Шукаєте рецепт смачного і корисного обіду? Приготуйте дієтичне рагу з індички і сезонних овочів. Овочі з м'ясом найзручніше гасити в глибокій сковороді або сотейнику.
Рагу з індички і овочів
Інгредієнти:500 г філе індички
1 цукіні або кабачок
1 баклажан
2 солодких перці різного кольору
1 цибулина
2 зубчики часнику
2 помідори
зелень петрушки або базиліка
рослинна олія
50 мл соєвого соусу
1/2 ч.л. карі
1/2 ч.л. меленої паприки
сіль, мелений перець
Рецепт приготування:Філе індички помити і обсушити. Нарізати кубиками і замаринувати в суміші соєвого соусу, карі і паприки. Поставити в холодильник на півгодини.
Очищену цибулю, часник і зелень дрібно порубати.
Підготовлені овочі (перець, баклажан, цукіні, помідори) нарізати кубиками.
Обсмажити цибулю і часник до м'якості, додати філе індички. Готувати, поки воно не побіліє.
Додати овочі і зелень і тушкувати близько 20-30 хвилин. Баклажани і кабачки повинні легко проколюватися виделкою. Перевірити рагу на сіль, перець. Дати йому настоятися протягом 20-30 хвилин перед подачею.
Порада: не забудьте попередньо посолити і промити шматочки баклажана і цукіні.
20-09-2018, 00:48
0
2 145