RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Як швидко заснути: ТОП-5 корисних порад на ніч


Як швидко заснути, коли не хочеться спати, і мозок зайнятий зовсім іншими справами, а на годиннику вже далеко за північ?

Декілька корисних порад і ви навчитеся відключатися всього за одну хвилину.



Як швидко заснути вночі: прогулянки перед сном
Якщо довгий час ви страждаєте від безсоння ночами, візьміть собі за правило гуляти перед сном протягом 30-40 хвилин. Дія свіжого повітря, приємна втома в організмі благотворно впливають на прихід сну і бажання якнайшвидшого відпочинку від накопичених за день вражень і думок.

Як дуже швидко заснути: нецікаве заняття
Почніть виконувати якусь нудну і одноманітну роботу. Наприклад, погортайте товстий заумний довідник з математики, візьміться за вирішення завдання з нього, почитайте текст, написаний дрібним шрифтом або почерком, складайте пазли або переберіть горох, відокремлюючи зелений від жовтого. Пам'ятайте, як швидко ви засипали від уроків і монотонної роботи в дитинстві?

Як швидко заснути вдень або вночі: правильні аромати
Деякі запахи діють на нас заспокійливо і заспокійливо. Капніть в аромалампу краплю олії лаванди, м'яти або меліси – що більше подобається. Або зробіть трав'яну подушку, поклавши в неї валеріану, пустирник, чебрець, пустирник. Зробіть вибір відповідно до заспокійливих трав, на які у вас немає алергії. Вдихаючи приємний аромат, ви дуже зможете швидко заснути без снодійного.

Як заснути швидко: продукти
Для швидкого і розслабленого сну рекомендується на ніч випити склянку теплого молока або чаю з ложечкою меду. Також у вас швидше вийде заснути, якщо з'їсти банан, шматочок дієтичної індички, сушених фініків або шматочок сиру. У цих продуктах міститься триптофан, який перетворюється в нашому організмі в серотонін – гормон, який відповідає за розслаблення і відчуття емоційного благополуччя.

Як швидко заснути вночі без снодійного: дихання
Існує спеціальна техніка дихання "4-7-8", яка сприяє швидкому засипанню. Спокійно вдихніть носом протягом 4 секунд. Затримайте дихання на 7 секунд. Видихніть через рот за 8 секунд. Завдяки цій техніці сповільнюється серцевий ритм і заспокоюється тіло. Повторіть цю вправу кілька разів поспіль.

Як миттєво заснути: секс
Регулярно займайтеся сексом перед сном, і якісний повноцінний сон не змусить себе довго чекати. Речовини, які виділяються в процесі і після статевого акту, є природними антидепресантами.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
19-01-2019, 00:50
Коментарів 3 Переглядів 3 258

Hаписав: Гість Ганна, Коментарів: 0, Новин: 0, 10 серпня 2023 14:50
В новині:
Ну, якщо нічого з перерахованого вище не допомагає, то не гріх і легке снодійне прийняти. Я саме так і вчинила. Купила Альпетонін і почала приймати його протягом тижня. Вже першої ночі швидко і легко заснула. На ранок прокинулася так само легко і була бадьорою протягом дня.

Hаписав: Свiтлана, Коментарів: 0, Новин: 0, 7 листопада 2023 08:59
В новині:
Який важливий сон розумієш, коли перестаєш добре спати. Ось і мені довелося зіткнутися з безсонням. Усі народні методи мені не допомогли, тому довелося вдатися до мелатоніну. Я Альпетонін купила в аптеці і почала приймати за 30 хвилин до сну. Дуже легко засипалося, а на ранок не було головного болю та втоми. Мені чудово підійшли ці пігулки і допомогли вирішити проблему безсоння.

Hаписав: Олександра, Коментарів: 0, Новин: 0, 18 грудня 2023 13:14
В новині:
Поради начебто й слушні, але особисто мені вони не допомагають. Від безсоння страждаю періодично та єдине, що допомагає мені легко та швидко заснути, це таблетки Альпетонін. Це хороший засіб, щоб відновити режим сну і відчувати себе вранці бадьорою і відпочилою))) немає звикання, і як снодійне не рубає в сон весь день тому, що мелатонін у складі.

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

У натовпі можна побачити не тільки чоловіків, а й велику кількість жінок


НАТО – крок за кроком, або маємо те, що маємо. Блог Ярослава Волощука
Я не випадково у фразі використав відомі слова першого Президента України Леоніда Кравчука
Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.


Новий заклад "Чорні вівці" на вулиці Воробкевича – це не просто місце, де можна скуштувати свіже прохолодне крафтове пиво, але й насолодитися справжнім гастрономічним святом. У цьому магазині вас чекають не тільки різноманітні види пива, але й велика кількість смачних страв.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.