RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Які дні будуть вдалими для кожного зі знаків Зодіаку у 2019

Астрологи виділили особливі дні в 2019 році, коли можна сміливо займатися будь-якими важливими справами.

Представникам різних Знаків Зодіаку важливо не пропустити їх.



Січень

Початок 2019 року порадує багатьох представників зодіакального кола - їм буде везти практично у всіх областях. Разом з тим астрологи рекомендують зробити акцент на особистій і діловій сферах. Найбільш вдалими числами цього періоду можна назвати 15, 17 та 26 січня, інформує Ukr.Media.

Однак ці дні за гороскопом на 2019 рік будуть вдалими не для всіх Знаків Зодіаку. Найбільше пощастить Левам і Овнам. Активність Сонця подарує їм ще кілька днів удачі - 11, 19, 20 і 21 січня. Успіх чекає також Близнюків і Дів. Вплив Меркурія додасть їм везіння 14, 28, 29, 30 січня. Тельців, Терезів і Риб чекає зліт щастя 18, 20 і 29 січня. А Скорпіони, Водолії і Козероги можуть розраховувати на 19, 20, 21 та 23 січня.

Лютий

Цей місяць астрологи назвали найбільш вдалим періодом в 2019 році. 5, 7, 9, 12, 16, 24 і 27 лютого різні Знаки Зодіаку будуть отримувати численні подарунки від долі.

Більшою мірою скористатися успіхом вийде у Скорпіонів, Козерогів і Водоліїв. Для них Уран підготував ще кілька пам'ятних днів- 3, 6, 17, 18, 19 і 28 лютого будь-які ініціативи в новому напрямку будуть увінчані успіхом. Так само щасливчиками виступлять Близнюки і Діви, яким пощастить 11, 18, 19, 20 і 22 лютого. У лютому удача стане вірною супутницею представників Стрільця і Раку. Шанс поліпшити своє життя також випаде Тельцям, Терезам і Рибам, щоправда лише в кінці місяця - 25 числа.

Березень

Березень пролетить як одна мить - розповідають астрологи. На початку весни за прогнозами бажано включитися в роботу або навчання. Під впливом Юпітера для Стрільців будуть вдалими 3, 4, 6, 8, 9, 21, 23, 24 і 31 березня. Удача чекає Овнів, Раків, Львів, Скорпіонів, Стрільців і Риб.

Квітень

У квітні зі змінами доведеться почекати, тому що на сцену вийде Сонце і внесе безлад в багато сфер життя. Представникам Овна та Лева пощастить більше інших Знаків Зодіаку: для них найбільш вдалими днями стануть 4, 5, 13, 14, 15, 18, 20, 22 і 24 березня. Кругообіг подій підхопить і закрутить також Тельців, терезів і Риб 15, 16, 17, 22 і 23 квітня. Сподіватися на удачу зможуть Скорпіони і Козероги, правда лише 15, 22, 23 і 25 квітня.

Травень

Травень нинішнього року буде місяцем, який піднесе багатьом Знакам Зодіаку ряд перешкод - Венера в Овні внесе плутанину у стосунки з оточуючими. Нейтралізувати негатив Венери вдасться Тельцям, Близнюкам, Ракам, Дівам, Терезам, Стрільцям і Рибам. Найбільш вдалі дні подарують планетарні аспекти 3, 4, 8, 15, 16, 17, 21, 23, 24, 29, 30 і 31 травня. В цей час Фортуна буде на боці кожного з перерахованих Знаків, а значить, вдасться поліпшити або зміцнити любов.

Червень

У червні фахівці рекомендують зробити ставку на самоосвіту, навчання, курси та тренінги, поки всі навколо ніжаться під Сонцем. У перший літній місяць можна з легкістю подолати будь-які перешкоди на шляху, якщо налаштуватися на позитив - на сцену виходить вплив ретроградного Сатурна в Козерозі. Удача посміхнеться не всім, але багатьом - до їх числа можна віднести Овнів, Львів, Терезів, Стрільців, Скорпіонів, Козерогів, Водоліїв і Риб.

Овнам, Левам слід чекати удачі 10,11, 12 і 21 червня. Терезам, Козерогам і Водоліям - 5, 8, 14, 28 червня. Вдалі дні для Скорпіонів, Стрільців і Риб - це 14, 16, 21, 22, 23 червня.

Липень


Зібравши сили і знання, представники зодіакального кола зможуть вже в липні пустити їх в оборот і втілити в життя багато планів і мрій. Другий літній місяць обіцяє бути багатим на удачу, яка заявить про себе 1, 6, 13, 15, 19, 20, 26 29 липня.

У цьому місяці примхлива Фортуна посміхнеться Ракам, Стрільцям і Рибам. Їх чекає ціла низка перемог в нових і давно розпочатих справах, а вплив Юпітера подвоїть шанси на успіх 8, 14, 16, 18, 22 і 23 липня. Також період буде вдалий для Тельців і Терезів. Їм варто чекати удачу 5, 7, 16, 17, 18, 21 і 25 числа.

Серпень

Серпень розпочнеться з коливань, джерелом яких виступлять планетарні аспекти і швидко змінюються зовнішні обставини. Кінець літа потребує готовності ризикнути. Щасливчиками, яким удача сама побіжить в руки, стануть Овни, Леви, Скорпіони, Козероги. Вдалі дні за гороскопом на 2019 в серпні: 3, 12, 14, 15, 22 числа.

В силу підвищеної навантаження в серпні висока небезпека загострення хронічних захворювань, тому астрологи радять всім Знакам Зодіаку уникати напруги, втоми, апатії, в особливості тим Знаках, яких удача обійде стороною.

Вересень

Вересень не принесе нам ніяких особливих злетів і падінь. Вміння підключати голос розуму і тверезо дивитися на будь-які ситуації, не піддаючись негативним емоціям, допоможе подолати багато проблем цього періоду. У вересні найбільш вдалий день - 15 вересня. В середині місяця Знакам Зодіаку слід зустріти подарунки долі. Також астрологи зазначають у вересні підвищений вплив Меркурія, яке подарує Близнюкам і Дівам грошову удачу. Чекати її слід 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 13, 25 вересня.

Жовтень

Жовтень для всіх Знаків Зодіаку - найкращий час, щоб почати грунтовно рухатися вперед і заробляти гроші. Вдалі дні 18, 22, 24 і 30 жовтня будуть гарні для всіх.

В особі фаворитів успіху виступлять Скорпіони і Козероги. Їм варто чекати успіхів 2, 12, 13, 14 жовтня. Удача також відвідає Близнюків і Дів, подарувавши їм шість щасливих днів: 4, 5, 6, 7, 20 і 31 жовтня. А ось Ракам, Стрільцям і Рибам пощастить трохи менше: астрологи повідомляють, що у цьому місяці представники цих Знаків можуть потрапити на вудку шахраїв або стати жертвою заздрості. На щастя, 12, 13, 14 і 17 жовтня вийде викрити недоброзичливців і заздрісників.

Листопад

Листопад обіцяє одні приємні події, але є одне "але": Венера виявиться у Стрільці, що може зробити нас (особливо Тельців, Терезів і Риб) надмірно активними, авантюрними та егоїстичними. Пристрасть, яка затуманить очі, буде активно заважати будувати щось вартісне. Утихомирити свій запал і енергію в більшій мірі вдасться Стрільцям, Водоліям, Овнам, Левам. Саме ці представники зодіакального кола цілком заслужено опиняться в числі улюбленців Фортуни. Загальні сприятливі дні - це 4, 16, 21, 23 і 27 листопада. Найбільш сприятливі дні для Стрільців і Водоліїв - це 7, 8, 9, 14, 27 числа. Найбільш вдалі дні для Овнів і Левів - це 1, 8, 19, 22 і 28 листопада.

Грудень

Завершальний місяць року пройде під Знаком ослабленого Юпітера в Козерозі - відомого любителя вносити смуту в справи. У цей період астрологи не рекомендують міняти роботу, змінювати плани, проводити переоцінку пріоритетів. Однак Юпітер в Козерозі внесе не тільки плутанину. Вдала атмосфера для духовного, особистісного і кар'єрного росту чекає Близнюків, Дів, Львів, Овнів, Скорпіонів і Козерогів. Для них грудень стане прекрасним місяцем для того, щоб досягти мети і отримати прибуток з отриманого досвіду. Найбільш сприятливі дні для всіх Знаків випадуть на 4, 6, 18, 28 та 29 грудня. Вдалими днями для Близнюків і Дів виявляться 10, 11, 12, 14, 15,16, 23, 24, 25 і 29 грудня. Днями удачі Овнів і Левів можна назвати 3, 10, 11, 12, 25, 26 і 27 грудня. Представників Скорпіона і Козерога удача чекає 3, 11, 15, 22, 23, 24 грудня.

Для решти грудень - це місяць підведення підсумків, завершення минулих справ, відмови від застарілих схем, які давно перестали працювати. Феноменально вдалим його не можна назвати, але і невдалим він не виявиться.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
19-01-2019, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 2 329

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.