Нещодавно Різ Уізерспун представила свою дебютну книгу "Whiskey in a Teacup" ( "Віскі в чашці чаю"). Видання присвячене культурі і традиціям американського Півдня, де виросла актриса. У книзі Різ поділилася рецептом сирної закуски і розповіла, як приготувати тістечка блонди.
Блонди з арахісовим маслом
Складові:
16 ст.л. вершкового масла плюс для змащування форми
1 стакан світло-коричневого цукру
1/2 склянки звичайного білого цукру
2 великих яйця
1 1/2 ч.л. натурального екстракту ванілі
2 склянки борошна
1 1/2 ч.л. крупної солі
8 шоколадних цукерок з арахісовим маслом, грубо нарізаних
Рецепт приготування:
Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть форму 20 х 20 см маслом і застеліть її пергаментним папером.
У великій мисці збийте разом розтоплене масло і цукор до однорідності. Додайте яйця і ваніль, перемішайте. Всипте борошно і сіль; ще раз перемішайте. Додайте приблизно 3/4 нарізаних цукерок.
Перелийте тісто в форму і розрівняйте поверхню лопаткою. Вставте цукерки, що залишилися
Випікайте тістечка від 45 до 50 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.
Дайте тістечкам схолонути і перекладіть на дошку, взявшись за краї пергаментного паперу. Розріжте блонди на 16 квадратів. Вони можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 2 днів.
24-10-2018, 01:17
0
1 445