RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чому чоловіки бояться штампу в паспорті


Зневірилися почути "давай одружимося"? Пропозиція руки і серця відбувається в "серйозних стосунках", і ви вважаєте, що в таких перебуваєте. Він погоджується, але каже, що папірець нічого не означає для любові.

У чому проблема - він боїться, не готовий, щось приховує? Психологи запевняють, причин може бути багато, пише marieclaire.ru.



Жінки - створіння прагматичні

Ще на стадії знайомства з чоловіком, вони здатні за п'ять хвилин уявити його своїм чоловіком і батьком дітей, подумки злітати у відпустку і познайомити з батьками. У чоловіків все простіше. Вони оцінюють дівчину в "короткостроковому періоді": її жіночність, зовнішній вигляд, посмішку. "Прийшов, побачив, одружився" ─ трапляється рідко. Повинен пройти певний час, щоб він вирішив: "Хочу, щоб вона була моєю дружиною!".

Які вони, ваші стосунки?

Для деяких жінок - це зустрічі для сексу три рази на тиждень або підморгування в офісі біля ксерокса. Хтось чекає переходу на новий рівень, тому що "вже час, ми давно зустрічаємося - цілих 2 місяці". Іноді стосунки підтримують по інтернету через міста і навіть країни. Гармонійні стосунки - це повний порядок на емоційному і фізичному рівнях. Бракує тільки заповітного кільця в маленькій коробочці.

Передвесільна агітація

Тиснути на чоловіка не можна. Але часто у дівчини ніби спрацьовує внутрішня сигналізація: "Пора! Мені вже 20 (або 30) ". Вона натякає. Потім натяки переходять в щоденні розмови про весілля. Помилково думати, що він просто забув чи не зрозумів. Швидше за все, чоловіка зупиняє від пропозиції руки і серця щось цілком визначене і логічне.

Фраза "Я ще не готовий"
Це - лише відмовка. Коли чоловік так каже, йому зручно бути у стосунках з дівчиною-коханкою і не потрібно нічого більше. Швидше за все, такі стосунки призведуть лише до втрати часу. Якщо чоловікові добре поруч з жінкою, він захоче, щоб так було завжди.

Уникає фінансової відповідальності

Чоловік знає, що утримувати дружину - це не те ж саме, що в ресторани водити і подарунки дарувати. Далі підуть ще більші витрати - діти. А він, можливо, хотів марку машини оновити і взагалі пожити для себе.

Може, він просто несерйозний?

Є дівчата, які всім своїм виглядом сигналізують: "Гей, хто-небудь, візьміть мене заміж!". Нормальні чоловіки зчитують ці сигнали і швидко катапультуються із стосунків на початкових етапах. До дівчат же притягуються несерйозні чоловіки, мамині синочки або пікапери ─ ті, хто спочатку не боїться її прагнення скоріше вступити в шлюб. Вони-то точно знають, що цього ніколи не станеться.

Що зупиняє чоловіка зробити пропозицію?

Чоловіки теж бояться. Але на відміну від жіночих, їх страхи, є рушійною силою. Ось часті передумови чоловічих страхів.

Вибір. Доленосне рішення чоловікові складніше прийняти, ніж жінці. Чоловік довше мислить стратегічно, аналізує. Жінки більш емоційні, тому вони частіше імпульсивно "вискакують заміж".

Втрата незалежності. Навіть якщо пара живе разом, ілюзія свободи у чоловіка залишається. Його лякає сама думка про те, що "це назавжди". Жіноча мудрість полягає в тому, щоб залишити відчуття свободи і після шлюбу. Інакше чоловікові здасться, що на нього не кільце наділи, а кайдани.

Страх відповідальності. Він розуміє, що після весілля доведеться стати не тільки чоловіком, але і батьком. Рівень зобов'язань зросте, як тільки він переступить поріг РАГСу. Але відповідальність не видають разом зі свідоцтвом про шлюб ─ вона або спочатку закладена в чоловікові, або ні.

Невдалі приклади. Знайомих, друзів і особливо батьків. Він не з чуток знає, що таке розлучення, драми, розділ майна, аліменти. Такий страх прибере тільки дуже тактовна і ніжна жінка, яка доведе, що цього не станеться.

Страх постаріти. Він ще відчуває легкий вітерець холостяцького життя, навіть якщо ви живете разом. Йому подобається мати шанс запалити на вечірці. Він їм не скористається, але ж може. Штамп в паспорті - це етап дорослішання, а дорослішати не всі чоловіки готові (і не обов'язково для цього бути інфантильним).

Боязнь невдач. Чоловік не хоче розчаруватися у виборі, тому переконується на 200%, що це та сама єдина жінка і ідеальна мати для його дітей. І вона не вибрала його через гроші, зв'язки чи столичну прописку.

А ви коли одружитеся?

Улюблене питання родичів і друзів. Напір ззовні викликає у чоловіків відторгнення, зворотну реакцію: "Чому я повинен робити так, як мені нав'язує якась тітка Клара?". Створіть такі умови, щоб на чоловіка не тиснули. Ваша мама задає питання про весілля занадто часто? Поясніть їй тактовно, що в шлюб краще вступити пізно, зате усвідомлено.

Конкретні дії

Поговоріть спокійно. З'ясуйте, що його не влаштовує в вас, як у жінці (а може, навпаки - ви вимагаєте більше, ніж він готовий дати). Якщо чоловік замикається, він приховує реальну причину. Чи готові терпіти нерішучість і підлаштовуватися? Йти напролом або маніпулювати, щоб отримати бажане? Це навряд чи схоже на здорові і гармонійні стосунки. Чоловік повинен сам хотіти весілля ─ тільки в цьому випадку шлюб буде щасливим.

Загляньте всередину себе ─ що ви відчуваєте? Іноді проблема криється в заниженій самооцінці. Жінці здається, що її ніхто так не буде любити / задовольняти / приймати, як цей чоловік. Це почуття формується і міцніє від невпевненості в собі і страху самотності. У світі є багато чоловіків, з якими ви можете бути щасливі. Можливо нинішній екземпляр - зовсім не останній.

"Секретний спосіб завоювати хлопця: бути для нього важким завданням. Поводьтеся з ним так, ніби він вам байдужий. Чоловіки люблять труднощі і втрачають інтерес, коли об'єкт цієї зацікавленості - і особливо жінка - дістається їм занадто легко", - закликають письменниці Еллен Фейн і Шеррі Шнайдер, автори бестселера "Правила завоювання серця чоловіка твоєї мрії".

На їхню думку, необхідно створити атмосферу таємничості і змусити чоловіка пристрасно бажати зустрічі з вами, що на теперішній час велика рідкість. "Правила" - це такий спосіб спілкування з будь-яким чоловіком (за умови, що він перший завів з вами розмову, особисто або в інтернеті), завдяки якому він стає одержимий вами і готовий до серйозних стосунків".
27-12-2018, 02:12
Коментарів 0 Переглядів 1 850

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.