RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ |
Напередодні 25-річчя банк "Південний" презентує оновлений логотип і корпоративний стиль. Вони покликані надати іміджу банку сучасних рис і відобразити зміни, що відбуваються у фінансовій установі. Проект ребрендингу є логічним продовженням масштабної програми трансформації, яка дозволить підвищити рівень сервісу, якість банківських продуктів, а також зміцнити позиції банку в роздрібному сегменті та сегменті МСБ.

Паралельно зі зміною фірмового стилю в серпні цього року розпочато процес оновлення відділень відповідно до нового стандарту. Кілька відділень вже змінили формат, інші – чекають своєї черги. Нові відділення відрізняються не тільки дизайном. Вони уособлюють сучасний підхід до банківського обслуговування.

Банк "Південний" презентував новий логотип і оновлений формат відділень (прес-реліз)

Для зручності клієнтів у відділеннях створені окремі зони для фізичних та юридичних осіб, зона самообслуговування, яка працює в режимі 24/7.

Нагадаємо, що відділення банку "Південний" у Чернівецькій області розташоване за адресою:

58029, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 55

Режим роботи: понеділок-п'ятниця з 9:00 до 18:00 (касове обслуговування до 17:30), вихідні дні – субота та неділя.

Відділення банку "Південний" надають широкий перелік послуг населенню, малому та середньому бізнесу й корпоративним клієнтам, враховуючи:
кредитування, відкриття рахунків і розрахунково-касове обслуговування, емісія та обслуговування платіжних карток, залучення коштів населення і юридичних осіб на поточні та депозитні рахунки, грошові перекази та інші послуги.

Банк "Південний" – універсальний український банк, заснований у 1993 році, з головним офісом в Одесі. Банк пропонує широкий спектр послуг для бізнес-клієнтів та фізичних осіб на всій території України через регіональну мережу, яка наприкінці червня 2018 року нараховувала 93 відділення у 19 регіонах України.
2-10-2018, 14:00

На Буковині почали діяти нові карантинні обмеження: що змінилося
Чернівецька область повністю вийшла з "червоної" зони і перейшла у "помаранчеву"
Коронавірус на Буковині: скільки нових випадків виявили за добу
Загальна кількість випадків коронавірусу від початку епідемії складає 14113
Буковина не готова до пом'якшення карантину, в області найвищий показник захворюваності
Станом на 27 вересня ситуація із поширенням COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у 23 областях України

Укладайте декларацію з лікарем у місті, де живете. Блог Юлії Леськової
Лікуватися дистанційно випробування й для людини, й для лікаря
Де взяти маску? У смітнику!
Днями виходила з продуктового магазину і стала свідком дещо шокуючої ситуації
Замовити можна і ліки, і продукти
Бути на самоізоляції досить складно, якщо ти проживаєш одна
Хочете зробити татуювання, про яке точно не шкодуватимете? «AG_FAMILY» у Чернівцях втілить вашу мрію у життя!*

На базі тату-салону AG_FAMILY ви можете пройти спеціалізовані курси майстрів-тату.
Алергія на цвітіння амброзії. Чим вона небезпечна та для чого потрібні аналізи?*

Як діагностувати наявність алергії на квітучу амброзію та інші бур'яни, – читайте в нашому матеріалі.
Ще одна сонячна електростанція, змонтована компанією "ДімТек", з’явилася у  Чернівецькій області!*

Станція складається зі 108 монокристалічних фотомодулів AUO BenQ потужністю 310W та мережевого інвертора ZCS Azzurro 30 kw з укомплектованим Wi-Fi моніторингом.
Резиденція декору "Zengin Interior" відкриває усі секрети! Дізнайтесь і ви, що зараз модно у дизайні приміщень!*

Резиденція декору Zengin Interior є дилером в Чернівецькій області екологічно чистих декоративних штукатурок від українських виробників – TM Daricco і TM BRODECO (м. Київ).