RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Які знаки Зодіаку не вміють любити

Кожна людина по своєму проявляє почуття. Це справа суто індивідуальна. Хтось в коханні віддає всього себе, а хтось, відчувши закоханість, намагається її заховати або навіть замаскувати під щось неприємне.

Астрологи виділили три знаки Зодіаку



Телець

Тельці - це приземлені особистості. Вони з холодною логікою і ощадливістю ставляться навіть до кохання. Не вміють фліртувати, бояться зробити перший крок і вважають за краще спостерігати здалеку за об'єктом обожнювання. Якщо навіть зірки допомогли Тельцю зав'язати стосунки, то незабаром представник травневого знаку своєю незграбною поведінкою зруйнує взаємні, ще беззахисні почуття.

Тельці не знають, як себе вести з партнером, як піклуватися, як висловлювати свою любов. Вони закопують свої емоції глибоко всередині і роблять все, щоб вони не просочилися і щоб їх не помітила кохана людина.

Холодні й розважливі, в романі вони керуються законами суворого життя. Турботу і увагу проявляють своєрідно і так, що далеко не кожен здогадається, що це був акт турботи, а не обмеження особистості.

Для них багато значать гроші, і часто Тельці довго пропадають на роботі, намагаючись заробити на забезпечення комфортного життя собі і своєму партнерові. Але про причини постійних затримок із супутником життя вони не діляться - навіщо, і так все зрозуміло. А в цей час партнер накручує себе думками: "Мене розлюбили. Ховається від мене на роботі, зі мною майже не спілкується".

Близнюки

Це цікаві багатогранні особистості, з якими не буває нудно. Вони знають, що таке пристрасть, потяг і закоханість, відкрито виявляють почуття і не бояться емоцій. Однак створити гармонійний союз кохання Близнюкам заважає їх мінливість і страх відповідальності.

Як тільки пристрасті згасають, а побут починає повільно перетворюватися в рутину, представники червневого знаку тікають на пошуки нових вражень, нових емоцій і нового партнера.

Стосунки, побудовані на "пороховій бочці" - небезпечні, пригодницькі та різноманітні - Близнюків можуть відлякати. Вони намагаються всіма силами уникнути ситуацій, де необхідно приймати складні рішення, зважувати наслідки і вибирати. Не можна побудувати міцні відносини на все життя без взаємної відповідальності кожної зі сторін. Саме тому Близнюкам складно побудувати сімейні відносини зі щасливим фіналом. І тільки численні життєві помилки, їх прийняття і зроблені відповідні висновки здатні допомогти народженим під червневими зорями знайти щасливі стосунки, які триватимуть до кінця життя.

Козеріг

Козероги вперті, часом дріб'язкові, прагнуть до загальної слави і багато часу приділяють собі коханому. У любовних відносинах вони часто перекладають всю ініціативу на партнера, а самі намагаються вести звичний холостяцький спосіб життя. Скупо виявляють почуття і турботу, їх тяготить тривале проведення часу наодинці зі своєю половинкою.

Козероги не соромляться розповідати про нюанси свого роману знайомим і друзям, іноді дозволяють собі недоречні жарти на адресу свого любовного партнера.

Часто Козероги опускаються до суперечок через дрібниці, не вважають за потрібне піти на компроміс або акуратно загладити свою провину. Їхня впертість і егоцентризм не дають відносинам розвиватися в потрібному руслі.

Це відмінні керівники і бізнесмени, але погані партнери в перспективних амурних справах.

Січневому знаку складно демонструвати кохання, і рішення поставити інтереси партнера вище своїх дається йому з великими труднощами. Якщо Козеріг не зумів обмежити своє его, поточний роман закінчиться черговим важким розставанням і вислуховуванням претензій від партнера про його черствість, жахливу впертість, нетактовність і скромні прояви почуттів.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
15-12-2018, 22:15
Коментарів 0 Переглядів 2 657

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.