RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Які сни віщують швидку вагітність

Вагітність - стан, яке буквально стирає межі між світами і зароджує нове життя. Кажуть, що саме в цей період жінки знаходять здатність бачити віщі сни. І хоча цього немає наукового підтвердження, багато дівчат вважають, що сновидіння краще всякого тесту розкажуть про майбутнє материнство.

Так які ж сни бачать майбутні мами? З очевидного - саму вагітність. Але експерти по цій темі схиляються до того, що побачити себе в положенні - швидше віщує реалізацію будь-якого творчого або бізнес-проекту, ніж появу дитини. А що дійсно попереджає вагітність ми дізналися з популярних сонників.

Водяна стихія

З огляду на, що плід від 38 до 42 тижнів проводить у вологому середовищі - плаценті, - не дивно, що багато жінок після зачаття у снах бачать моря, океани і річки. Водна стихія - символізує початок всього живого. Головне - простежити, яку роль вода грала в вашому сні. Наприклад, найвірніший знак вагітності - високі хвилі і бурхливий океан. Але сниться можуть і інші образи - від купання до стрибків з вишки в басейн. Все це символізує зв'язок матері зі своєю дитиною і природою. Стихія - некерована і неконтрольована, як і сама вагітність.

Ловля риби

Риба, побачена уві сні, - класика жанру "вагітних" символів. Вона також пов'язана з стихією води і віщує зародження нового життя. Самий ідеалізований образ - риба в чистій водоймі. За запевненням сонників - вона - гарант швидкої появи дитини. При цьому широко поширені випадки, коли дівчатам сняться кумедні сценки з рибою: розмова, обмін усмішками і поглядами, деякі навіть показують мову один одному ...

А ось ловля риби може розповісти про те, скільки дітей варто очікувати в майбутньому. Кількість улову пропорційно кількості майбутніх дітей. Але, звичайно, якщо ви зловили сотню - не варто думати, що вам належить виносити значне потомство, швидше за це значить, що сім'я буде великою і міцною.
І будьте уважні - упустити рибу і впустити її назад у воду інтерпретується, як ознака викидня або примусового аборту.

Летить лелека

Взагалі побачити лелеку уві сні - хороший знак. Вона віщує одужання, емоційне розслаблення і гармонізацію свідомості. Лелека також є символом щасливого кохання, тому часто постає у снах перед весіллям або пропозицією руки і серця.

Але найбільше білий птах асоціюється у всіх з немовлятами, адже лелека -пряме відображення життєвої енергії. Тому приснилося лелека по сонником Фрей - відсилання до вагітності, навіть якщо до цього зачаття з яких-небудь причин було неможливим.

Майбутня мама може спостерігати за лелекою. Емоції при цьому зазвичай схожі з ейфорією і радістю.

Соковиті плоди

Збирати фрукти з дерева або овочі з грядки - образ закінченної справи, винагороди за працю. Таке визначення побічно пов'язане з появою дитини, саме тому готувати, збирати, розглядати, купувати і продавати плоди уві сні віщує вагітність. Найбільш яскравий символ материнства - кавун. Він красується практично у всіх сонниках і говорить про швидке поповнення сімейства.

Іноді центральною фігурою уві сні може виступати чоловік, який приносить фрукти дружині. Крадіжка плодів сниться жінкам, що завагітніли випадковим чином, а гнилі фрукти-овочі - попереджають про важку вагітності або її переривання.

Милі тварини

Так-так, пухнасті кошенята і доброзичливі цуценята, які прийшли в одному зі снів, не просто ознака любові до милих тварин, а й провісник того, що скоро доведеться купувати пелюшки і сорочечки.

І тут не варто дивуватися, адже обґрунтування і підтвердження таким снам з професійної точки зору дають навіть психологи. У гру знову ж включається підсвідомість - у дівчини з'являється бажання когось оберігати. Таким чином організм подає знаки, що вже готовий піклується про дитину.

І не забувайте, що наш мозок здатний абсолютно по-різному відтворювати тлумачення фізичних процесів організму. Тому, якщо ви завагітніли, в снах можуть з'являтися і інші численні символи нового життя: щасливі діти, молоко, кролики, білки, кошики і навіть шампанське!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
29-10-2018, 02:00
Коментарів 0 Переглядів 6 973

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.