RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Нічого не вийде: знаки Зодіаку, яким заборонено бути разом

Досить давно будь-якої людини цікавить тема сумісності чоловіка і жінки по зодіакальним гороскопом. Тільки через багато часу астрологи виділили найпротилежніші знаки зодіаку, для яких є неможливим спільне майбутнє.

Якщо у Вас зовсім нічого не виходить з коханим - може бути, самі зірки проти ваших стосунків!

Риби і Водолій

Водолій, вічно прагне до нових горизонтів, знаменитий своїм умінням пристосовуватися до навколишнього його дійсності. Представники цього знака - люди, які прагнуть досягти успіху, мають чітку і тверду життєву позицію. Вони оптимістичні, самовпевнені і життєрадісні. Незважаючи на свою привабливість, Водолії є досить неоднозначними партнерами в любовних відносинах. Їх непостійна допитлива натура часто піддає серйозним випробуванням близьких їм людей.

Відносини у Водоліїв ніколи не складуться з Рибами, які вимагають постійної уваги до себе. Раціональний Водолій не здатний на прояв почуттів, що завжди буде викликати образу у Риб.



Овен і Телець

Народжені під знаком Овна надзвичайно вперті й самостійні. Представників цього знаку в людях приваблюють високі духовні і моральні якості, а також неоднозначність і повна протилежність їх характеру.

Овни погано сумісні з неквапливими Тельцями, які навряд чи будуть розділяти ентузіазм перших. Овни прохолодно ставляться до чуттєвих радощів, що навряд чи буде імпонувати Тельцям, схильним покладатися на свої емоції. Зв'язок може бути тривалою, але в шлюбі Овна буде складно впоратися з тягою до розмаїтості, в результаті чого може виникнути бажання шукати його на стороні.

Близнюки і Козеріг

Близнюки - один з прикордонних знаків зодіаку, що пояснює їх нестабільність. Представники цього знака досить палкі і пристрасні в коханні. Однак, перебуваючи в постійному пошуку, вони зазвичай не планують довгострокових романів. В основному двоїста природа цього знака визначає його чарівність і привабливість для інших знаків.

Імпульсивні, влюбливі Близнюки абсолютно несумісні з повільними і обережними Козерогами. Консервативний Козеріг навряд чи стане миритися з волелюбністю Близнюків, поведінка яких, швидше за все, здасться йому викликає. На відміну від непостійних в своїх задумах Близнюків, Козеріг схильний турбуватися про безліч речей.

Рак і Терези

Саме від водної стихії зодіакальний знак Рака отримав чутливість, непорушність принципів і почуття спокою за умови повної захищеності. Народжені під цим знаком відрізняються високими інтелектуальними можливостями і здатністю зберігати юнацькі погляди до старості.

Найгіршим партнером для Рака можуть стати Терези. Рак ніколи не розділить ексцентричних ідей Терезів. Бажання останніх постійно перебувати в компаніях викличе образу у довірливого партнера. Раку завжди буде здаватися, що Терези до нього байдужі. Відносини цієї пари можуть бути побудовані лише на величезній кількості компромісів, на які представники обох знаків навряд чи підуть.

Лев і Діва

Завдяки поєднанню сили, граціозності і високого інтелекту Льва часто називають царським знаком. Леви люблять займати чільне становище в суспільстві і мати владу над людьми. Народжених під цим знаком характеризує буйну вдачу, а також бажання досягати всього і відразу, їм не до душі копітка робота і ревну працю.

Лев і Діва - погано сумісна пара. Розкутий Лев в дуже рідкісних випадках буде надавати Діві необхідну підтримку. Діва прагне до серйозних і стабільних відносин, про які Лев просто не замислюється. Діва схильна критикувати оточуючих, чого ніколи не потерпить Лев. Перша практична, другий щедрий і марнотратний. Представники двох знаків зодіаку навряд чи зможуть перебувати разом протягом тривалого часу.

Скорпіон і Стрілець


Скорпіони - дуже глибокі й складні особистості, недоступні і незбагненні для оточуючих. Представники цього знака - люди з надзвичайно сильною волею, що борються за успіх в житті з величезною енергією і агресією. Боротися до кінця, не звертаючи уваги на наслідки, - одна з характерних рис знака. Скорпіон - найсексуальніший з усіх знаків зодіаку, внаслідок чого його представники постійно перебувають у пошуках любові.

Поганою парою для власника Скорпіона стане волелюбний Стрілець. Легковажність останнього стане дратівливим чинником для Скорпіона, який прагне знайти партнера, з яким можна повністю довіряти. Скорпіон усидливий і цілеспрямований, Стрілець - мандрівник по натурі, що живе сьогоднішнім днем. Так що це самі несумісні знаки зодіаку в стосунках.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
17-11-2018, 20:50
Коментарів 0 Переглядів 21 196


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги