RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Приречені на багатство: найзабезпеченіші знаки зодіаку

Багато знаків Зодіаку відрізняються особливим розумом, деякі від природи дуже сексуальні, а іншим залишається заздрити всім або розбиратися зі своїми фобіями. Сьогодні ми спробуємо з'ясувати, які представники зодіакального кола частіше за інших стають мільйонерами і, як правило, купаються в розкоші.

Хто народився під щасливою зіркою і має всі шанси поповнити своїм ім'ям списки Forbes, а кому так і не вдасться відчути смак життя забезпеченої людини?

Овен
Овни і гроші – поняття дуже сумісні. Більш того, гроші до Овнів живлять навіть більшу любов, ніж Овни до них. Тому гроші буквально ходять за ними слідом, і норовлять оселитися саме в їхньому гаманці. А все тому, що Овни дуже ризикові натури. Вони часто залучаються до фінансових авантюр і виходять переможцями. Великі гроші люблять грамотних авантюристів.

Телець
Тельці дуже ласі на гроші. Щастя цього знака залежить не скільки від кількості заощаджень і рясності матеріальних благ, скільки від того, щоб грошенят і всього, що на них можна купити, було побільше, ніж у близького оточення.

Тельці вміють "крутити фінанси" і жити в повному достатку, але ось заробити грошей стільки, щоб стати богом фінансового Олімпу, виходить лише в деяких з них.

Близнюки
Близнюки найчастіше не стають багатіями не тому, що не вміють робити гроші (з цим у них якраз все у повному порядку), а тому, що не вміють їх збирати і раціонально витрачати. Як тільки у Близнюків з'являються більш-менш відчутна сума, вони одразу ж спускають її на дуже важливу, з їх точки зору, справа. Дивно, як їм вдається урвати значну частину світового багатства, яке, як стверджує астрологічна статистика, здебільшого доводиться на частку саме цього знака зодіаку?

Рак
Раки ощадливі, аж до скупердяйства. Свої заощадження вони починають збирати, коли замислюються про "чорний день", а потім захоплюються накопиченням так, що скарбничка непомірно товстішає і починає випльовувати зайве. Звичайно, у Раків зайвого не буває. Вони неодмінно знайдуть вигідне застосування своїй копієчці, від чого завжди живуть в повному достатку.

Ось тоді Раки починають вкладати гроші в благодійність. Чому вкладати? Та тому що і тут очікують отримати вигоду у вигляді слави і визнання.

Лев
Леви завжди прагнуть виглядати розкішно і справляти враження заможної людини. Але тут ключовим моментом виступає прагнення Львів скоріше не бути багатими, а здаватися таким. Багатство не всім дістається в спадок, а щоб його заробити, потрібно неабияк потрудитися. Левам ж нема коли! Адже комусь і на троні сидіти потрібно. І неважливо, що трон картонний – трохи золотого напилення, вдалий ракурс, світло, грізний напис "Лев" – і його мало хто відрізнить від справжнього. Але Лев також вміє заводити зв'язки. А там, де зв'язки, там будуть і гроші.

Діва
Діви – лідируючий знак серед багатіїв усього світу. Перші позиції в топах мільярдерів вони займають мовчки. Легко можуть дозволити собі купити маленьку планету або великий острів, але навряд чи будуть носитися зі своїми фінансовими можливостями, як з писаною торбою. Швидше навпаки, скромні джинси і зручний велосипед дозволить цьому знаку запросто загубитися в натовпі, який ні за що не визнає в ньому мільярдера. Звичайно, не всі Діви стають багатіями, але в достатку живе більшість з них.

Терези
Терези рахують гроші злом, яке робить з людей людців і псує все високодуховне. Але от якось зневажати все, що можна за гроші купити, у Терезів не виходить. Розкішне життя з віллами біля берегів океану, яхтами і літаками – їх нереалізована блакитна мрія. І навряд чи вона коли-небудь реалізується. Внутрішнє протиріччя не дозволяє Терезам встановити фінансову гармонію. Вони вміють працювати, але не вміють вимагати гідну плату. Тому на шматок хліба у них завжди є гроші, а ось про чорну ікру доводиться лише мріяти.

Скорпіон
Скорпіони часто всі фінансово успішні. До грошей вони дуже жадібні! Вірніше, Скорпіонами володіє не тільки жага наживи, скільки ті можливості, влада і незалежність, які несуть з собою гроші. Заради цього вони готові змітати на своєму шляху до багатства кожного, хто посміє зазіхати на їх фінансову мету.

Для подібних зусиль деколи потрібно занадто багато часу, тому багато Скорпіони мільйонерами стають ближче до старості.

Стрілець
Стрільці могли б бути фінансово успішними, якби, по-перше, не витрачали гроші раніше, ніж встигають їх заробляти, а по-друге, змирилися з тим, що в цьому світі завжди знайдуться ті, хто буде успішнішим і багатшим. Думка про те, що їм не вдасться заробити всі гроші Всесвіту, не дає спокою і забирає всякий стимул багатіти. Хоча ні, ще один разочок Стрілець дозволить собі погуляти на позичені з вигідного проекту гроші, а вже потім він неодмінно стане Владикою всієї планети!

Козеріг
Козероги – багатії! Вони знають простий секрет: гроші водяться у того, хто багато заробляє, дбайливо збирає і розумно витрачає. Козероги заробляти вміють, збирати вміють і витрачати теж вміють! Але найбільш успішно у них виходить інвестувати свої заощадження – в нерухомість, в бізнес, в науку. Особливо вони люблять примножувати свій капітал через саморозвиток. Витрати на навчання вмінню більше заробляти окупаються з лихвою. Так що позичити грошей у Козерога не вийде, він скаже, що всі його заощадження в ньому самому.

Водолій
Водолії найбільш неоднозначні в фінансовому відношенні знаки. Вони ніколи не ставлять перед собою мету розбагатіти, багатство знаходить їх сама – вони і в лотерею можуть виграти, і скарб знайти і спадок отримати. Однак головний їхній життєвий девіз – "Не май 100 рублів, а май 100 друзів!". Зв'язки – їх багатство. Загалом, фінансова удача супроводжує Водоліям завжди і у всьому, але ось утримати стан процвітання їм вдається насилу.

Риби
Риби завжди плавають в фінансово щедрих водах, але одному Богу відомо, як їм при цьому вдається залишатися бідними! І якби не їхні вічні ілюзії про своє тяжке становище, то вони легко могли б опинитися в трійці лідерів найбагатших знаків зодіаку. Однак Риби ні заробляти не вміють, ні примножувати. Вони покладаються на волю тих, хто фінансово благополучней, і покірно годуються з рук благодійників. А їм було б придивитися до вміння забезпечених покровителів багатіти, адже грошової удачі у Риб предостатньо!
Редактор: diana_vataman
27-10-2018, 21:37
Коментарів 0 Переглядів 6 612


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!