RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Чому дівчата закохуються у старших чоловіків: 4 причини


Вас мало цікавлять однолітки – ви закохуєтеся в чоловіків, які стануть вам за батька? Не поспішайте думати, що з вами щось не так. У вашого уподобання є свої, цілком зрозумілі, підстави.

Сучасний світ настільки багатоликий, що в ньому існує розмаїття варіантів, і не варто триматися старомодних уявлень про те, "що таке добре і що таке погано". Існує кілька причин, чому так відбувається, пише tsn.ua.



У полоні стереотипів

Зупинимося на причинах, які взагалі спонукають нас звертати увагу на різницю у віці, яка існує між нами і нашими обранцями. В усьому винні стереотипи, в полоні яких досі перебуває багато хто з нас: вони впевнені, що чоловік і жінка мають бути однолітками – дозволяється дистанція плюс-мінус кілька років, але не більше. Все інше – нерівний шлюб, продиктований винятково меркантильними міркуваннями, в коханні і дружбі таким парам, зазвичай, відмовляють.

Причина перша: мені потрібен батько

Найпоширеніша – і банальна – причина, з якої молоді жінки бачать супутника життя у дорослих чоловіках – пошук батька. Втім, неважливо, вони недоотримали у дитинстві батьківської любові або, навпаки, вона була надмірною. У першому випадку жінка буде шукати любові, що нагадує батьківську, тому що вона його не знала, а в другому – тому що, ставши дорослою, вона з якоїсь причини втратила – можливо, батько помер або з роками став соромитися виявляти свої почуття так, як робив це раніше.

Чи варто дивуватися, що однолітки залишають таких жінок байдужими, а чоловіки з благородною сивиною викликають у них найтепліші почуття?

Причина друга: мені з ним цікаво

У дорослого чоловіка, зазвичай, є життєвий багаж, якого ще не нажили молоді представники сильної статі. З одного боку, з рівними за віком чоловіками працює правило "загальної дитячої": ви з ними виросли на одних фільмах, книжках і музичних творах, що багато в чому полегшує взаєморозуміння. З іншого – їхній життєвий досвід мінімальний, і навіть якщо він один на двох, перебільшувати його вагомість не варто.

У той час як солідний чоловік багато знає і так само багато пережив, є унікальним співрозмовником: він має шарм і почуття гумору, його можна слухати нескінченно, кожен раз дізнаючись щось нове. До речі, знаменита фраза про те, що жінка любить вухами, має до цього безпосередій стосунок – людина, з якою жінці цікаво, більше за інших може розраховувати на її симпатію.

Причина третя: я з ним зростаю

Третя причина нерозривно пов'язана з другою: так вже влаштована жінка, що їй хочеться інтелектуально порівнятися з чоловіком, який перебуває поряд. Якщо він нижче її за рівнем розвитку, вона буде деградувати, якщо вище – тягнутися до нього і зростати. У цьому сенсі чоловік з досвідом набагато перспективніший, ніж юнак-ровесник – однокласник або однокурсник.

Втім, як відомо, мудрість не завжди супроводжує вік, трапляється, що він приходить один, тому все сказане вище, на жаль, стосується далеко не всіх дорослих чоловіків.

Причина четверта: він багатий і знаменитий

Меркантильну причину, коли молоді дівчата бажають дорослих чоловіків, виходячи з їхньої платоспроможності і соціально престижного статусу, теж не варто скидати з рахунків, хоча в процентному співвідношенні їхня частка невелика. Зрозуміти такий вибір просто: можна вийти заміж за нікому не відомого бідного студента і поступово, крок за кроком, робити з нього успішного бізнесмена, ставши тією самою – сильною і мудрою – жінкою, яка стоїть за кожним чоловіком, який відбувся.

Але, по-перше, де гарантія, що зі свого чоловіка вдасться виліпити саме те, що хочеться? По-друге, цілком можливо, що, вибившись у люди, він вважатиме, що ви не підходите йому ні за статусом, ні за віком – зовсім не рідкісний випадок у наш час. А у випадку з дорослим чоловіком ви маєте бажане без докладання якихось зусиль та ризиків. До того ж прагнення набути багатого і знаменитого супутника життя не виключає романтичних почуттів, які навіть дуже молода дівчина може до нього відчувати, так що не варто свідомо дорікати їй в корисливих мотивах.
1-01-2019, 00:50
Коментарів 0 Переглядів 9 810

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Кожен учасник передав артефакт, що пов’язаний зі службою


Чому я сортую сміття і чому це не вигідно. Блог Людмили Осадчук
Почали з того, що окремо збирали органічне сміття і все інше.
План перемоги є, а де «золота» рибка? Блог Ярослава Волощука
Сталося щось неймовірне, українському народу та парламенту був представлений план перемоги
ВІДЕО Переглянути все відео

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".


Запросіть друга підключитись до Intelekt та отримуйте вдвох по 500 гривень на рахунок! Чим більше товаришів приведете — тим більше коштів накопичите. Цікаво? Гортайте нижче!

Завітайте до нас та отримайте сервіс, який заслуговує на довіру!