RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Імена чоловіків які найчастіше зраджують

Статистика наводить цікаві дані - чоловіки з деякими іменами схильні до зрад частіше, ніж ті, кого звуть інакше. Зрозуміло, з будь-якого правила є винятки - але вони, як правило, тільки зайвий раз підтверджують загальну тенденцію. Дивимося в список - імена в ньому розташовані в порядку убування за схильності до "сходити наліво", - і уважно придивляємося до своїх обранців: правда чи ні?

Іван

Звичайно, варто зробити знижку на те, що це ім'я - одне з найпоширеніших в Україні, стало бути, їх в принципі більше, ніж носіїв інших імен. Але факт залишається фактом - чоловіки з ім'ям Іван частіше за інших виявляються помічені в подружній невірності. Ці чоловіки, як правило, хитромудрі і швидкі на вигадку, дотепні і чарівні - і часто схильні до прояву чисто спортивного інтересу - до речей, людям взагалі і жінкам зокрема. Ну а далі вже як піде - якщо об'єкт симпатій відгукнеться на знаки уваги, "гальма" можуть і відмовити.

Василь


Ці чоловіки галантні - йому важливо проявляти свою мужню натуру з тими жінками, які виявляються в поле його зору. А оскільки Василь - людина, як правило, товариська, то таких жінок може бути і багато. І рідкісної з них, по правді кажучи, вдається встояти перед вродженим шармом такого чоловіка, помноженого на істинно лицарські вчинки і слова. Ні, таким чином, нічого дивного в безлічі романів Василя - він, можливо, нічого такого і не мав на увазі, він просто був собою, але на нього так захоплено дивилися ...

Андрій

Чоловіки - власники цього імені є незалежними і пихаті. Вони сповнені чарівності, сміливості, і рішучості їм теж зазвичай не позичати - особливо це стосується тих з них, хто народився восени або взимку. Мудра жінка, яка хоче залишитися єдиною в житті Андрія, повинна бути готова постійно висловлювати захоплення своїм супутником, ні в якому разі не тиснути на нього і вимкнути фонтан критики, навіть якщо дуже хочеться зірватися на улюбленому. Ні, він не стане сперечатися - але поправляти зганьблену почуття власної гідності він буде вже не з коханою жінкою, а з тієї, що готова повторювати йому годинами про те, наскільки він унікальний і неповторний.

Дмитро

Спочатку в Стародавній Греції Дмитро називали чоловіків, які були обласкані увагою богині родючості - Деметри. Власне, з тих пір нічого особливо не змінилося, хіба що деякі не пам'ятають імені цієї влюблива особи. Такі вже Дмитра: щедрі, швидкі на закоханість, які обожнюють суспільство привабливих жінок, нескінченно комунікабельні і легкі на авантюри. Всі разом це дає безліч переваг перед іншими чоловіками - і Дмитра частенько цим користуються, не відчуваючи особливих докорів сумління з приводу так часто мінливих симпатій.

Петро

Ці чоловіки, з одного боку, мають підвищені сексуальними можливостями, що призводить до підвищеної активності в ліжку, а з іншого - вони постійно знаходяться в вічних пошуках ідеальної жінки і любові. Скажіть, чи багато на світі ідеальних жінок? В тому-то й справа, що вони зустрічаються рідше, ніж рожеві фламінго, - а куди Петру діватися? Все, що їм насправді потрібно, не так вже й багато - щира ласка і непідробна турбота, отримавши які, вони заспокоюються і перестають ганятися за мріями. Ну і сексуальність партнерки значить для них дуже багато - якщо вона виявиться на висоті, сенс дивитися на сторону?

Степан

Тут все просто: Стьопи з дитинства вважають за краще суспільство жінок, а значить, знають про них навіть більше, ніж їм, можливо, хотілося б. З одного боку, це дозволяє їм дуже точно знаходити "точки дотику" практично з будь-якою жінкою, яка їм раптом сподобається, а з іншого - доводиться шукати: раптом зустрінеться унікальний екземпляр, який не схожий на своїх попередниць і з нею з цієї причини буде нескінченно цікаво?

Данило

Вони виглядають інтелектуалами - і є ними часто насправді. Цікаво, що жіночий інтелект на них теж діє абсолютно магнетично і часом штовхає на зраду. Крім того, Данило - власники і ревнивці, і якщо його супутниця не може зробити так, щоб її чоловік не мучився муками ревнощів, її привабливий образ дуже швидко стає тьмяним і нецікавим для нього. Ну, а там нова фатальна розумниця-інтелектуалка з'явилася на горизонті - і вуаля, у Данила є всі шанси піти до неї.

Марк

Носії красивого імені Марк настільки ж привабливі, наскільки егоїстичні. Часом вони і самі не можуть пояснити свої зради нічим, крім власного "хочу". Схильності до вмілому і витонченому флірту сприяють і природна артистичність, і приголомшливе почуття гумору - жінка навіть не встигає помітити, як голова у неї паморочиться від любові до Марка. Немає нічого дивного, що супутниці Марка часто доводиться захищати свої почуття до коханої від посягань з боку.

Денис

Ще одне ім'я - посвята богу, на цей раз - веселому і хмільного Діонісу, який не надто карався моральними муками при зміні черговий партнерки на буйної гулянці. Дениси, як правило, дуже емоційні і часто скидають зайве психологічне напруження за допомогою сексу. Совість їх при цьому не мучить ні краплі - адже вони всього лише піднімали собі настрій, чого тут даремно кричати і нервувати?

Микола

Навіть якщо вам здається, що Микола в вашому оточенні - зразковий сім'янин, поспішаємо засмутити: він просто добре вміє ховатися і маскуватися. Викрити їх в зраді з цієї причини часто буває дуже складно, а через якийсь час Микола і сам починає щиро вірити, що "нічого такого і не було". Змінюють вони з цікавості, тому й не вважають зраду чимось таким вже надприродним або страшним: зацікавився - дізнався - пішов далі. До коханої, як це не дивно.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
16-10-2018, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 12 805


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги