RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Що побачили першим: дізнайтесь таємницю підсвідомості

Проектні тести допомагають зрозуміти стан психіки людини, особливості особистості, цінності, цілі, механізми захисту, страхи, комплекси, травми і багато іншого. Ці тести допомагають виявити те, що приховано в підсвідомості і не може бути розкрито іншими способами, інформує Ukr.Media.

Проектні тести використовують психологічне явище під назвою "проекція", тобто захисний механізм, коли почуття, бажання і власні імпульси приписують іншому об'єкту, людині або зовнішньому явищу.

Який елемент привертає більше вашої уваги? Дізнайтеся, що це означає.

Дівчинка

Якщо вашу увагу привернула дівчинка, що сидить на траві, це означає, що, швидше за все, у вас існують пригнічені ще в дитинстві емоції або несвідома травма.

Це може бути перинатальна травма або подія, яка сталася в ранньому дитинстві. Є небезпечні або травматичні події, які пригнічують наш розум, але питання в тому, щоб повернутися до тих подій, оживити їх в пам'яті щоб усунути негативні наслідки.

Ось приклади травм або страхів, які підсвідомість може пригнічувати: ризик смерті під час пологів, відсутність інтимних відносин з матір'ю (недостатні ласки, обійми, поцілунки), почуття покинутості, відсутність уваги до потреб дитини, вас залишили на тривалий час на самоті в лікарні, і т.д.

Ці події потім проектуються на несвідомі ситуації в дорослому житті.

Метелик

Метелик є одним з центральних елементів картинки, тому вона змогла привернути вашу увагу. Ця комаха має різні значення в різних культурах.

Наприклад, сновидіння з метеликами вважаються хорошою ознакою і означають, що у ваше життя приходить щось нове.

Однак, якщо метелик зникає в темряві, це може означати, що трапиться щось погане або ви упустите доленосний шанс.

У деяких культурах метелики навіть вважаються носіями мертвих душ, а білі метелики - душами померлих немовлят.

Ви можете відчувати дивний зв'язок з потойбічним світом і можете опинитися у важкій депресії. Можливо, у вас недавно помер хтось із близьких або рідних.

Якщо вашу увагу привернув метелик, швидше за все, ви звернені до минулого, шукайте втрачену душу, свою власну або чужу.

Полуниця


Полуниця знаходиться в центрі цього зображення. Це символ, який представляє серце. У давнину полуниця вважалася ягодою любові.

Легенда свідчить, що коли помер Адоніс, горе богині Венери було настільки сильним, що вона не переставала його оплакувати. Її сльози, в формі серця, впали на Землю і стали полуницею.

Якщо вашу увагу привернула полуниця, то ви найбільше боїтеся невдалих відносин або нерозділеного кохання.

У той же час ви шукаєте відносин з іншими людьми, що створює емоційний дуалізм. З одного боку, ви хочете відносин, з іншого боку, у вас є незрозумілий страх.

Походження цих емоцій криється в ваших відносинах з батьками або в стосунках ваших батьків. Їх любов є прикладом і основою для ваших власних відносин.

Якщо ви відчували брак любові між батьками, то, можливо, взяли ці образи, емоції і страхи, пережили їх як власні і перенесли в свої відносини з іншими людьми (особливо романтичні відносини).

Череп

Череп, не відкрито присутній на цій картинці, але всі інші елементи утворюють оптичну ілюзію. Якщо ви опустили всі реальні елементи і спочатку побачили череп, це означає, що у вас є внутрішній страх смерті, який може проявлятися у вигляді нападів страху і паніки в звичайних життєвих ситуаціях.

Страх смерті є нормальним для більшості людей, але іноді він виростає до нестерпних розмірів. Цей страх може бути викликаний певними ситуаціями.

Ви, можливо, були свідком чиєїсь смерті, були учасником форс-мажорних обставин або переживаєте з приводу смерті ваших родичів.

Можливо, таким чином вам видається померлий і забутий член сім'ї.

Дерева

На цьому малюнку ми бачимо 2 дерева, розташованих на периферії, а їх крони з'єднуються, утворюючи міст.

Це означає, що вам притаманні 2 індивідуальності.

У крайніх випадках ця двоїстисть виражається біполярним розладом або шизофренією.

Найсмішніше, що один з цих людей (або обидва) є тільки проекцією ваших емоцій, рішень, настрою і т.д. Це неможливо описати, тому що це дуже індивідуально і вимагає тривалого спостереження.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
4-11-2018, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 1 857

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.