто перед вами:

Як чоловік розплачується (готівка бо кредитна карта)

Впевнена, амбітна людина зазвичай розплачується кредитною карткою. Такі чоловіки досягли своїх фінансових цілей, визначених кар'єрних висот і відчувають себе впевнено і комфортно.

Хлопці, які розплачуються готівкою, як правило, самодостатні і, як правило, прагнуть до незалежності.

Ну і, звісно ж, логічно, що чоловік з порожнім гаманцем, який по можливості уникає оплати, шукає того, хто буде про нього піклуватися. Таким хлопцям, як правило, потрібна жінка-матуся.

Шкідливі звички

Щоб зрозуміти чоловіка, важливо звернути увагу на його звички. І пам'ятайте, з деякими шкідливими звичками дуже складно боротися, а іноді просто марно.

Курці, як правило, дуже неспокійні особистості. Швидше за все, у таких людей можуть бути проблеми з силою волі.

Чоловіки, які занадто багато п'ють, можливо, приховують деяку невпевненість в собі або ж секрети, які вони намагаються забути.

Якщо перед вами гравець - це, як правило, чоловік, який любить адреналін і ризик. Швидше за все, він оптиміст, і йому вдалося досягти великих успіхів. Але будьте обережні з азартними гравцями. Такі чоловіки небезпечні, бо часто програють все, що можна. А деякі можуть навіть захотіти отримати вигоду з фінансового становища своєї жінки.

Скажи мені, хто твій друг

Поцікавтеся у чоловіка про коло його друзів. Хлопці, у яких друзі залишилися ще з дитячих або шкільних часів, зазвичай сентиментальні, віддані і цінують вірність. Ці хлопці можуть бути не зовсім пристосованими до змін в житті, але вони явно з тих, кому можна довіряти і на кого ви легко можете покластися.

Чоловіки, у яких друзі з'явилися в інституті, на роботі або в спортзалі, легше пристосовуються до змін у житті і, швидше за все, у них товариський і легкий характер. Ці хлопці відчувають себе комфортно в будь-якій ситуації.

Улюблений вид спорту

Улюблений спорт хлопця - головний ключ до його характеру і індивідуальності. Отже, хлопці, які люблять грати або дивитися командні види спорту, футбол або баскетбол, як правило, активні та цілеспрямовані особистості. Їм подобається проводити час зі своїми друзями, спостерігати за іграми, дивитися матчі. Тому будьте готові до того, що вас будуть ігнорувати протягом спортивного сезону. Ну а якщо в змаганнях братиме участь його улюблена команда, приготуйтеся до того, що ви і зовсім відійдете на другий план.

Шанувальники індивідуальних видів спорту, біг, їзда на велосипеді або плавання, як правило, незалежні люди, які насолоджуються часом, проведеному на самоті.

А ті рідкісні чоловіки, які не люблять спорт, швидше за все волелюбні, і чутливі за своєю натурою.

Як спілкується чоловік

Те, якому способу спілкування віддає перевагу чоловік, може багато розповісти про його життя. Він пише вам по електронній пошті замість того, щоб зателефонувати? Може, він перфекціоніст і хоче відредагувати свої думки в письмовому вигляді, поки не дізнається вас краще. Можливо, він хоче справити враження на вас.

Однак, є і більш прозаїчне пояснення - у нього просто є інша жінка, і цей факт не дає йому можливості зателефонувати вам через острах бути почутим.

А ось якщо чоловік постійно спілкується з вами в чаті, він, ймовірно, хоче більше уваги, ніж ви самі. Остерігайтеся такого типу чоловіків, бо часто за ними ховаються справжні прилипали. І якщо хлопець не розуміє фразу "Поговоримо пізніше", не зв'язуйтеся з ним.

І, нарешті, коли чоловік вибирає в якості засобу зв'язку телефонний дзвінок, це характеризує його виключно з позитивного боку. Коли він дзвонить вам, легко і невимушено розмовляє, це вказує на те, що він не боїться близькості і серйозних стосунків.
25-01-2019, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 1 927

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону

По вулиці Героїв Майдану ускладнений рух
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.