Оранчелло: як приготувати ароматну апельсинову настоянку

новини / Новини світу
3 928
0
Оранчелло: як приготувати ароматну апельсинову настоянку


Оранчелло – це апельсиновий варіант лімончелло, італійської настоянки на горілці.

Але є суттєва різниця в способі приготування двох лікерів. Якщо для лімончелло використовується тільки цедра, то щоб зробити оранчелло, крім шкірки потрібно і сік плодів. Завдяки цьому апельсиновий варіант виходить більш м'яким.



Складові Оранчелло:

0.7 л горілки
5 великих апельсинів
500 г цукру

Рецепт приготування:

Апельсини добре помийте гарячою водою (можна з використанням соди). Акуратно зніміть цедру смужками за допомогою овочечистки. Не зачіпайте білу частину шкірки, інакше напій гірчитиме.

Складіть цедру в чисту банку з кришкою і залийте горілкою. Поставте в холодильник або в інше прохолодне темне місце на 5 днів.

Те, що залишилося від апельсинів, складіть у мішечок, щільно зав'яжіть і приберіть до холодильника. На шостий день апельсинову настоянку процідіть. Цедру можна викинути.

З апельсинів вичавіть сік. Його повинно вийти близько 500 мл. Якщо менше, доведеться додати воду до потрібного обсягу.

Змішайте апельсиновий сік з 0.5 кг цукру і поставте на сильний вогонь. Нагрійте, постійно помішуючи. Готовий сироп повністю охолодіть.

Змішайте сироп з апельсиновою настоянкою, перелийте вийшов лікер в пляшку і поставте в холодильник ще на 2-3 дня.

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Дощ з мокрим снігом: якою буде погода на Буковині на вихідних
9 956
«За місяць робимо до 18 тонн»: як на підприємстві Буковини роблять натуральний сік — відео
8 921
Два-три каштани в шафу - і багаторічна проблема вирішиться сама собою: про що йдеться
8 028
«Дах – як решето, небо видно!»: на Буковині ветеран АТО просить допомогти із покрівлею
6 444
Як квасити капусту: поради жительки Хмельниччини, яка готує її за давнім рецептом
6 175
Чи будуть буковинці взимку зі світлом: у Чернівціобленерго прокоментували ситуацію
6 133
Лікарям повідомили про підозру після смерті одеського мільйонера-забудовника
6 090
У Чернівцях пільговий маршрут на Калічанку почне обслуговувати ЧТУ
5 679
"Золотий" генератор: ексдиректора лікарні у Чернівцях підозрюють у розтраті великої суми
5 428
У селах на Буковині спалах африканської чуми свиней: оголосили карантин
4 577


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.