RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як правильно прикрасити ялинку на Новий рік, щоб вона приносила щастя і удачу

Новорічна ялинка може стати не тільки головною прикрасою свята, але і щасливим талісманом.

Як вибрати ялинку, щоб вона привертала удачу



Зараз більшість людей вибирають штучну ялинку, так як вона може прослужити не один рік, і після неї не залишається сміття та ялинкових голок. Проте в Китаї люди категорично проти штучного дерева. Вважається, що воно має мертву енергетику, а значить, здатне залучити тільки біди і невдачі. Зовсім іншим ефектом володіє жива ялинка, так як її енергетика настільки сильна, що вона здатна кардинально змінити життя володаря.

Живу ялинку краще купувати у перевірених посередників. Так ви купите не зрізану браконьєрським способом ялинку, а спеціально вирощене в розпліднику дерево. Найкращий варіант - ялинка в горщику. При алергії на хвою або великі проблеми з голками, що осипаються, можна взяти і штучну ялинку.

Має значення і колір хвої. За традицією більшість людей вибирають зелену ялинку, так як вона виглядає більш природно. З її допомогою ви зможете залучити в своє життя багатство і успіх.

Але з кожним роком набирають популярність білі ялинки, так як вони виглядають незвично і казково. Крім позитивного настрою, таке деревце створить у вашому будинку гармонію, і в 2019 році сварки і конфлікти стануть дуже рідкісним явищем у вашій оселі.

Де поставити ялинку на Новий рік 2019 по фен-шуй

Багато людей роблять помилку при виборі місця для новорічного деревця, з-за чого енергетика ялинки може відразу ослабнути. Для початку вам необхідно визначитись з тим, чого вам бракує в житті, а потім залишиться розташувати ялинку за правилами фен-шуй.

У кожному будинку є сектори, які відповідають за певну сферу життя людини. Тому якщо ви хочете отримати бажане вже в 2019 році, ялинку потрібно встановити в одній з цих зон вашого житла:

північ - кар'єра, успіх;

південь - слава, саморозвиток;

захід - творчий ріст, діти;

схід - сім'я, здоров'я;

північно-захід - подорожі, відрядження;

північно-схід - знання, досвід;

південно-захід - любов, шлюб;

південно-схід - гроші, успіх, процвітання.

Перш ніж розташувати ялинку в одному з вищенаведених секторів, обов'язково наведіть в ньому порядок і звільніть місце від непотрібних речей. Поряд з деревцем не повинен знаходитися антикваріат, фотографії, книги і предмети, які викликають у вас негативні думки і неприємні спогади. Ці речі можуть послабити потоки позитивної енергії, а значить, енергетика вашої ялинки буде дуже слабкою.

Чим прикрасити ялинку у рік Свині

Важливе значення мають ялинкові прикраси, так як саме вони посилюють енергетику дерева. Найголовніше - не треба захаращувати ялинку величезною кількістю іграшок, інакше вся її енергетика піде на те, щоб впоратися з цим непосильним вантажем.

Талісманом 2019 року стане Жовта Земляна Свиня. Тому на вашому деревці обов'язково повинні бути присутніми ялинкові кульки жовтого, золотого, оранжевого або бежевого кольору. Не варто поєднувати всі ці кольори на одному деревці, так як в цьому випадку ваша ялинка виглядатиме безглуздо.

Заступниця стихія 2019 року - Земля, тому можна повісити на ялинку і природні прикраси. Новорічне деревце можна прикрасити шишками, фруктами, ягодами або горіхами. Крім того, в такому вбранні навіть штучна ялинка буде схожа на живу.

Не варто забувати, що Свиня - ласунка: будуть доречними прикраси з пряників, печива або цукерок. Якщо ви хочете, щоб у новому році ваше бажання здійснилося, за кілька хвилин до бою курантів під ялинку покладіть свій улюблений десерт, а опівночі загадайте бажання. Покровительці року буде приємно, що ви зустріли її з частуванням, а значить, вона обов'язково посприяє виконанню вашої мрії.

Щоб надати ялинці більш святкового вигляду, можна прикрасити її яскравими стрічками, мішурою, дощиком і гірляндою. Якщо ви хочете, щоб у прийдешньому році у вашому домі панувала гармонія, віддайте перевагу білій та срібній мішури. Щоб привабити багатство, вибирайте прикраси золотого, жовтого і зеленого кольору. Червоні стрічки допоможуть "прив'язати" любов. Віддати перевагу краще всього гірлянді з різнокольоровими лампочками, і тоді в 2019 році ваше життя буде наповнене позитивними моментами.

Складно уявити новорічну ялинку без іграшок у вигляді казкових персонажів. Незважаючи на те, що ці прикраси не несуть сильної енергетики, вони зроблять ваше деревце по-справжньому святковим.

Новорічна зірка - завершальний елемент. Зараз багато людей відмовилися від цієї прикраси, хоча вона володіє сильною позитивною енергетикою і допомагає привернути удачу. Всім відомо, що якщо загадати бажання на зірку, яка падає, то воно обов'язково здійсниться. У даному ж випадку ви можете здійснити свою мрію за допомогою новорічної зірки. Після бою курантів підійдіть до ялинки, і, дивлячись на зірку, подумайте про свою мрію і зосередьтеся. Задумане повинне здійснитися.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
30-11-2018, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 3 376

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.