RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Скорпіон – сексуальний, а Риби – безкорисливі: як знаки зодіаку надихають людей


До нас не випадково притягуються люди, яким ми дуже подобаємося. Ми, можливо, самі того ясно не усвідомлюючи, надихаємо їх, і, в свою чергу, подібно до дії магніту, опиняємося біля тих, хто надихає нас. Як же це відбувається в залежності від знака зодіаку, під яким ми народилися?

1. Овен: Вони надихають нас своєю пристрастю до життя.
З боку здається, що вони з радістю і безстрашністю беруть від життя все, що та може їм запропонувати. Вони постійно відчувають самих себе і кидають собі виклик, йдуть на ризик, з головою занурюються в будь-які пригоди і отримують насолоду від життя.

2. Телець: Вони надихають нас зосереджуватися на своїй цілі.
Як тільки Тельці ставлять перед собою будь-яку мету, їх вже дуже складно збити зі шляху. Вони роблять все серйозно і вдумливо, вони рішучі, і іноді їх вроджена впертість грає їм на руку, тому що, завдяки їй вони не падають духом, не згортають з обраного шляху і надихають оточуючих.

3. Близнюки: Вони надихають нас своєю пристосованість.
Вони надзвичайно легко пристосовуються до будь-яких умов і обставин. Якщо їм, наприклад, необхідно відвідати захід або познайомитися з батьками свого партнера, вони, схоже, інтуїтивно знають, що, де, кому і як говорити. Якщо Близнюки виявляються в новій для себе обстановці, вони відразу перетворюють її в свою зону комфорту.

4. Рак: Вони надихають нас своїм великим і добрим серцем.
У спілкуванні вони для всіх турботливі батьки, і неважливо, знаходите ви з ними спільну мову чи ні, вони зроблять все, щоб ви відчули себе добре і затишно з ними. Раки, звичайно ж, завжди прийдуть на допомогу своїм рідним і друзям: вони уважно вислухають, порадять або просто стануть промінцем любові у вашому житті.

5. Лев: Вони надихають нас домагатися наміченого.
Леви служать прекрасним прикладом того, як буває корисно відкинути всі свої сумніви і невпевненість, слідувати за мрією і прагнути до досягнення своїх цілей. Їх внутрішній оптимізм і енергія показують нам, що для нас немає нічого неможливого, якщо ми будемо продовжувати, крок за кроком, йти до своєї мети.

6. Діва: Вони надихають нас своєю любов'ю до навчання і самоосвіти.
Діви ніколи не перестають вчитися, і це те, що не дає їм застоюватися і дозволяє залишатися енергійними і допитливими. Вони надихають нас пізнавати щось нове кожен день. Крім того, Діви стимулюють нас своєю впевненістю в корисності іншим людям.

7. Терези: Вони надихають нас своїм почуттям справедливості.
Їм подобається, коли все навколо них знаходиться в рівновазі, а несправедливість абсолютно виводить їх з себе. Якщо з кимось погано обходяться, народжені під знаком Терезів не промовчать і, якщо необхідно, обов'язково заступляться за ображену людини. Саме цим вони надихають і захоплюють.

8. Скорпіон: Вони надихають нас своєю сексуальністю.
У них, схоже, не виникає жодних проблем в вираженні своєї сексуальності. Їм добре і комфортно в своєму тілі, і вони впевнено ним користуються. Оточуючих надихає та невимушена і вроджена легкість, з якою вони ставляться до своєї сексуальності, і те, як впевненість в цьому питанні робить їх уважними по відношенню до своїх партнерів.

9. Стрілець: Вони надихають нас подорожувати і відкривати для себе весь світ.
Іноді здається, що вони безстрашні: вони сміливо їдуть у різні країни, не знаючи ні мови, ні звичаїв або правил, і тим не менш, дізнаються там багато всього чудово і цікавого, а також заводять нові знайомства. Вони вчать нас прагнути бути вільними і окриленими мрією.

10. Козеріг: Вони надихають нас серйозно ставитися до своїх обов'язків.
Козероги показують нам, що якщо ми зрілі, надійні і заслуговуємо довіри, то ми не нудні, а навпаки, є гідними і працьовитими людьми. Ми захоплюємося ретельністю Козерога і тим, як він справляється зі своїми проблемами, не даючи їм перетворитися на низку дрібних катастроф.

11. Водолій: Вони надихають нас своєю здатністю зберігати холоднокровність.
Якщо ви опинитеся в непередбаченій і екстреній ситуації, вам негайно знадобиться Водолій. Він не розгубиться, і з ним не трапиться нервовий напад, якщо ситуація вийде за рамки контролю. Він здатний мислити нестандартно і знаходити ефективні рішення, коли інші просто розкисають або "зависають".

12. Риби: Вони надихають нас своєю самовідданістю і безкорисливістю.
Риби – це дуже добрі, творчі натури, які вміють співпереживати і співчувати. Вони зроблять все, щоб допомогти і виручити вас, і через свою безкорисливість часто нехтують своїми інтересами заради потреб інших людей. Вони завжди дають іншим другий шанс і прощають їх.
Редактор: diana_vataman
6-11-2018, 21:20
Коментарів 0 Переглядів 3 449

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.