Хочете потішити близьких смачним подарунком, зробленим своїми руками? Тоді приготуйте подарунковий набір для глінтвейну за рецептом Даші Малахової.
Презент доповнює цукрова пудра з їстівними блискітками.
Подарунковий набір для глінтвейну Складові:
2 зірочки бодяну
2 палички кориці
6 горошин запашного перцю
6 коробочок кардамону
2 лаврові листки
8 бутончиків гвоздики
12 шт. родзинок
сушена цедра 2-х апельсинів
сушена цедра 2-х лимонів
Для цукрової пудри:
200 г цукру
1 стручок ванілі
10 г срібних і золотих цукрових кульок
Рецепт приготування:
Помийте і просушіть апельсини та лимони.
Зніміть ножем з цитрусових цедру і підсушіть її в духовці протягом 30 хвилин при температурі 160 С.
Змішайте спеції і цедру, укладіть в красиву банку і подарунок готовий.
Такого набору досить для двох пляшок вина, а значить, для двох порцій глінтвейну.
Приготуйте цукрову пудру.
Висушіть при кімнатній температурі стручок ванілі (для цього вам знадобиться 5-7 днів).
Подрібніть в кавомолці цукор, стручок ванілі і цукрові кульки, які додадуть пудрі легкий блискучий відтінок.
Пересипте ванільну пудру в красиву баночку і подарунок готовий!
24-12-2018, 01:15
0
1 111