RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Кому зі знаків зодіаку пощастить у 2019 році


Новий 2019 рік не за горами і зірки вже знають, яким цей рік буде для кожного знаку зодіаку, кому пощастить, кому слід бути обережним і як налаштуватися на правильний лад.



Місячні вузли переходять в інші знаки зодіаку, змінюючи картину нашого світу. Тому спочатку дуже важливо знати, на тлі чого розвиватимуться події в 2019 році для кожного знаку зодіаку

Овен
У 2019 року в житті Овна на перший план вийде сім'я і оселя. Ваші успіхи і всі події вашого життя будуть випливати з любові, яку ви отримуєте вдома. У 2019 ваша сім'я, близькі люди і будинок допомагатимуть вашій творчій реалізації. Ваш будинок буде відкритий для гостей, але важливо приймати у себе тільки бажаних людей. Чуттєва і емоційна сторона життя зажадають вашої уваги. Чим міцніше буде ваш фундамент, стосунки в родині, тим успішніше ви будете в соціумі і на роботі.

Телець
У житті Тельця в 2019 році фундаментом і опорою будуть його знання і практичні навички. Шлях до успіху потрібно буде прокласти через інтелектуальний розвиток, спілкування з різними людьми, пошук практичних методів для здійснення бажань. Але важливо не піддаватися під вплив інших людей і не залежати від їхньої думки. Також слід завжди реально оцінювати ситуацію і не мислити абстрактними категоріями.

Близнюки
Опорою і фундаментом в житті Близнюків в 2019 році будуть їхні особисті ресурси, сили і можливості. Не варто покладатися на інших людей, а також звалювати на них свої проблеми. Гороскоп на 2019 рік обіцяє Близнюкам дуже важливий час змін. Вам слід навчитися використовувати свої ресурси і потенціал, а також збільшувати свої можливості.



Рак
Для Раків 2019 рік буде роком початку нового витку життя. Вам належить прийняти багато змін в собі самих, висловити своє "я". Більшість Раків будуть розчинятися в коханій людині, перекладати на нього ініціативу. Цього робити не варто. Важливо також не чіплятися за старі моделі поведінки, якщо вони не працюють. Гороскоп на 2019 рік радить Ракам прийняти зміни в собі, щоб висловити свою індивідуальність і розвиватися.

Лев
Для Левів 2019 рік буде роком підведення якихось підсумків минулих років. Також ви зможете побачити істинний сенс в багатьох речах, зробити висновки зі свого життя. Це буде рік набуття мудрості, духовного зростання. Але в той же час Леви можуть бути придушені громадською думкою, що буде блокувати їх енергію. Для здобуття успіху і щастя Левам потрібно буде позбутися залежності від обставин і людей і виховувати в собі власну волю.

Діва
Діви в 2019 році зможуть об'єднатися з однодумцями для того, щоб реалізувати себе. Цього року у вашому житті на перший план вийде самореалізація і вираження своєї індивідуальності. У той же час вам потрібно буде стати частиною якоїсь команди і організації, її невід'ємною ланкою, щоб міняти щось і здійснювати ідеї. Вираз своєї унікальності і своїх талантів можливий тільки завдяки співпраці і роботі в команді. Рік може бути дуже плідним для вас

Терези
Для Терезів 2019 рік буде роком протистояння кар'єрних амбіцій і потреб оселі і сім'ї. Терезам потрібно буде знайти потрібних людей для того, щоб реалізуватися в суспільстві і роботі. У той же час багато вашої уваги буде займати оселя і сім'я, особисті справи і турботи. Терезам важливо в 2019 році не ховатися в зоні свого комфорту, а накопичувати сили і енергію для того, щоб реалізуватися в суспільстві.

Скорпіон
Скорпіонам в 2019 році має істотно розширити свій світогляд. Ваше життя набуде нового змісту. І це станеться або завдяки подорожам і новим пізнанням, або завдяки спілкуванню з філософами, вивченими різних релігій і наук. Щоб рік пройшов вдало, важливо вивчати не тільки те, що дає найближче оточення, а й виходити далеко за рамки запропонованого світом.

Стрілець
Стрільці можуть отримати нові пропозиції від оточуючих їх людей. Люди сприятимуть зміні цінностей Стрільців. Більшість Стрільців отримає від інших людей якісь ресурси, можливості, гроші. Будуть мінятися стосунки з оточенням. Є небезпека витратити свої сили даремно, так нічого корисного і не зробивши. Щоб цього не сталося, гороскоп на 2019 рік рекомендує Стрільцям ставити перед собою конкретні цілі і не перекладати відповідальність за своє життя на інших людей.



Козеріг
У житті Козерогів в 2019 році відбуватимуться події, які змусять їх поміняти спосіб взаємодії з людьми. Ви по-іншому подивитеся на свої близькі стосунки, зможете їх гармонізувати. Більшість Козерогів в 2019 році зустрінуть свою половинку або одружаться. Козероги будуть вчитися слухати інших, поступатися, будувати конструктивні стосунки. Козерогам належить пізнати всю красу світу через стосунки. Якщо ж ви віддасте перевагу самотності, то ризикуєте розвинути в собі не найкращі якості.

Водолій
Для Водолія 2019 рік буде роком служіння людям за допомогою своїх талантів. Водолії зможуть знайти душевний спокій, грамотно організувати свою роботу, передавши деякі завдання іншим людям. Якщо вашою метою буде служіння іншим людям, ви зможете реалізувати свої таланти і завершити творчий цикл, який тривав багато років. Якщо ж підете шляхом задоволення своїх потреб, то це негативно позначиться на вашому здоров'ї. Служити іншим – ось ваше завдання на найближчий рік.

Риби
У житті Риб в 2019 році з'явиться романтика і кохання. Або ж ви будете зайняті власними дітьми. Ви зможете реалізувати свої творчі потреби і таланти, але тільки в тому випадку, якщо будете творити далеко від соціуму, не залежати від думки інших. У групі, до якої ви належите, ви зможете посісти позицію лідера. Гороскоп на 2019 рік обіцяє Рибам творчу самореалізацію, повернення до себе і своїх талантів. Важливо йти вперед і не озиратися на минулі невдачі. У вас все вийде.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
23-11-2018, 00:40
Коментарів 0 Переглядів 4 336

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.