RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

До мурашок по шкірі: найпотаємніші страхи знаків зодіаку

Є найрозумніші знаки Зодіаку, найсексуальніші і найбільш заздрісні, але кожного з них мучить певний страх. Як же розібратися, хто є хто, і чого очікувати від людей, що народилися під тим чи іншим сузір'ям? Сайт Сегодня.Lifestyle спробував з'ясувати.

Овен: характеристика знаку Зодіаку
Овнам властива боязнь замкнутих просторів - клаустрофобія: вони краще піднімуться по сходах на вершину хмарочоса, ніж скористаються ліфтом. Овни дуже комунікабельні, тому їх часто переслідує страх залишитися на самоті - ісолофобія. Овни самовпевнені, уперті, вважають свою думку єдино правильною з усіх, і тому їх охоплює праведний гнів, коли істинність суджень ставиться під сумнів.

Тілець: характеристика знаку Зодіаку
Тельці в більшості своїй не вірять в містику, тому їх не налякаєш моторошними розповідями про вампірів, перевертнів і привидів. Однак якщо вони зіткнуться один на один з чимось загадковим, то можуть злякатися і постараються зробити все, щоб якомога швидше забути про цю подію. Взагалі, Тельці - один з небагатьох знаків Зодіаку, який рідко страждає фобіями. Це пояснюється тим, що вони не зациклюються на дрібницях і можуть махнути рукою на свої страхи.

Близнюки: характеристика знаку Зодіаку
Близнюки не можуть подолати в собі страх темряви, глибини і замкнутих просторів. Люди, що народилися під знаком Близнюків, терпіти не можуть рутину і сірість, одноманітність їх лякає і стомлює.

Рак: характеристика знаку Зодіаку
Раки неймовірно соромливі, ранимі й уразливі, часто замикаються в собі. Такий склад характеру сприяє розвитку ще з дитячих років різних фобій. Причому рідко в якого знака зустрінеш таке розмаїття страхів: темряви, глибини, виступів на публіці і покарання. Раки часто ображаються і неймовірно бояться стати об'єктом глузувань.

Лев: характеристика знаку Зодіаку
Лев панічно боїться помилитися і втратити свою гідність. У Львів часто проявляється нав'язливий страх бути осміяним, неоціненим і незрозумілим. Лев завжди розраховує лише на захоплення і високі оцінки оточуючих. Вони пихаті, не уявляють життя без хвалебних промов і лестощів на свою адресу.

Діва: характеристика знаку Зодіаку
У таких людей багато страхів, наприклад, вони бояться думки інших людей і дуже залежать від них. Діви побоюються стати об'єктом пліток і розмов, насмішок. Майже всі представники цього знака Зодіаку переповнюються жахом і відразою побачивши павуків (арахнофобія), тарганів (блаттофобія) і інших малоприємних комах.

Терези: характеристика знаку Зодіаку
Ваги панічно бояться комах і плазунів, особливо жаб і змій; вони погано терплять біль і звертаються до лікарів лише в разі крайньої необхідності. Терези не переносять самотності, їх часто мучить страх залишитися без супутника життя, і вони намагаються якомога швидше вступити в шлюб і створити сім'ю. Для цього знака Зодіаку дуже характерний страх смерті.

Скорпіон: характеристика знаку Зодіаку
Скорпіон - рідкісний знак, який майже ніколи нічого не боїться, як і личить королю з гострим жалом. Зате ті нечисленні фобії, які все ж можуть атакувати скорпіонів, вельми оригінальні: боязнь альбіносів і азартних ігор.

Стрілец: характеристика знаку Зодіаку
Стрільці вірять в містику і бояться нечистої сили. Дуже волелюбний знак, тому серед Стрільців часто зустрічаються клаустрофобія.

Козерог: характеристика знаку Зодіаку
Серед них часто зустрічаються закомплексовані особи з безліччю страхів. У Козерогів розум переважає над почуттями, вони дуже обережні і міцно стоять на землі. Вони не дозволяють собі прояв таких почуттів, як ревнощі, лінь, імпульсивність і недбалість, вважаючи їх слабкістю і перешкодою на шляху до досягнення мети. Козероги схильні до прояву таких фобій, як агорафобія - боязнь великого скупчення людей - і авіафобія.

Водолій: характеристика знаку Зодіаку
Під знаком Водолія народилося найбільше число геніальних людей - художників, письменників, музикантів і скульпторів - і це вказує на те, що цей знак - найталановитіший. Водолії дуже допитливі, у них прекрасно розвинена інтуїція і уява. Також їм властивий страх самотності і страх болю.

Риби: характеристика знаку Зодіаку
Риби вірять в усе таємниче і містичне, тому все життя можуть боятися нечистої сили - відьом, привидів, духів, а також інопланетян. З огляду на їх уразливий характер, їх часто переслідує страх покарання, і якщо дитину-рибу в дитинстві жорстоко покарати, це в майбутньому переростає в патологічний страх - мастігофобію.
Редактор: diana_vataman
7-11-2018, 21:23
Коментарів 0 Переглядів 3 160

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.