RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чому більшість успішних і красивих жінок все ще самотні

Чи задавалися ви хоч раз питанням про те, чому так багато розумних і красивих жінок досі одні? О ні, ми говоримо зовсім не про зазнайки з "вищого суспільства, а про практичних, працьовитих, дбайливих і товариських жінок. Так чому ж вони досі одні?

Ну так от... вони досі одні не тому, що занадто зазналися, або вважають себе краще за всіх інших, а тому, що їм нелегко знайти собі чоловіків, дійсно гідних їхньої любові та поваги, інформує Ukr.Media.

Не те щоб вони боялися розбитого серця, невдач, розставань, або повторення минулих помилок. І навіть не в тому, що вони більше цікавляться своєю кар'єрою і спробами піднятися вгору соціальними сходами, ніж відносинами. Ні. Справа в тому, що їх високий інтелект і самооцінка не дають їм завести особисті стосунки з ким завгодно, лише б вони були.

По-справжньому розумні і привабливі жінки ні за що не захочуть витрачати свій час і енергію на чоловіка, який не буде їй щонайменше рівнею у всіх аспектах її життя. Вони просто не уявляють собі життя з людиною, якій бракує впевненості у собі і пристрасті до всього, чим він займається, і який просто не хоче витримувати той же темп, що і вона, щоб не відставати від неї.

Так що якщо ви дійсно хочете знати, чому стільки розумних і абсолютно розкішних, у всіх сеснах цього слова, жінок досі не мають пари, читайте про причини цього явища (до речі, деякі з них можуть вас здивувати).

У них високі стандарти. Ці розумні і розкішні жінки чудово знають, чого варті, і ні за що не погодяться на чоловіка нижче власного рівня. У їх обранця повинні бути всі ті якості, які вони хочуть бачити у своєму чоловікові, не бути серйозних вад. Він щонайменше повинен бути сильним, впевненим у собі, незалежним і націленим на результат.

А якщо чоловік не готовий витримувати той же життєвий темп, що і жінка... що ж, тоді він поки не готовий і до того, щоб з нею зустрічатися.

Їм добре наодинці з собою. Таким жінкам зовсім не потрібен чоловік під боком, щоб відчути себе повноцінною особистістю, і відчути всю повноту життя. У них вже є любляча і улюблена сім'я, чудові друзі і чудова робота. Вони завжди шукають нові цілі і прагнення, не зупиняючись на досягнутому. І якщо вони виберуть когось в якості своєї "другої половинки", цей чоловік повинен поважати її мрії і прагнення, і знати, як підтримувати її, не обмежуючи.

Вони не терплять брехні і неповаги. Так-так! До речі, цей пункт навряд чи стане для вас таким сюрпризом. Жінки такого типу абсолютно нетерпимі до маніпуляторів, брехунів, лицемірів, зрадників і "пустушок" з надмірною зарозумілістю.

Вони ні за що і ніколи не дозволять нікому грати зі своїми почуттями, зраджувати собі або годувати себе брехнею, неважливо, наскільки солодкою. В їх житті все це вже було, вони не раз і не два чули всі можливі відмовки і виправдання, і вони не збираються підпускати до себе нових маніпуляторів ближче, ніж на відстань кидка каменем.

Вони витрачають багато часу і зусиль на те, щоб досягти майстерності. Такі жінки з дня на день напружено працюють над самовдосконаленням - як в особистому, так і в професійному плані. Вони не чекають, поки вишні самі дозріють і впадуть їм у рот - вони лізуть на дерево і збирають їх. Стаючи кращими у всьому, що можливо, вони відчувають себе по-справжньому живими і щасливими.

І вони ніколи не проміняють все це на чоловіка, який занадто ледачий або не амбіційний, щоб встановлювати для себе високі цілі і працювати над їх досягненням. До чого їм супутник життя, якого вони незабаром залишать далеко позаду?

Вони вже давно позбавилися від дитячої мрії про принца на білому коні. Розумні і красиві жінки вже давно залишили за спиною період, в який очікували, як за ними на білому "Майбаху" приїде прекрасний принц, прожене від неї всіх чудовиськ, і забере її у своє казкове королівство на Багамах. Вони більше не вірять в те, що можна здобути щастя, нічого для цього не роблячи.

Вони знають, що реальне життя зовсім не схоже на казку. Вони знають, що справжні, глибокі і успішні особисті відносини вимагають від залучених в них значно більшого, ніж просто приємного проведення часу, проведеного разом.

Цим жінкам не потрібен чоловік, щоб відчувати себе захищеною і в безпеці. Їм не потрібно, щоб хтось чатував їх нічний спокій з рушницею. Вони навіть знають, що їм не обов'язково виходити заміж, щоб завести дітей. Вони не бояться бути матерями-одиначками, і готові, якщо знадобиться, прокласти шлях до щастя і в поодинці.

Вони ніколи не погодяться бути "запасним аеродромом". Такі жінки ніколи не погодяться на другі ролі ні в чому, і вже тим більше в особистих відносинах. І якщо хтось наївно вирішить, що зможе крутити шури-мури за їх спиною з дівчатами, повертаючись додому до смачної вечері і тепла з затишком, вони сильно помиляються.

Багато чоловіків просто бояться розумних і привабливих жінок. У це, звичайно, важко повірити з першого разу, але багато хлопців просто не хочуть зустрічатися з сильними, розумними дівчатами. Вони сприймають інтелектуальні здібності, рішучість і силу в жінці, як мало не особисту образу і загрозу власній мужності.

Але такі жінки чудово знають про свою силу, і вони ніколи не погодяться відмовитись від своїх цілей, прагнень і успіхів або постійно прикидатися наївною і дурненькою лише для того, щоб потішити непомірно роздуте і вразливе самолюбство якогось чоловіка.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
27-10-2018, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 3 424


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!