RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як забути герпес назавжди: дієві способи

Герпес на губах — широко росповсюджене у всьому світі захворювання. На сьогоднішній день лікування герпесу не надає особливих труднощів. За довгий час в народі також встигли придумати масу способів, як позбутися герпесу швидко і без загрози рецидиву. Ділимося з вами 11 способами, передає Ukr.Media.

Герпес на губах утворюється внаслідок діяльності вірусу, який живе в людському організмі. Але під впливом зовнішніх і внутрішніх факторів вірус іноді проявляє себе у вигляді пухирчастої висипки. Найчастіше запалення локалізується на губах, але в деяких випадках герпес може проявлятися і на інших ділянках обличчя.

Як позбутися герпесу: 11 народних способів вилікувати герпес на губах

1. "Припекти" герпес на губах перекисом водню

Перекис водню – це найпотужніший антисептичний засіб. Як тільки на шкірі проявилися перші пухирі, слід почати лікування герпесу перекисом. За допомогою ватної палички прижигайте ранку кожні 3 години. Таким чином всього за 1 день ви позбудетеся від запалення і інфекції.

2. Лікування герпесу медичним спиртом

Свербіж часто виникає ще до появи пухирців. У такому випадку немає кращого способу, як позбутися герпесу, крім припікання його медичним спиртом. Наносити спирт на місце свербіння потрібно кожен раз, коли з'являється це почуття. За кілька днів ви усунете інфекцію.

3. Настоянка прополісу при герпесі

Спиртова настоянка прополісу відмінно виводить зайву вологу з шкіри, тому не дозволяє запалення поширюватися. Крім того, настоянка прополісу знищує інфекцію, та сприяє швидкій регенерації пошкодженої шкіри губ.

4. Лід проти герпесу

Багато хто сумнівається в тому, як позбутися герпесу за допомогою льоду. Так, усунути запалення він не зможе, але зате запобіжить його активне поширення. Лід також знімає набряклість, що завадить інфекції розвиватися. А це дозволяє імунітету успішно подолати активний вірус.

5. Серцеві препарати

"Валокардин" і "Корвалолом" можна всього за добу усунути герпес на губах. В склад серцевих препаратів входять антисептичні речовини, здатні придушити запалення швидко і якісно. Лікування герпесу "Валокардин" або "Корвалолом" вимагає регулярного змащування ранки кожні 2 години.

6. Часник від герпесу на губах


Лікування герпесу часником – це виключно домашній метод, що володіє прекрасним ефектом. Часникодавкою видавіть один зубок. Утворене пюре потрібно нанести на сам герпес на губах, і протримати, поки ліки не підсохне. Так, за лічені дні ви повністю усуньте запалення.

7. М'ятна зубна паста знищить вірус герпесу

Чим більше в зубній пасті ментолу, тим краще. Досить періодично змащувати уражене місце.

8. Як лікувати герпес на губах молоком

Самий щадний метод позбутися герпесу – використовувати молоко. Для цього можна використовувати органічний продукт будь-якої жирності. Змочіть ватяний диск молоком, і прикладіть до ранки. Робити це потрібно раз в 3 години. Лікування герпесу молоком триває 1-2 дні.

9. Лікувати герпес лакрицею

Корінь лакриці – це ще один ефективний метод вилікувати герпес на губах. Для цього підходить подрібнений в порошок лакричний корінь, розбавлений водою. Така кашка наноситься прямо на уражену ділянку.

10. Як швидко вилікувати герпес: допоможе ефірна олія м'яти


М'ята давно відома корисними властивостями. А ось ефірна олія м'яти має концентрованої користю, яка всього за день-два позбавить від герпесу. Ватною паличкою наносити олію на запалення три рази на добу.

11. Як вилікувати герпес з допомогою алое


Улюблений бабусин метод, щоб позбутися герпесу – використовувати сік алое. Раз в дві години потрібно змащувати засобом ранку. Також можна на час прикладати свіжозрізаний листок рослини.

Профілактика: запобігаємо герпес на губі

Слабкий імунітет – основна причина підвищення активності вірусу герпесу в організмі. Перед тим, як позбутися герпесу, потрібно спершу зміцнити імунітет. У цьому вам допоможуть натуральні корисні продукти. Особливо зверніть увагу на їжу, багату селеном і цинком. Також можна приймати полівітамінні кошти. Вітаміни групи В і вітамін С особливо корисні в цьому плані.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
30-10-2018, 01:45
Коментарів 1 Переглядів 36 629

Hаписав: Claire, Коментарів: 0, Новин: 0, 8 лютого 2023 10:22
В новині:
Чоловік покинув мене, коли я була на шостому місяці вагітності. Ми любимо одне одного, тому це було для мене шоком. У мене було розбите серце, я намагався йому зателефонувати, але його лінії були недоступні. Я намагався зв’язатися з ним також у соціальних мережах, я зрозумів, що він заблокував мене там. Я звернувся до його батьків, і вони сказали мені, що їхній син сказав, що більше не любить мене і не хоче мене бачити, навіть оскільки він знав, що я вагітна, і вони також були здивовані його діями та рішенням, що вони цього не роблять. знати, що було не так. Я зламалася, думаючи, як він залишить мене з нашою ненародженою дитиною і як я буду справлятися без нього, тому що я його так сильно люблю. Поки я не народила і дитині не виповнився рік, мій чоловік ніколи не приходив, щоб перевірити, як я і дитина. Я був спустошений. Я втратила роботу і не маю грошей, щоб доглядати за дитиною. Я був жалюгідний, не знав, що робити, поки не почав шукати допомогу в Інтернеті та прочитав чудові свідчення про доктора Азена. Я зв’язався з ним електронною поштою, і він сказав, що допоможе мені. Він сказав мені, що моїм чоловіком маніпулювала інша жінка, і вона наклала на нього закляття. Доктор Азен сказав, що допоможе мені розірвати заклинання, щоб звільнити мого чоловіка, повернутися до мене назавжди і знову стати моїм. Він сказав мені, що мені потрібно буде купити предмети, щоб зняти чари з мого чоловіка, я дала йому все, що він просив. На мій найбільший подив через кілька днів, мій чоловік постукав у двері, виглядаючи зовсім зміненим і емоційним, було очевидно, що він просто розчулився, плакаючи на колінах, просячи мого пробачення. Дякую доктору Азену, дуже потужному та справжньому заклинателю. Я молюся, щоб він жив довго, щоб продовжувати свою добру, надійну та справжню роботу. Якщо у вас є якась проблема, яка вас турбує, зверніться до цього справжнього заклинача, він ніколи не розчарує. Зв’яжіться з ним електронною поштою dr.azensacredtemple@gmail.com WhatsApp: +234 8133500051
Клер


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!