RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Жителі Буковини мають змогу придбати нові автомобілі Renault на акційних умовах - від 1% річних. Завдяки партнерській угоді між ПриватБанком та автосалоном Renault клієнти фінустанови зможуть купити авто в кредит із мінімальними відсотками.

Спільна програма ПриватБанку та Renault передбачає кредитування на термін до 7 років, мінімальний початковий внесок - 10%. А за умови авансу від 25% документи для підтвердження доходів не потрібні.

Буковинцям пропонують автомобілі Renault в кредит на особливих умовах (прес-реліз)

Для охочих придбати автомобіль Renault ПриватБанк спільно з автосалоном пропонують особливі відсоткові ставки - від 1% річних залежно від терміну кредиту та розміру першого внеску. Важливо, що відсоткова ставка фіксована на весь період сплати кредиту.

“ПриватБанк пропонує найвигідніші умови на ринку на даний момент. Це не тільки найнижча відсоткова ставка, але й швидкість оформлення, - пояснила керівник напрямку “Споживче кредитування” Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Надія Звинка. - Рішення по кредиту ухвалюється за 2 хвилини, після чого фахівці банку самі оформляють документи та вирішують необхідні формальності. Важливо, що кредит можна погасити достроково без будь-яких додаткових комісій”.

Ознайомитися більш детально з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по кредиту можна за посиланням pb.ua/avto, завітавши у відділення ПриватБанку або зателефонувавши за номерами телефонів +380660369907, +380688157550.
18-10-2018, 19:00

Як голосувала Чернівецька область: оновлені результати підрахунку голосів
ЦВК опрацювала майже 50 відсотків протоколів з 4-х виборчих округів Буковини
Як голосувала Буковина: попередні результати підрахунку голосів
ЦВК опрацювала майже 4 відсотки протоколів з виборчих дільниць Буковини
У Чернівцях кандидат у нардепи спричинив ДТП і втік з місця пригоди
Винуватець автопригоди поводив себе агресивно та нецензурно висловлювався у присутності поліції

Впевненість на мільйон (новини компанії)

У всесвітньому рейтингу щастя 2019 року Україна зайняла всього лише 133-е місце. Хоча, за словами вчених, які проводили дослідження, якщо описати складові індексу щастя, все досить просто.
"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)

Як працюють на одному із найбільших підприємств Буковини ТОВ "Аутомотів Електрік Україна"
"Західний судинний центр" - лікарі, яких ви знаєте! (на правах реклами)

Про особливості роботи центру та переваги методик, які тут використовують, розповіли судинні хірурги "Західного судинного центру" Юрій Оліник та Володимир Савін.
Робимо повірку лічильників води з "Гекон" (на правах реклами)

Дуже важливо вчасно виконувати його обслуговування та повірку лічильника
Мережа «Копійочка» вже вкотре дарує вам призи! (новини компанії)

31 травня мережа магазинів потрібних речей "Копійочка" поповнилась ще одним магазином в м. Чернівці, по вул. Головна 215