RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Рейтинг вірності жінок за знаками Зодіаку

Вступаючи в шлюбний союз, кожен чоловік хоче бути впевненим у вірності своєї супутниці життя. Але ніхто не може вгадати подій у майбутньому, тим більше як поведе себе дружина після одруження. А так хочеться мати відповіді на всі питання в цьому плані. І що робити? Звернутися до зірок і дізнатися, який знак Зодіаку найбільш вірний!

Який знак Зодіаку в світі жінок найвірніший?



12 місце – Овни

Найчастіше дівчата вибирають партнера, а не навпаки. Вони бачать у цьому спортивний інтерес, як кажуть у народі. Помічаючи симпатичного чоловіка, вона проявляє до нього свою симпатію, передає Ukr.Media.

І навіть наявність статусу заміжньої жінки не стане перешкодою. Адже вона вже побачила свою мету, нею рухає велике бажання дізнатися цього чоловіка у всій його красі. Зі своїм чоловіком вона завжди чесна, тому не стане нічого таїти від нього.

Їй наплювати на те, як він відреагує. У нього є два варіанти – або він приймає її такою, яка вона є, або вони розлучаються. Третього варіанту немає.

11 місце – Стрільці

Стрільці по своїй натурі дуже життєрадісні, люблять у всьому красу. Але не люблять, коли їх ставлять у рамки, обмежують. Вони не схильні до зрад, просто їм потрібні нові відчуття і емоції. Вони хочуть, щоб їх оточували яскраві тони, їм нестерпна нудьга.

Свого супутника вона обирає сама. І якщо вона закохається занадто сильно, то буде вірна своєму чоловікові. Але якщо це не любов, а маленька інтрига, тоді не варто чекати від неї вірності і відданості. І настане той момент, коли вона знайде вам заміну.

10 місце – Риби

Покохавши, Риби йдуть з головою в турботу про кохану людину. При цьому не шкодують своїх сил і часу. І цим чоловіки користуються, адже дружини Риби не можуть ні в чому відмовити своїм чоловікам.

Риби здатні на дурниці, але при цьому не бачать сенсу вибачатися. У їх голові не вкладається, навіщо потрібно себе виправдовувати, кому це потрібно. У них є одне виправдання: "Я ж тебе люблю".

9 місце – Терези

Прийнято вважати цих жінок магнітами. Ви не помилилися, саме так. Адже представниці цього знаку Зодіаку мають здатність притягувати до себе людей, при цьому опір цій дії дуже убогий. У чому криється секрет такого феномену?

Справа в тому, що в цих жінок поєднуються жіночність і таємниця. Ваги — хороші майстри в триманні дистанції між собою і сильною статтю. І це ще більше заводить чоловіків. В особистому житті все вирує, відносини часто дуже бурхливі.

Заміж ці знаки не поспішають, у них може бути кілька шлюбів. По своїй натурі дружини Терези не є зрадники, вони не бачать в цьому сенсу. Адже їм легко дістати чоловіка. Вони не хочуть псувати відносини з тими, кого люблять на якомусь етапі свого життя.

8 місце – Скорпіони

Скорпіони діють пристрастю, силою характеру і духу, їх переповнюють емоції і грація. Вони відчувають свого чоловіка і роблять все для того, щоб бути з ним. Покохавши, Скорпіон відмовиться від зрад.

Ці знаки Зодіаку не люблять визнавати своїх помилок. Їм не властиві зради, адже це рівнозначно визнанню в помилку у виборі партнера. Це може вдарити по їх гідності, принизити їх его. Тому чоловікам можна спати спокійно. Якщо Скорпіон вибрав вас, то це, можливо, і на все життя.

7 місце – Козероги

Козероги крокують по життю, не поспішаючи. Тих же правил дотримуються і в стосунках. Вони не надають значення тому, що кажуть їм близькі люди. "Що з шлюбом не можна зволікати, адже час не грає тобі на руку".

Вони думають інакше. На вибір свого судженого вони готові витратити багато сил і часу, і зробивши його, Козероги можуть зітхнути спокійно. Йому нічого більшого не треба, його думки вільні, йому ніхто не цікавий.

Адже Козерогам не властиво робити одну роботу двічі. Мета досягнута. Чоловіка відшукали і шлюбний союз укладений.

6 місце – Водолії

Не варто звертати увагу на дивність в характері Водоліїв. Адже вони дивуються самі собі. Іноді вони не розуміють, що наробили.

Дуже веселі натури, вміють вести бесіди з оточуючими людьми, навіть якщо бачать їх вперше. Відрізняються мобільністю. Тому, часто потрапляють в різні ситуації, навіть в неприємні історії.

Представниці цього знаку Зодіаку мають свій ідеал чоловіка. При виборі супутника життя вони часто його дотримуються. Саме тому їм дуже важко знайти свою половинку — ідеальних чоловіків дуже мало. У шлюбний союз жінки цього знаку можуть вступати не один раз. Але не варто їх вважати збоченцями.

5 місце – Раки

Раки дуже мрійливі натури. Вони люблять мріяти про все. І це стосується не тільки чоловіка і сімейного гніздечка. Знайшовши свою половинку і скріпивши свої відносини шлюбом, жінка Рак буде вірна своєму партнеру.

Вона ніколи не змінить свого чоловіка. Але не варто забувати про чоловіка. Яким він буде, не розчарує свою дружину?

І якщо вона засумнівається в своїй другій половинці, то її ніщо не зупинить. Вона кине його, і перешкодою не будуть навіть діти. Але зради їй не характерні при будь-яких обставинах.

4 місце – Леви

У своєму виборі Леви покладаються на голову, на свій розум. Мислять вони інакше, ніж Раки. Вони прагнуть отримати від цього світу найкраще, що в ньому є.

Левиці бачать межі між любов'ю, шлюбним союзом і сексуальним актом. Найідеальнішим варіантом було б знайти того чоловіка, який її цим усім міг би забезпечити. Але вона не засмутиться, якщо не отримає все відразу, і буде задовольнятися частинами.

А якщо на життєвому шляху їй вдасться зійтися з ким-небудь, не відчуваючи при цьому великої любові, вона не стане йому зраджувати. Вона не бачить сенсу брехати своєму партнеру, адже вона ділова жінка. І брехня в цих колах не вітається.

3 місце – Тільці

Жінок цього знаку можна вважати воістину Дівами. Адже їх краса, глибина душі просто заворожує. Плюс до всього їх консервативність. Вони ніколи не пробачать зради, адже вони прихильники суворих правил. Тому і самі ніколи не зраджують.

2 місце – Близнюки

Хочете ідеального союзу і дружину-красуню, яка не буде вам зраджувати? Тоді вам варто взяти в дружини представницю Близнюків. Вони володіють розумом, ведуть себе розсудливо, і при цьому залишаються жіночними.

І якщо ваша дружина – Близнюки, не варто гостро реагувати на те, з якою легкістю вона спілкується з чоловіками. Не варто робити поспішних висновків. Адже в шлюбі вона завжди вірна, якщо любить – то це на все життя. Інші чоловіки її не цікавлять.

Перше місце – Діви

Дів по праву можна назвати еталоном шлюбного союзу, вона ідеальна у всьому. У ній поєднуються розум і сексуальність. Вони дуже ніжні і терплячі. З ними не засумуєш. До речей ставляться прагматично. А чоловікові не варто сумніватися в її вірності і відданості. Вона вас ніколи не зрадить.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
11-01-2019, 22:51
Коментарів 0 Переглядів 19 916

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.