Запечене м'ясо в духовці – це смачна вечеря, який вимагає мінімум інгредієнтів і зусиль. Подавайте його разом з помідорами чері, перцем чилі і хорошим червоним вином.
Теляча корейка в духовці
Інгредієнти:1 кг телячої корейки
сік 1 лимона
кілька гілочок чебрецю
1 головка часнику
5 ст.л. оливкової олії
сіль, перець
Телятину добре промиваємо і обсушуємо паперовим рушником.
Змішуємо сік лимона, оливкову олію, сіль, перець. Гарненько змащуємо сумішшю весь шматочок м'яса, даємо постояти в маринаді мінімум 30 хвилин. Можна відправити на всю ніч до холодильника.
Часник цілком миємо проточною водою і обсушуємо.
На деко кладемо м'ясо, головку часнику цілком, кілька гілочок чебрецю і відправляємо все до духовки на 60 хвилин при 180 градусах. Якщо активно виділяється сік з м'яса – поливаємо ним періодично весь шматочок. Якщо хочеться шматочок рум'яніший і сухіший – запікаємо довше. Після приготування даємо м'ясу "відпочити".
Подаємо телячу корейку гарячою або холодною.
13-11-2018, 00:48
0
2 896