Відомо, що картопля фрі – не є корисним продуктом, оскільки для її приготування необхідно велика кількість олії. Американські вчені назвали кількість картоплі фрі, яку можна споживати без шкоди для здоров’я.
Професор з Університету Гарварда Ерік Римм виявив безпечну дозу, пише The Sun.
Він дослідив вплив картоплі фрі на організм людини. Експеримент показав, що вживання мінімальної порції картоплі, яка містить 40-45 скибочок, збільшує ризик розвитку серцевих хвороб.
Люди, які двічі чи тричі на тиждень їли картоплю фрі, частіше за інших страждали на ожиріння, серцево-судинних захворювання і діабет.
Проте, якщо займатися спортом, правильно харчуватися та дотримуватися режиму сну, вживання не більше 6 соломинок картоплі фрі буде безпечним.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
4-12-2018, 00:30
0
1 337