RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

ЗМІ: Трамп наказав своєму адвокату збрехати Конгресу

Президент США Дональд Трамп наказав своєму вже колишньому адвокату Майклу Коену збрехати Конгресу щодо переговорів про будівництво хмарочоса Trump Tower у Москві.

Про це повідомляє Buzzfeed з посиланням на два анонімні джерела - посадовців, залучених до розслідування щодо ймовірної співпраці Трампа з РФ.



За словами Коена, Трамп підтримав його ідею відвідати Росію під час президентської кампанії, щоб особисто зустрітися з Володимиром Путіним і почати переговори щодо будівництва.

"Зроби це", - сказав Трамп своєму адвокату, стверджують джерела.

За їхніми словами, в той час, коли Трамп публічно заявляв, що у нього не має угод з РФ, його діти – Іванка та Дональд Трамп-молодший регулярно отримували детальні повідомлення про перебіг справ щодо нерухомості від Коена, якого призначили очільником цього проекту.

Крім того, за словами екс-адвоката президента, після виборів Трамп особисто доручив Коену збрехати, заявляючи, що переговори про будівництво у Москві закінчилися місяцями раніше, ніж насправді, повідомляють джерела.

"Слідство спеціального прокурора (Роберта Мюллера – УП) отримало інформацію про наказ Трампа Коену брехати Конгресу з розмов з декількома свідками з компанії Трампа Trump Organization, електронного листування, СМС та документів. Під час спілкування зі слідчими Коен також підтвердив, що отримував такі накази", - зазначає видання.

Buzzfeed нагадує, що ця інформація вже є не першим доказом того, що Трамп намагався перешкодити розслідуванню ФБР та спеціального прокурора щодо ймовірного втручання РФ у вибори США 2016 року.

"Однак свідчення Коена є знаковим новим рубежем: це перший відомий приклад того, що Трамп прямо наказував підлеглим брехати про його справи з Росією", - наголошують журналісти.

Під час передвиборчої кампанії Трамп заперечував, що має бізнес-інтереси в Росії.

"Але за лаштунками він проштовхував московський проект, який, як він сподівався, міг би принести йому прибуток, розміром більше 300 мільйонів доларів. Два джерела з правоохоронних органів заявили, що він мав принаймні 10 особистих зустрічей з Коеном про цю угоду під час передвиборчої кампанії", - йдеться у статті.

Нагадаємо, у січні минулого сайт BuzzFeed опублікував документ, в якому говорилося, що за Трампом стежили в московському готелі Ritz Carlon і зібрали компрометуючу інформацію про його особисте життя і фінансову діяльність.

З даних документа і пояснень ЗМІ випливає, що документ був складений для штабу демократів або штабу Клінтон в період кампанії. Його твердження ґрунтуються на анонімних повідомленнях "джерел". Немає ніяких підтверджень його достовірності.

Через рік особистий адвокат Трампа Майкл Коен подав до суду на новинний сайт BuzzFeed за публікацію цього досьє.

У листопаді Коен визнав, що дав неправдиві свідчення у зв'язку з федеральним розслідуванням щодо втручання Росії в президентські вибори в США 2016 року.
Коен погодився співпрацювати зі слідством і визнав себе винним у восьми кримінальних звинуваченнях в ухиленні від сплати податків, банкрутстві і порушеннях у фінансуванні кампанії.

Він сказав федеральному суду в Нью-Йорку, що Трамп під час передвиборної кампанії доручив йому організувати виплати двом жінкам, щоб змусити їх мовчати про відносини з кандидатом в президенти.

За порушення виборчого законодавства і брехню Конгресу Коен засуджений в цілому до трьох років в'язниці.
Редактор: Юрій Коверзнєв
18-01-2019, 20:21
Коментарів 0 Переглядів 1 408

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

У натовпі можна побачити не тільки чоловіків, а й велику кількість жінок


НАТО – крок за кроком, або маємо те, що маємо. Блог Ярослава Волощука
Я не випадково у фразі використав відомі слова першого Президента України Леоніда Кравчука
Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.


Новий заклад "Чорні вівці" на вулиці Воробкевича – це не просто місце, де можна скуштувати свіже прохолодне крафтове пиво, але й насолодитися справжнім гастрономічним святом. У цьому магазині вас чекають не тільки різноманітні види пива, але й велика кількість смачних страв.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.