RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Топ-5 якостей ідеальної дружини: що змінилося за 30 років


Тисяча молодих одружених американців і їхніх батьків склали список топ-5 якостей ідеальної дружини.

Порівнявши відповіді, психологи дуже здивувалися: з'ясувалося, що переваги батьків і синів практично збіглися. А значить, незалежно від розвитку суспільства, чоловічі мрії про супутницю життя залишаються незмінними.



1. Любити свій дім більше за кар'єру і посиденьки з подругами

Таку просту вимогу озвучили 80% молодих чоловіків і майже 95% представників старшого покоління. Причому якщо батьки хотіли б, щоб жінка "тримала будинок в чистоті і дбала про побут дітей і чоловіка", то молоді вистачить, якщо "дружина буде з задоволенням проводити вечори вдома зі мною за переглядом телевізора або бесідою за келихом вина".

Цікаво, що і особливих вимог до прибирання молоді чоловіки не висувають. Але, разом з тим чоловіки не люблять, коли "дружина заповнює весь простір".

"Пам'ятайте про те, що ваш чоловік - доросла людина зі своїми думками і бажаннями, тому проявляйте до нього терпіння, якщо хочете жити в щасливому шлюбі, а також надавайте йому більше власного простору, - радять американські психологи. - Давайте йому можливість проводити час з друзями, займатися хобі або спортом".

Взагалі гарної дружини не повинно бути багато: її має бути рівно стільки, щоб чоловік відчував потребу в контакті з коханою жінкою. Не варто заповнювати весь його життєвий простір, весь його час, все його життя - інакше швидко настане момент пересичення і відторгнення. До речі, дружині теж іноді життєво необхідно побути на самоті - щоб не "розчинитися" в чоловікові і зберегти і розвинути свою індивідуальність.

2. Любити секс, але ...

Пристрасна и розкута дружина - мрія будь-якого чоловіка. Але чоловіки категорично не бажають бачити поруч із собою жінку, яка вимагає сексу. І сьогодні, як і 50 років тому, ініціатива - в руках чоловіка. І чоловіки категорично проти, щоб дружина, помітивши охолодження з його боку, намагалася його "розворушити". Наприклад, починала з'ясовувати стосунки або шукати будь-які способи порятунку шлюбу. А що робити, якщо сексуальні апетити не збігаються?

"Якщо не збігається взаємна потреба в сексі, краще розлучитися, не доводячи справу до дітей і іпотеки", - так категорично вважає приблизно 90% молодих чоловіків.

Їх батьки більш консервативні: 76% їх вважають, що "гармонію в шлюбі можна досягти, якщо жінка з повагою поставиться до інтимних потреб її чоловіка і не буде йому відмовляти в сексуальній близькості".

3. Не зображувати вдома леді

Результати опитування підтвердили: чоловіки різного віку не проти, щоб їх обраниця викликала захоплення своїм зовнішнім виглядом і вражала оточуючих глибоким інтелектом. Але ось вдома така висока планка дратує 63% опитаних представників старшого покоління і 38% молодих представників сильної статі.

"Дім в уявленні чоловіка - це місце відпочинку і безпеки, - пояснюють психологи. - І тут він не хоче грати ніякі соціальні ролі, тому ідеальна супутниця життя в його уявленні повинна бути вдома домашньою - нехай грайливою, сексуальною, але в жодному разі не в "парадному" вигляді - це не сприяє взаємному релаксу".

4. Не "мотивувати"

Опитування виявило, що чоловіки - і молоді, і старі, - не люблять "мудрих дружин". Також 68% молодих і 56% літніх чоловіків скаржаться на постійні закиди від дружин про низьку зарплатню і відсутність кар'єрного зросту. Ще третина представників сильної статі страждає і дратується від насмішок і уїдливих підколів від своїх половинок. В результаті найменший подібний інцидент може перетворитися в скандал.

Тобто, не маніпулювати, не хитрувати, не ставитися до чоловіка як до розумово неповноцінного, не давати порад ні за кермом, ні за столом. Коротше, говорити, а не віщати.

5. Любити готувати

Ось тут дуже важливе пояснення: мова не йде про високу кулінарію і навіть про здорове харчування. Абсолютно всі чоловіки хочуть, щоб їх обраниця готувала те, що вони люблять.

"Робіть висновки - і їжте свій салат, заправлений йогуртом з нульовою жирністю, в гордій самоті", - радять американсой психологи.
23-01-2019, 00:10
Коментарів 0 Переглядів 2 800

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.