RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Центр Біржових Технологій (Чернівці): Дмитро Ротар – крок до успішного майбутнього (на правах реклами)

ЦБТ-Чернівці, фінансова грамотність, створення пасивного прибутку

Успіх кожної людини залежить від її бажання, набутих знань та прикладених зусиль. Центр Біржових Технологій (Чернівці) є компанією, яка призначена для забезпечення розвитку успішного бізнесу всіх бажаючих в умовах європейського вектора досягнення фінансової стабільності. Гідне життя, щасливе майбутнє, матеріальний достаток та фінансова незалежність людини – це основні принципи, які лежать в основі функціонування компанії. На сьогоднішній день очолює Центр Біржових Технологій (Чернівці) Дмитро Ротар – креативний молодий керівник, який прямує до утвердження нових напрямків фінансової діяльності українських громадян.

Особливості діяльності Центру Біржових Технологій (Чернівці)

Центр Біржових Технологій (Чернівці): Дмитро Ротар – крок до успішного майбутнього (на правах реклами)

Центр Біржових Технологій (Чернівці), керівник Дмитро Ротар— курси трейдингу, семінари та майстер-класси з інвестування

Компанія Центр Біржових Технологій в місті Чернівці є одним з регіональних відділень мережі навчально-консультаційних офісів в Україні. Її діяльність розпочата багато років тому і пов’язана з наданням відповідних послуг у сфері заробітку на фінансових ринках. За цей час компанія здобула бездоганну ділову репутацію та безперечне лідерство в регіоні. Великою заслугою її роботи є довіра клієнтів. Центр Біржових Технологій спрямований на забезпечення реалізації власних функцій з найвищою якістю. Новітні програми навчання фінансової грамотності людей, унікальна методика освоєння ними професії трейдера, пропозиції перспективних прибуткових інвестиційних проектів для організації власного бізнесу кожним громадянином – це пріоритети, над якими постійно працює компанія і які прагне удосконалювати.

Діяльність чернівецького відділення Центру Біржових Технологій реалізується через проведення тематичних семінарів, майстер-класів і тренінгів, групові або індивідуальні навчальні курси з аналізу та торгівлі на фінансових ринках, індивідуальні консультації та бізнес-вечірки. Комфортний офіс, сучасна техніка, професіоналізм фахівців компанії та їхня корпоративна етика, а також відповідна робоча атмосфера та сприятливий психологічний клімат забезпечують фінансову впевненість клієнтів, яка згодом з легкістю реалізується ними на практиці.

Хто вони — фінансові консультанти Центру Біржових Технологій?


Центр Біржових Технологій (Чернівці): Дмитро Ротар – крок до успішного майбутнього (на правах реклами)

Центр Біржових Технологій в місті Чернівці, Дмитро Ротар та його ефективна команда

Орієнтуючись на вимоги сучасності, впровадження заданих принципів роботи у топ-компанії Центр біржових технологій (Чернівці) здійснюється молодою командою, яка здатна йти в ногу з часом і лідером якої є Дмитро Ротар – досвідчений фінансист з багаторічним досвідом роботи на фінансових ринках. Молодий перспективний керівник спрямовує роботу своїх працівників на креативну реалізацію власних ідей, сучасне ведення бізнесу та налагодження партнерських взаємовідносин з клієнтами заради досягнення спільного позитивного результату.

Відповідно, фінансові консультанти Центру Біржових Технологій – це люди з новим світоглядом, це еліта українського суспільства. Вони є професіоналами своєї справи, здатними змінити рівень фінансового розвитку в державі. А Дмитро Ротар – це саме той керівник, котрий може впевнено повести команду до успішного майбутнього.

Отже, як показує досвід роботи компанії, її рейтинг та відгуки клієнтів, Центр біржових технологій (Чернівці) є тим місцем, де реалізуються прагнення кожного до фінансової незалежності. Саме тут забезпечуються можливості для старту власного бізнесу, і саме тут Дмитро Ротар зі своєю командою допомагає людям здійснювати їхні мрії.
Редактор: Марія Фернюк
18-09-2018, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 3 816

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги