RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на тиждень: Овнів чекають складності на роботі, а Терезів – новий зліт

ОВНИ
Тема партнерства, сімейного благополуччя – ключова. Тут в тісних взаєминах відбувається дифузії "я-ти", і де є дві крайності: розчинитися в партнері або віддатися спокусливого духу свободи. Прийшла пора "підремонтувати" розхитаний альянс, поставивши інтереси і потреби половинки на чільне місце. Любіть благовірних, саме щира любов у серці вбереже вас від принизливої ролі "підкаблучника" і підніме обопільні почуття на більш високий рівень. На роботі складно, коріться начальству, демонструйте зразок професійної дисциплінованості та відповідальності, заробляючи "бонуси" на майбутнє кар'єри. 2 і 3 жовтня – кризові дні.

ТЕЛЬЦІ
Якщо почнуть штурмувати болячки, це сигнал, що спрацьовує інстинкт самозбереження, організм посилає SOS, з метою змусити створити гармонію всередині і з навколишнім світом. Тут всі засоби хороші, головне щоб вас не залишало почуття прекрасного. Це і є формула здоров'я. Чи не рвіться вгору на кар'єрний Олімп, пощастить фахівцям широкого профілю, хто вміє плідно співпрацювати в діловій команді, використовуючи накопичені знання, досвід, піклується про сім'ю. А в шлюбі віддайте кермо влади супутнику (зараз ви прекрасно резоніруете один з одним). Першочергова задача – тонко відчувати чужі правила гри і вчасно їх виконувати.

БЛИЗНЮКИ
Вам належить вальсувати в романтичному танго під акорди взаємної любові. Серце переповнене піднесеними незатребуваними почуттями і не повинні вхолосту перегоріти. Кому їх подарувати? .. Дбайлива рука долі направить саме в тому напрямку, де зустрінете своє щастя. Женіть геть смуток, уникайте поганих спогадів, життя нині – це захоплююча гра, де негативу для вас не існує. Веселіться, творіть добро, пурхають безтурботним метеликом – це запорука прекрасного майбутнього. Службові романи теж входять в "меню" розваг. Балуйте себе, смітите гроші – не збіднієте, ви прекрасні трударі, відмінні професіонали – заробите!

РАКИ
Доля, як в кінофільмі, відмотує назад плівку подій, змусивши вас зануритися в минуле, усвідомити все по-новому. Ця ретроспектива піде на благо сім'ї, виправите помилки, взявши на озброєння тільки хороший досвід. Власну поведінку, де більшість грішить авторитаризмом, слід змінити, шлюбні відносини проходять іспит на зрілість, де вам командувати не вдасться. Тільки підкоритися половинці, забувши про розлучення. Серце має стати джерелом любові для всіх. Зараз саме через вас Небеса транслюють високі світлі почуття в навколишній простір. Правильна самооцінка себе як особистості ось непорушний фундамент авторитету в суспільстві, сімейному колі. Оновлення гардероб, зовнішній вигляд вимагає модернізації.
На роботі працює не як-небудь, а натискайте на творчі педалі.

ЛЕВИ
Вам слід активізувати особисту свободу, розширити простір дій і навчитися пристосовуватися до різних обставин, вдаючись до таємних прийомів, щоб отримати бажаний результат. Заводите знайомства і дружбу з цікавими людьми, регулярно міняючи обстановку. Сили прибувають коли всебічно розширюєте духовний кругозір, накопичуєте свіжі враження. Ви яскрава приваблива особистість, не дозволяйте собою маніпулювати, чи не ховайтеся за чужими спинами, а збирайте під свої прапори гідних побратимів, ставте мету і впевнено до неї рухайтеся. Соціум без вас не може існувати. Сім'ю почитайте, то благодатна опора. А бунтарські "витівки" благовірних (у них кармічна сейсмічна смуга) беріть під виховний контроль. Розхитувати шлюбну човен згубно. Пахне розлученням, але останнє слово за вами.

ДІВИ
Не хлібом єдиним живе людина. Як досягти гармонії між духовними інтересами і земними потребами, чому віддати пріоритет – матеріального або духовного світу? Тут потрібна золота серединка, інакше порушення балансу змусить круто змінити стиль буття. Навчіться правильно розпоряджатися грошима, енергоресурсами, задовольняти не тільки свої потреби, а й допомагати іншим, вкладати досягнення в рентабельні справи, створювати близьким побутовий і духовний комфорт. Проявляйте чуйність, милосердя. Якщо є бажання допомогти, то робіть це тихо, без публічного розголосу. До речі, якщо вам потрібна допомога, вона обязаталеьно знайдеться.

ТЕРЕЗИ
Розправляйте крила і готуйте стартовий майданчик для нового злету, перед вами широкий спектр шансів для досягнення успіху на творчому, громадському, діловому терені. Визначтеся з професійними уподобаннями, майбутнє вимагає чітко окреслених планів, де матеріальна складова є досить успішною. Тут ви поки щасливчики. Діліться отриманими благами. Пристрасть смітити грошима величезна. Але прийде час і егоїсти, скнари, тринькати будуть покарані. Тримайтеся гідних друзів (чиї інтереси співзвучні вашим) і самі будьте надійним другом. У політиків тестовий період на правильність обраної стратегії дій.

СКОРПІОНИ
Шлях кар'єрних устремлінь лежить через підпільні дії. Тихо, подалі від цікавих заздрісних очей втілюйте сокровенні задуми. Присвячувати в справи можна тільки довірених осіб, вони не підведуть. Зараз доля зобов'язує до самостійних вольовим кроків в будь-якій діяльності. Озбройтеся ініціативним скіпетром, в союзі він належить тільки вам, особам сильним, впливовим, чарівним. А ось в сім'ї складно, як на вулкані, тут завершуються відпрацьовані кармічні програми під акомпанемент спокус. Тримайте себе під контролем, домашнє вогнище повинен горіти.

СТРІЛЬЦІ
Ви на піку громадської популярності, неформальний лідер в колективі, вмієте вчасно натискати на важелі впливу (публічного і секретного), використовуючи особистий авторитет, демократичність з максимальною вигодою. Зараз ваш світогляд досягла найвищої планки духовної еволюції, сприяючи баченню далекосяжних перспектив. Уникайте порожніх розмов (там деградація), що не афишируйте про таємне фронті буття (де кується золото), майте серйозні справи тільки довіреними особами. І обов'язково займайтеся благодійністю. Будь-якими ресурсами розпоряджайтесь з максимальною економністю. Кожна копійка повинна бути на рахунку.

КОЗЕРОГИ
Якщо ваші кар'єрні амбіції відповідають професійним навичкам, все буде добре. Приготуйтеся до успішного кар'єрного злету, саме професія, де розквітає творче покликання, прославить вас, допоможе розбагатіти. Але за умови, що раніше ви активно працювали, тепер же стали духовно зрілими, мудрими, отримавши визнання і заслужене просування вгору. Головне на Олімпі престижу, чи не переоцінити себе, чи не пишатися. Будьте самокритичні і постарайтеся гармонійно вписатися в ділову команду, подружитеся з колегами, ніж сформуєте продуктивну базу для подальшої співпраці. Якщо комусь заборгували, це погано. Ті борги, як петля на шиї, і служать джерелом харчування для чорних сил. Живіть скромно, чи не марнуйте власні сили без потреби. Зараз від вас вимагається аскетизм на всіх рівнях. Ті ресурси, що вкрай потрібні для розвитку, неодмінно прийдуть з боку.

ВОДОЛІЇ
Тиха вода греблю рве. Це про вас. Не давайте волю агресивним емоціям, уникайте маніпуляцій, що не таїть зла, образ. Очищайте душу від негативних нашарувань, орієнтуючись на партнерів. Вони командири, задають тон подіям, допомагають вам зберегти почуття власної гідності. Зараз ваше щастя витає далеко від рідних місць, тут нудно і нецікаво, ніхто вас не помічає. Відправляйтеся разом в подорож, розширюйте духовний кругозір, пізнавайте світ, вивчайте інші культури, традиції. На зміну старим поглядам, переконанням прийдуть нові. На професійній ниві все чудово, штурмуйте кар'єрні висоти, поки сильні світу цього до ваших послуг. Час летить і скоро ця милостива "манна" закінчиться. Іспит на альтруїзм триває, однак ваша жертовність (матеріальна, моральна, фізична) на благо інших не повинна виходити за межі допустимого.

РИБИ
Вам доведеться зіткнутися з форс-мажорними ситуаціями, яких боїтеся і хотіли б уникнути, але, на жаль, обійти їх неможливо. Так треба, ризик справа благородна, плекайте в собі мужність і викурюйте заячий дух! Тоді бажання і можливості пощастить гармонізувати. На роботі рейтинг зросте, здоров'я покращиться. Так, зараз ви щасливі, творчої наснаги хоч відбавляй, але перебуваєте в тотальній залежності від чужих ресурсів. Тому не бунтуйте, адже хто платить, той і замовляє музику. Будьте щирими, відкритими, доброзичливими.
Редактор: diana_vataman
2-10-2018, 00:59
Коментарів 0 Переглядів 2 010

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.