RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Оранчелло: як приготувати ароматну апельсинову настоянку


Оранчелло – це апельсиновий варіант лімончелло, італійської настоянки на горілці.

Але є суттєва різниця в способі приготування двох лікерів. Якщо для лімончелло використовується тільки цедра, то щоб зробити оранчелло, крім шкірки потрібно і сік плодів. Завдяки цьому апельсиновий варіант виходить більш м'яким.



Складові Оранчелло:

0.7 л горілки
5 великих апельсинів
500 г цукру

Рецепт приготування:

Апельсини добре помийте гарячою водою (можна з використанням соди). Акуратно зніміть цедру смужками за допомогою овочечистки. Не зачіпайте білу частину шкірки, інакше напій гірчитиме.

Складіть цедру в чисту банку з кришкою і залийте горілкою. Поставте в холодильник або в інше прохолодне темне місце на 5 днів.

Те, що залишилося від апельсинів, складіть у мішечок, щільно зав'яжіть і приберіть до холодильника. На шостий день апельсинову настоянку процідіть. Цедру можна викинути.

З апельсинів вичавіть сік. Його повинно вийти близько 500 мл. Якщо менше, доведеться додати воду до потрібного обсягу.

Змішайте апельсиновий сік з 0.5 кг цукру і поставте на сильний вогонь. Нагрійте, постійно помішуючи. Готовий сироп повністю охолодіть.

Змішайте сироп з апельсиновою настоянкою, перелийте вийшов лікер в пляшку і поставте в холодильник ще на 2-3 дня.
30-11-2018, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 3 084

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.