RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Різ Уізерспун поділилася рецептом своїх улюблених тістечок

Нещодавно Різ Уізерспун представила свою дебютну книгу "Whiskey in a Teacup" ( "Віскі в чашці чаю"). Видання присвячене культурі і традиціям американського Півдня, де виросла актриса. У книзі Різ поділилася рецептом сирної закуски і розповіла, як приготувати тістечка блонди.

Блонди з арахісовим маслом
Складові:

16 ст.л. вершкового масла плюс для змащування форми
1 стакан світло-коричневого цукру
1/2 склянки звичайного білого цукру
2 великих яйця
1 1/2 ч.л. натурального екстракту ванілі
2 склянки борошна
1 1/2 ч.л. крупної солі
8 шоколадних цукерок з арахісовим маслом, грубо нарізаних

Рецепт приготування:

Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть форму 20 х 20 см маслом і застеліть її пергаментним папером.
У великій мисці збийте разом розтоплене масло і цукор до однорідності. Додайте яйця і ваніль, перемішайте. Всипте борошно і сіль; ще раз перемішайте. Додайте приблизно 3/4 нарізаних цукерок.

Перелийте тісто в форму і розрівняйте поверхню лопаткою. Вставте цукерки, що залишилися
Випікайте тістечка від 45 до 50 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.

Дайте тістечкам схолонути і перекладіть на дошку, взявшись за краї пергаментного паперу. Розріжте блонди на 16 квадратів. Вони можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 2 днів.
Редактор: diana_vataman
24-10-2018, 01:17
Коментарів 0 Переглядів 1 546

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.