RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на тиждень: кого чекають неприємності на роботі


ОВНИ

У партнерських відносинах "перезавантаження", ваше завдання – закласти нову програму спільних інтересів, що сприяє обопільній духовній еволюції. Зачиніть ящик Пандори, який відкрився з істериками нещодавно, покайтеся в допущених помилках і більше їх не повторюйте. Бажання супутників є святими, тому якщо хочете гармонії в союзі, догоджайте благовірним на всіх рівнях і неодмінно любіть їх! Саме ваша любов є цементом сердець.

Дружні ряди рідшають та не жалкуйте за тими, хто відходить у минуле, поруч залишаться тільки ті особи, з ким відносини себе не вичерпали. Якщо на роботі незатишно, начальство пресингує, все-таки змінювати її поки що не можна. Урок долі на професійну зрілість триває.

ТЕЛЬЦІ

На службі – перезавантаження, додасться професійних завдань, повноважень. Однак на кар'єрні лаври поки що зарано розраховувати. Хто одержимо прагне вгору, той втрачає. Не ухиляйтеся від роботи, беріться за все, що пропонують, підробляйте додатково. Ви повинні зарекомендувати себе кваліфікованим солдатом трудового фронту скрізь. А особливо вдома. Під рідним дахом купа роботи, де без вас, як без рук. Організуйте домочадців і натхненно трудіться заради сімейного благополуччя. Живіть душа в душу з благовірними, зараз ви одне ціле, пронизане милостивими енергіями.

БЛИЗНЮКИ

Живіть граючись, не затумкуючи голову різними проблемами. Життя прекрасне, де вам відведено роль режисера і актора, що створює сценарії для власного творчого задоволення. Конкурси, розважальні шоу, світські тусовки повинні стати невід'ємним атрибутом буття, де ваш артистизм, інтелектуальний геній розквітне у всій красі. Тут ви душа компанії. Якщо спалахне службовий роман, та пристрасть зумовлена кармічно, але буде недовговічною.

Особливу увагу приділіть коханим, дітям, щоб не упустити щасливі шанси, зараз їм щастить. І пам'ятайте: чужі поради, критика, напуття вам не наказ, слухайте голос власних переконань, він мовить істину!

РАКИ

Озирніться назад, минуле сигналить, вимагаючи переосмислення, пора перемикатися на нову траєкторію дій в родині. Трансформація відносин з домочадцями є визначальною, адже без участі родини реалізувати свої бажання ви не зможете. А потрібно! Консолідуйтеся, благовірними не нехтуйте, бо тут дія породжує протидію. Вони під вас не прогнуться. Головне щиро любити рідних, дітей, жити в мирі та злагоді. Тоді і вам віддячать аналогічної монетою. Взаимность не змусить себе чекати. Якщо у кого-то зав'яжеться любовна інтрижка, вона мотивована кармічно і пролетить, як комета .

ЛЕВИ

Ви самі собі слуга і пан, тому не варто танцювати під чужу дудку, нехай оточення грає за вашими правилами. Адже саме вам доля визначила всюди керувати, наділивши харизмою, непохитним авторитетом. Головне позбутися негативних звичок, різних залежностей, комплексів, оскільки вони, виходячи зсередини, псують славний імідж. А він повинен бути бездоганним! Штучно замаскувати порочний внутрішній світ не вдасться. Прагніть за будь-яку ціну до досконалості. Міняйте обстановку, подорожуйте, наповнюйте внутрішній світ позитивними враженнями, рух – це життєвий акумулятор. І моліться на родину, пам'ятайте якого ви роду-племені, поважайте родинні цінності, спілкуйтеся зі співвітчизниками, вони – запорука особистого щастя.

ДІВИ

Смаки, бажання проходять процес перезавантаження: те, чого хотілося вчора, вже не викликає трепету почуттів, а відходить у минуле, звільняючи місце новим запитам. І реалізувати їх під силу, зараз ви здатні гори перевернути, адже маєте колосальний енергопотенціал. Спирайтеся на шлюбних партнерів, домочадців, сусідів, старих знайомих, вони зараз є високими небесними покровителями. Вас згуртують спільні захоплення, інтереси. Багатьом вдасться розбагатіти, але отримані кошти доведеться інвестувати в благі справи. Роль мецената доленосна, не будьте скнарами, робіть подарунки, допомагайте нужденним. З радістю віддаючи ресурси, ви отримуєте більше.

Ви особистість, що відбулася (досвідчена, духовно зріла), знаєте собі ціну і не потрібно ні під кого підлаштовуватися, нехай під вас підлаштовуються!

ТЕРЕЗИ

"Преображення" на внутрішньому рівні неминуче, згорять відпрацьовані програми, вади характеру, спопеляться всілякі залежності і ви почнете дихати на повні груди, пірнувши в соціум. Крокуйте в ногу з реальністю, експлуатуючи фінансову Фортуну на повну. У матеріальній сфері зоряний час, але, насамперед, особам з високими діловими навичками (не ледарям), досвідом, тим, хто ставить дружбу на святий вівтар. Ризикуйтея і примножуйте ресурси, робіть важливі покупки, у бізнесменів пік розквіту. Вдасться дорожче продати і дешевше придбати. Прогавите, тим гірше, тому вороття немає. Скоро та халява закінчиться.

СКОРПІОНИ

Зараз ви чарівні, володієте інтелектуальним шармом, магія чарівності колосальна (протилежна стать божеволіє): ризикуйте, будь-які двері, як за велінням казкової палички, відкриваються. Люди з радістю готові служити вам. Сидіти склавши руки гріх, бездіяльність категорично протипоказана, робіть те, чого вимагає душа, її імпульс найвірніший. Але головне – все таємне, як на долоні, нічого не приховати, "нюх" блискучий, "слід берете" з ходу, виводячи на чисту воду хитрунів, шахраїв.

Якщо потрапили в мережі самообману (щодо кар'єри, професійної діяльності, бізнесу, глобальних планів), приготуйтеся мужньо заглянути в очі (все спливе) правді, якою б гіркою вона не була. Але це на благо.Вдома не солодко, провокаційна атмосфера, будьте обачні, не рубайте. Благовірні люблять і потребують вас.

СТРІЛЬЦІ

Дружба дружбою, а служба службою! Щоб крокувати в ногу з прогресом, зробіть ревізію в дружньому строю з генеральним прибиранням, особи низького духовного розвитку повинні зійти з вашої орбіти. Базік, тих, хто спілкується з будь-ким, марнуючи сили, витрачає час даремно, чекає деградація. Зараз потрібен конструктивний підхід на всіх рівнях. Розумна помірність всюди (витратах, бажаннях). Якщо відновиться з минулого таємна любовна інтрижка, завершіть мужньо той чуттєвий урок і забудьте.

Налаштуйтеся на жертовну хвилю – це чудово. Займайтеся благодійністю (моральною, матеріальною, фізичною), це очистить підсвідомість від гріховних нашарувань і активізує зв'язок з Творцем. У підсумку ви скоротите шлях до мети і не будете рухатися зигзагами, долаючи перешкоди.

КОЗЕРОГИ

Переформатування у професійній діяльності відгукнеться кадровою ротацією, зміною спеціалізації, відносинах з домочадцями, начальством. Якщо нинішня робота відповідає професійному покликанню, напрацьований досвід не тягне гирями вниз, навпаки ви із задоволенням йдете на творчі експерименти – це прекрасно! А якщо натхнення вичерпалося, доведеться пошукати нову.

Цінуйте дружбу, це зараз безцінне багатство, але висока ймовірність,що гроші перетворять на яблуко розбрату. Любов, дружба, гроші – все переплелося в отруйний клубок. У багатьох повернеться стара любов, але вже в амплуа друга (подруги). Це кармічне повернення, щось ви не закінчили в стосунках.

ВОДОЛІЇ

Ваша думка зазнає кардинальних змін, адже духовно виросли і жити за старими стандартами в союзі вже не маєте права, то шлях регресу. Відкрийте серце назустріч новим ідеалам і тоді партнер зміниться на краще, ставши духовною і матеріальною опорою. Тим, хто закрутить (відновить старий) роман на роботі з метою кар’єного зростання, порада: не сильно захоплюйтеся, вам слід бути зразковим благочестям, берегти сімейні узи. Інакше партнер відфутболить як зрадника. Ваша доля зараз в його руках. Ідіть на мотузці і менше брикайтеся. Нині життя – це рух "коридором", де втрата моральних орієнтирів загрожує фатальними наслідками. Якщо в соціумі у вас немає союзників, а оточують недруги, винні не вони, а ви! Удосконалюйтеся!

РИБИ

Доленосна вісь проходить через службу, роботу. Була б шия, а ярмо знайдеться. Безробіття не загрожує. Безгрошів'я теж. Приборкаєте бажання, зараз потрібно увійти в резонанс вимогами реальності, вміло підігруючи чужим правилам, пірнаючи в екстремальні ситуації, які загартовують дух. Не бійтеся ризикувати, хоробрих чекає винагорода. На щастя, ділове оточення (шлюбні супутники) надзвичайно везучі, впливові, мають вигідні ділові зв'язки, легкі на підйом, тому можете спокійно віддати їм у руки кермо влади і ваше судно на фінансову мілину не сяде, а буде рухатися правильним курсом. Проганяйте халявщиків, які намагаються поживитися за ваш рахунок, натискаючи на благодійні струнки. Безоплатна праця нині протипоказана. На любовному фронті благодать. Діти дарують щастя. Далекі подорожі дуже сприятливі.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: diana_vataman
8-10-2018, 16:05
Коментарів 0 Переглядів 1 853

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!