RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Які знаки Зодіаку вважають найбільшими зрадниками

Чи можна вирахувати Іуду в натовпі?

Астрологи запевняють, що деяких знаків Зодіаку можна зарахувати до найбільших зрадників.



Риби

Риб називають головними пристосуванцями серед всіх знаків Зодіаку. Все свідоме життя Риби шукають спосіб краще влаштуватися в житті, а тому вміло підлаштовуються під обставини, змінюють звички, власну позицію і оточення, якщо їм це вигідно. А домагаючись "місця під Сонцем" таким способом, Риби легко зраджують навіть добре знайомим людям, з якими близько спілкуються. При цьому хитрі Риби роблять все, щоб вивести себе з-під удару і виставити в очах навколишніх жертвою обставин.

Крім цього Риби можуть зраджувати через сильне кохання. Здатні швидко захоплюватись, ці особистості не в силах стримувати себе, коли з'являється сильний потяг. В результаті представник даного знаку може зраджувати коханій людині, а то і зважитися на більш радикальні заходи. Однак, зрадивши близькій людині, Риби каються і страждають, з'їдаються муками совісті.

Діва

Це вкрай розважливі зрадники. Діви безсоромно йдуть на цей крок, якщо за допомогою зради зможуть отримати бажану вигоду, наприклад, підвищення по службі, більш високий оклад або шанувальника, про якого так давно мріяли. Діва заздалегідь все прорахує і обставить все так, що ніхто навколо не здогадається, хто автор підступного задуму. Для представника даного знаку, що обожнює інтелектуальні ігри, зрада ще й спосіб самовираження, адже втіленням підступного плану Діва показує, наскільки вона хитра і моторна.

Інтригани по життю, Діви не переймаються через те, що можуть виявитися зрадниками. Свої дії вони не вважають зрадою, для них це всього лише гра, з якої вони найчастіше виходять переможцями. Чи варто дивуватися тому, що девіз Діви по життю звучить приблизно так: "Максимум вигоди при мінімумі зусиль"?

Близнюки

Оточення з настороженістю ставляться до представників знаку Близнюків, а все через їх подвійність. У різних життєвих ситуаціях ці люди надягають різні маски і грають вигідні їм ролі. Зрада для них - порожній звук! Близнюки зовсім не терплять обмежень і не зважають на думку суспільства, а значить, якщо Близнюку щось потрібно, він це обов'язково отримає навіть шляхом зради. І навіть не сумнівайтеся, красномовний оратор Близнюк знайде слова, щоб виправдати свій вчинок і вийти "сухим з ​​води".

Варто також сказати про балакучість представників даного знаку. Близнюкам потрібно знати все і про всіх, а тому вони беруть участь у всіх плітках, а часто і самі їх провокують. Природно, в процесі обговорення чужого життя Близнюки можуть легко видати таємниці інших людей, що по-суті також є зрадою.

Водолій

Водоліїв називають палкими особистостями, які володіють нестандартним мисленням. За своєю природою їх не можна назвати мінливими особистостями, яким потрібен лише привід щоб зрадити близьку людину. Швидше це відбувається вимушено, коли близька людина стає перешкодою на шляху представника даного знака. Готовий на все заради того, щоб отримати бажане, Водолій зробить будь-які заходи, і з легкістю зрадить іншу людину. Люди, яких не потребує Водолій, йому просто байдужі, а значить, їх він може зрадити без докорів сумління.

Якщо говорити про обмеження, то Водолії зневажають їх навіть більше ніж Близнюки. Зрадити коханій людині не розкаявшись в цьому - цілком в стилі Водолія. Причому здійснюючи підступні і віроломні вчинки, представники даного знаку обставляють все таким чином, що віддана людина ще й попросить вибачення у Водолія.

Стрілець

Але найбільше розчарування віддані люди відчувають тоді, коли дізнаються про зраду Стрільця. Цих людей прийнято вважати вірними і надійними, навколишні довіряють Стрільцям і беззавітно люблять їх, вважаючи щирими і вірними. А Стрілець здатний на найбільш підступну зраду в світі! Він може зрадити, перебуваючи на емоціях, під враженням або охоплений ідеєю. Але Стрілець піде на зраду лише в тому випадку, коли буде абсолютно впевнений, що про його підступний вчинок ніхто не дізнається і суспільство не засудить його.

Що характерно, при всіх своїх перевагах Стрільці є одними з головних зрадників серед всіх знаків Зодіаку. Їм не до вподоби розмірений сімейний побут, а значить, рано чи пізно Стрілець починає шукати собі розваги на стороні. Викриті в зраді, Стрільці гірко каються у скоєному, але через нетривалий час знову стають на шлях зради.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
18-01-2019, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 3 305


Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!