RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

До чого падають ножі, ложки, виделки: народні прикмети

Прикмети попереджають про небезпеку або, навпаки, обіцяють удачу.

Дізнавшись, до чого падають столові прибори, ви зможете уникнути неприємностей, інформує Ukr.Media.



Прикмети про ніж, який впав

- Багато прикмет про кухонні ножі пов'язані з чоловіками. Якщо ніж випадково падає на підлогу, то чекають приходу в гості представника сильної статі. Однак гість може прийти з різними намірами, тому варто звернути увагу на те, як саме впав ніж.

- Якщо ніж вдаряється ручкою по поверхні підлоги, вказує, що гість прийде з благими намірами. Раптова поява чоловіка не буде бентежити.

- Ви почуєте від гостя-чоловіка приємні новини, якщо ніж вдариться об підлогу ручкою, на якій є прикраси або гравіювання.

- Впав лезом вниз ніж вказує на неприємного візитера, який може стати причиною ваших неприємностей або принесе погані вісті.

- Якщо ніж впав зі столу і його лезо вказує на вас, значить, гість чоловічої статі буде налаштований недоброзичливо.

- Якщо лезо ножа з щербинами, може виникнути конфлікт.

- Ніж, що впав поряд з вашою ногою, вказує на те, що близькому для вас чоловікові потрібна увага і турбота.

- Якщо ніж застряг в підлогу, то це вказує на неприємні знайомства, коли ви повинні бути напоготові і не вірити нікому, крім себе. Це в тому випадку, якщо кромка ножика дивиться в вашу сторону.

- У разі, якщо ножик встромився вістрям леза не в вашу сторону, турбуватися немає про що. За прикметою, ви можете познайомитися з приємним співрозмовником чоловічої статі.

- Упустити ніж під час різання хліба - до головного болю або легкої застуди.

- Ранкове падіння ножа гострою частиною леза в вашу сторону обіцяє проблеми в спілкуванні з начальством або партнерами, особливо якщо справа стосується ділових угод. Якщо ніж впав гострою кромкою від вас, це до вдалого дня та сприятливого результату будь-якої ділової розмови.

- Новини обіцяє ніж, який впав в обідній час. Вони будуть неприємними, якщо ножик застромиться в підлогу.

- У вечірній час ніж падає до приходу нежданих гостей, які можуть затриматися надовго, якщо вам не вистачить духу вказати їм на двері.

- Запобігти дії прикмет можна, якщо швидко підняти ножик і тричі стукнути кромкою по дерев'яній поверхні, сказавши при цьому: "В пізню годину гості не ходять, без запрошення під дверима не з'являються".

Прикмети при падінні вилки

* Виделка, яка впала, найчастіше обіцяє проблеми в спілкуванні з жінками.

* Виделка, що впала на підлогу, вказує на швидкий конфлікт з представницею слабкої статі.

* За прикметою, жінка, у якої впала виделка, може готуватися до появи суперниці, а також до особистого візиту розлучниці, що бажає поговорити.

* Якщо в когось з домочадців падає вилка, отже, назріває скандал з сусідкою. Запобігти неприємній розмові можна, якщо підхопити виделку і не дати їй впасти на підлогу.

* Вилка впала сама по собі - в будинку є ті, хто бажає вам зла, або ж домовик попереджає про неприємності, які відбудуться незабаром з ініціативи жінки.

* Невдачі обіцяє вилка, яка впала, на якій погнулися зубці. Зверніть на них увагу: загнулися всередину - проблеми в особистому житті, назовні - ділові.

* Працівникам сфери обслуговування виделка, яка впала, може обіцяти звільнення. Впала чиста виделка - до нової роботи, брудна - до скандалу перед відходом з роботи. У цьому випадку запобігти дію прикмети можна, зовсім не піднімаючи вилку або попросивши когось прибрати нещасливий прилад з ваших очей.

* Нейтралізувати дію прикмети можна, якщо відразу ж після падіння наступити на виделка і вимовити: "Чур мене".

Прикмети при падінні ложки

+ Ложка, яка впала, також пов'язана з багатьма прикметами, і залежно від того, в який час доби впала, може попередити про щось важливе. Цей столовий прилад, як і вилка, вказує на жінку.

+ Падіння ложки з їжею віщує прихід жінки, яка буде просити в борг грошові кошти.

+ Впала порожня ложка - чекайте гостей жіночої статі, яким потрібна моральна підтримка.

+ Якщо ви в пориві гніву жбурнули ложку зі столу або упустили її, то незабаром на порозі з'явиться гість з неприємними звістками.

+ Ложка, яка випадково впала зі столу, вказує на проблеми у відносинах подружжя і назріваючий конфлікт.

+ Зачепили ложку, яка вилетіла з тарілки. Готуйтеся до появи дами з поганими намірами.

+ Чайна ложка впала на підлогу - прийдуть новини від дітей. Якщо ложка впала на підлогу опуклою стороною вгору - новини будуть не з приємних.

+ Чайна ложечка, що впала в нічний час, віщує несподіваний приїзд далекої рідні з дітьми.

+ Запобігти прикметах можна, якщо підхопити ложку і тричі вдарити нею об підлогу, сказавши: "Нікого в будинку без запрошення не чекаю, поганим вістям - від воріт поворот".

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
11-01-2019, 00:00
Коментарів 0 Переглядів 44 361

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.