RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

10 найочікуваніших концертів 2019 року

Усім меломанам слід приготуватися, адже 2019 рік буде дуже спекотним. Наступного року Україну відвідає величезна кількість виконавців, що вже оголосили про сольні концерти, фестивальні виступи та тури.

Деякі із заявлених музикантів взагалі вперше приїдуть до нас із концертами, пише ТСН.

1. OOMPH!



Культовий німецький рок-колектив Oomph! нарешті приїде до столиці України з концертом, але цього разу їхній виступ вас дуже здивує, адже Oomph! зіграють концерт у супроводі симфонічного оркестру. Музиканти поєднають свої готичні аранжування із класикою і обіцяють фанатам надзвичайне шоу.

Феєричний концерт німецького гурту відбудеться 16 лютого.



2. POETS OF THE FALL

Цих фінських романтиків ми вже неодноразово бачили в Україні, але в Новому році Poets of the Fall презентують для нас свій новий альбом, реліз якого відбувся ще в жовтні 2018-го. Пластинка отримала назву Ultraviolet і стала восьмою в дискографії колективу.

Концерт рокерів Poets of the Fall відбудеться в Києві 19 лютого.



3. BLUE OCTOBER

Цей емоційний американський рок-гурт не вперше відвідає Україну, але як же ж на них чекають прихильники! В Києві музиканти виступлять в рамках свого світового туру I Hope You're Happy Tour. Запасайтесь терпінням і не проґавте квитки.

Концерт Blue october відбудеться 25 лютого.



4. IN EXTREMO

Звісно, можна сказати, що ця музика не для всіх, але як же ж прихильники чекають на концерт цих німецьких рокерів. Виступ In extremo повинен був відбутись ще восени, але через хворобу вокаліста його перенесли на зиму 2019 року. Востаннє цей гурт приїздив до України в рамках фестивалю Zaxidfest, але тепер відіграє повноцінний концерт.

Виступ цього оригінального фолк-рок-гурту відбудеться 28 лютого.



5. TWENTY ONE PILOTS

Так, ви все правильно прочитали — вони повертаються! Вже цієї зими Twenty One Pilots зіграють свій концерт у Києві. Тепер ви на власні очі зможете їх побачити та почути знаменитий сингл Heathens, що прозвучав у нашумілому фільмі “Загін самогубців”.

Концерт американців запланований на 30 січня.



6. SEPULTURA

Через 10 років цей культовий бразильський метал-гурт таки повернеться до нас. Музиканти виступлять в рамках свого світового туру Machine Messiah Tour, що присвячений їхньому новому альбому.

Виступ Sepultura заплановано на 9 квітня.



7. LP

Цю неформальну кучеряву та дзвінкоголосу співачку знають і люблять в Україні. Але якщо раніше Лаура Перголіцці приїздила з сольними концертами та брала участь у фестивалях, то у 2019 році Lp заявила про тур. Співачка відвідає Одесу, Харків, Львів та Київ. І якщо згадати попередні виступи американки, які збирали повні зали, то про квитки вам слід задуматись вже зараз.

Тур LP Україною стартує з 13 квітня.



8. THE SOFT MOON

Не пропустіть цей концерт, адже драйв, яким зарядять вас музиканти гурту, допоможе добряче розвіятись після новорічних свят.

Концерт The soft moon відбудеться 11 травня.



9. INTERPOL

Цей американський постпанк-гурт виступить у Києві вперше і представить свій новий альбом Marauder. Музика Interpol дуже трагічна — та депресивна, але це ніколи не впливає на кількість охочих відвідати їхні концерти.

Перший український виступ рокерів відбудеться 12 червня.



10. THE РRODIGY

Щоразу, як вони приїздять до України — квитки розлітаються з блискавичною швидкістю. Чого тільки вартий останній виступ The prodigy на фестивалі Atlas Weekend, де від рейву, що ці хлопці влаштували, пилюка стояла ще кілька днів, а виступ став наймасовішим на фестивалі. 

У 2019 ж році The Prodigy знову відвідають нас, але вже в рамках музичного фестивалю UPark.

Виступ гурту запланований на 18 липня.



Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
31-12-2018, 16:16
Коментарів 0 Переглядів 3 178

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.