RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

15 грудня 2018 року Чернівецький юридичний інститут та коледж Національного університету "Одеська юридична академія" вкотре відчинив двері для своїх абітурієнтів, які бажають дізнатися про вищий навчальний заклад та здобути якісну освіту в ЧЮІ та ЧЮК НУ "ОЮА".

Традиційний захід, як завжди, викликав інтерес у абітурієнтів та їх батьків не тільки м. Чернівців, а й учнів Чернівецької та Тернопільської областей. Понад десяток майбутніх студентів завітали на день відкритих дверей.

Чернівецький юридичний інститут та Чернівецький юридичний коледж – структурні підрозділи Національного університету "Одеська юридична академія", які з 2001 року, з урахуванням потреби Західного регіону України у висококваліфікованих фахівцях у сфері юриспруденції для роботи у судових і правоохоронних органах, органах державної влади та місцевого самоврядування, здійснюють освітню діяльність у місті Чернівці.

Форма власності – державна.

Рівень акредитації – ІV.

Форма навчання – денна та заочна.

Підготовка фахівців здійснюється за державним замовленням та за рахунок коштів фізичних/юридичних осіб.

Прийом на навчання здійснюється за спеціальністю 081 "Право" та 262 "Правоохоронна діяльність" з ліцензованим обсягом прийому:

ОКР "молодший спеціаліст" (коледж) – 105 осіб денної форми навчання, ОР "бакалавр" – 280 осіб (165 осіб денної, 115 - заочної форм навчання) та ОС "магістр" - у межах загального ліцензованого обсягу Національного університету "Одеська юридична академія".

Випускники інституту та коледжу отримують дипломи Національного університету "Одеська юридична академія" європейського взірця.

Чернівецький юридичний інститут та коледж НУ"ОЮА" запрошують абітурієнтів на навчання (на правах реклами)


Чернівецький юридичний інститут Національного університету "Одеська юридична академія" готує фахівців галузі 08 "Право" (юристів) на базі повної загальної середньої освіти, базової вищої юридичної освіти. Для здобуття другої вищої освіти приймаються особи з базовою або повною не юридичною вищою освітою. Студенти денної форми навчання за бажанням проходять підготовку на військовій кафедрі для отримання офіцерського звання.

На сьогодні в Чернівецькому юридичному інституті Національного університету "Одеська юридична академія" здійснюється підготовка фахівців за наступними спеціалізаціями: "Кримінальна юстиція", "Цивільна та господарська юстиція", "Судова та управлінська діяльність", "Правоохоронна діяльність".

Чернівецький юридичний інститут та коледж НУ"ОЮА" запрошують абітурієнтів на навчання (на правах реклами)


Чернівецький юридичний коледж Національного університету "Одеська юридична академія" готує фахівців на базі:


• освітнього рівня "Кваліфікований робітник",
• повної загальної середньої освіти,
• базової загальної середньої освіти.

Термін навчання в коледжі – 2 і 3 роки відповідно. Випускники коледжу мають можливість продовжити навчання на третьому курсі денної форми навчання або четвертому – заочної форми та здобути освітні ступені бакалавра і магістра в Чернівецькому юридичному інституті Національного університету "Одеська юридична академія".

Чернівецький юридичний інститут та коледж НУ"ОЮА" запрошують абітурієнтів на навчання (на правах реклами)


Переваги навчання у нас:


• Ви навчатиметесь у найпрестижнішому юридичному вузі України Національний університет "Одеська юридична академія" – провідний профільний державний навчальний заклад галузі знань 08 "Право", загальновизнаний лідер юридичної освіти України.

• Ви обираєте державний ВНЗ найвищого (ІV) рівня акредитації з великими ліцензованими обсягами підготовки фахівців
Навчання здійснюється за держзамовленням та на контрактній основі.

• Ви отримаєте диплом Національного університету "Одеська юридична академія"
Навчаючись в м. Чернівцях, випускники отримують такий же диплом держаного та міжнародного зразка, як і студенти, що навчаються у м. Одесі.

• З Вами працюватиме висококваліфікований професорсько-викладацький склад на належній матеріально-технічній базі

Чернівецький юридичний інститут та коледж НУ"ОЮА" запрошують абітурієнтів на навчання (на правах реклами)


Понад 90% викладачів інституту є кандидатами та докторами наук, доцентами і професорами. До послуг студентів: сучасні навчальні аудиторії, комп’ютерні класи, спеціалізована бібліотека, гуртожиток. Чернівецький юридичний інститут та юридичний коледж розташовані у центральній частині міста.

• Ви здобудете фах за найпрестижнішими спеціалізаціями та зможете отримати офіцерське звання

• З нами Ви створите надійну основу для успішного працевлаштування та професійного зросту

• Наші випускники працюють у судах, органах прокуратури, юстиції, національній поліції та інших правоохоронних органах, органах державної влади та місцевого самоврядування, займаються адвокатською та нотаріальною практикою. Диплом найпрестижнішого юридичного вузу забезпечить Вам перевагу на конкурсному відборі при працевлаштуванні.

Терміни подачі документів:


з 01 липня по 13 липня 2019 року (для абітурієнтів коледжу)
з 10 липня по 29 липня 2019 року (для абітурієнтів інституту)

Організація прийому

Вступники на перший курс
Чернівецького юридичного інституту Національного університету "Одеська юридична академія" приймаються за результатами ЗНО з:

1) української мови і літератури;
2) історії України;
3) на вибір: іноземна мова, або математика, або географія.

Вступники на основі раніше здобутого ОКР "Молодший спеціаліст" (після коледжів) зараховуються на 2 курс денної або 3 курс заочної форми навчання інституту за результатами фахового вступного випробування з права.

Прийом до Чернівецького юридичного коледжу Національного університету "Одеська юридична академія" на базі 9-и класів здійснюється за результатами вступних випробувань з основ правознавства (усно) та української мови (диктант).

Вступники на 2 курс коледжу (на базі 11-и класів) приймаються за результатами ЗНО з таких предметів:


1) українська мова і література;
2) історія України або математика (сертифікати 2017-2019 років).

Випускники Чернівецького юридичного коледжу приймаються на 3 курс денної або 4 курс заочної форми навчання до Чернівецького юридичного інституту НУ "ОЮА".

Чернівецький юридичний інститут та коледж НУ"ОЮА" запрошують абітурієнтів на навчання (на правах реклами)


м. Чернівці
вул. Г. Сковороди, 7


тел./факс: +38 0372 55 94 49 (приймальня директора інституту)
тел.: +38 0372 52 66 78 (директор коледжу)
+38 0372 58 63 23 (приймальна комісія)

е-mail: cherninstitut@ukr.net, chern.koledg@onua.edu.ua

http://cherninstitut.com.ua
Редактор: Марія Фернюк
18-12-2018, 19:35
Коментарів 0 Переглядів 7 914

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги