RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

ХХІ століття – це епоха, коли людина живе пліч-о-пліч із технікою. Побутові прилади є у кожному домі. Та не всюди знають, як за ними доглядати. Осад, наліт, накип, іржа змушують нас потерпати від регулярних поломок навіть найбільш якісних та дорогих побутових приладів.

І ось знову й знову ми витрачаємо чималі кошти на ремонт, звинувачуючи в проблемах виробника чи реалізатора. Та справа зовсім в іншому – головним ворогом домашніх пристроїв є неякісна вода.

Жорстка вода? Як пом’якшити знають у "Ательє води" (на правах реклами)


Так само як неочищена вода осідає в людських органах, так і на частинах побутової і санітарної техніки вона залишає непоправні сліди. Це значно знижує період її експлуатації. Який же вихід із цієї ситуації? Побутове обладнання "хоче" дбайливого ставлення до нього. Чи не першим кроком у догляді повинна бути м’яка вода, що потрапляє в канали пральної машини, посудомийки, водонагрівача, праски, водяного пилососа, сантехніки тощо.

Починаючи з 90-их років минулого століття способи фільтрації жорсткості води постійно розвивалися і модернізувалися. "Ательє води" пропонує найбільш оптимальне рішення – систему пом’якшення та знезалізнення води. Принцип її роботи дуже простий. А головне – система підходить як для приватних будинків, так і для квартир. Різниця лише в габаритах та компонентах засипки, що є базисом для роботи установки. Її склад і пропорції визначають індивідуально для кожного дому відповідно до попереднього аналізу води.

Жорстка вода? Як пом’якшити знають у "Ательє води" (на правах реклами)


Структура системи пом’якшення (колони для води, сольовий бак, клапан управління) не примушує виконувати жодних обтяжливих обов’язків – усе необхідне для вас виконають спеціалісти сервісного центру "Ательє води". Іноді потрібно лише перевіряти наявність солі в контейнері й засипати її у міру вимивання, що залежить від кількості споживання та якості води.

Наприклад, для квартири достатньо це робити раз у декілька місяців. Залишок солі потрібно контролювати власноруч. Засипний фільтруючий елемент слугуватиме роками при умові виконання необхідних заходів - обов’язкова наявність солі в сольовому баці та вчасне обслуговування системи. А система, маючи вихід до каналізації, самостійно очищається – регенерується. Все дуже легко та без каверзів!

Пом’якшена вода значно відрізняється, від тієї, якою ми звикли користуватися. Окрім безпечності для побутових приладів та сантехніки, існують ще інші переваги. Зокрема, встановлюючи систему пом’якшення води, ви дбаєте про здоров’я своєї шкіри та волосся. Солі та хімічні сполуки, які характерні для протічної води, особливо у Чернівецькій області, при взаємодії з миючими засобами утворюють наліт та осад. Вони залишаються на шкірі та волоссі, покриваючи все невидимим шаром, забивають пори та провокують розвиток свербежу, лупи та схожих неприємностей.

Жорстка вода? Як пом’якшити знають у "Ательє води" (на правах реклами)


З м’якою водою ви зможете дійсно дізнатися, що таке чистота до скрипу! Результатом буде відчуття легкості, зволоженості шкіри, а волосся стане шовковистим, без обтяження, довго зберігатиме свіжість та не жирітиме.

Слід зауважити, що зі системою пом’якшення води ви турбуєтеся і про сімейний бюджет! Адже значно економите не лише на ремонті побутових пристроїв і заміні сантехніки, а й миючих засобах. Все тому, що м’яка вода легко спінює їх. Тож не потребує великої кількості мила, гелів, шампунів тощо і їх вистачає надовго. Це дозволяє значно економити!

Більше того, відфільтрована вода допомагає без жодних зусиль відмивати забруднений посуд чи поверхню, відпирати одяг та з легкістю виводити плями з тканин, також не потрібно використовувати калгоніти. Проте вживати пом’якшену воду не варто, слід встановити додатковий фільтр для збагачення води, що, власне, зробить її питною.

Жорстка вода? Як пом’якшити знають у "Ательє води" (на правах реклами)


Без системи пом’якшення води в сучасному світі важко обійтися. Зараз навіть деякі будівельні компанії одразу встановлюють великі промислові системи на цілий багатоквартирний будинок. До речі, варто задуматись про встановлення системи ще на етапі будівництва помешкання, оскільки трапляється, що згодом у домі важко знайди зручне місце для неї.

Жорстка вода? Як пом’якшити знають у "Ательє води" (на правах реклами)


У квартирах, наприклад, монтаж здійснюють під умивальником, у комірці, та от у великих котеджах для цього необхідно дещо більше простору. З вибором місця установки допомагають спеціалісти "Ательє води", які виїжджають до клієнта на забір води й одразу планують схему встановлення системи.

Жорстка вода? Як пом’якшити знають у "Ательє води" (на правах реклами)


Раніше про фільтрацію води рідко говорили. Тоді ж і вода була кращою, та й мало хто знав про способи її очистки. Та не дарма кажуть, що проінформований – значить озброєний.

Тож використовуйте щойно отриману "зброю" з користю: бережіть ваші побутові прилади, сантехніку, здоров’я та бюджет завдяки системі пом’якшення води від "Ательє води"!

Наші контакти:

м. Чернівці, вул. Головна, 265 А

Магазин фільтрів для води "Ательє Води"
вул. Ентузіастів, 3 ТК "Ринок Головний", маг. 16
(вхід зі сторони парковки)

тел.: 050 724 99 33

atelie-vodi.com
Редактор: Марія Фернюк
14-11-2018, 19:30
Коментарів 0 Переглядів 3 323

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.